Albana perseri mes jush

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Albana perseri mes jush

...Ishte nate vone, kishin ndenjur ne ballkonin qe shihte nga deti deri ne ate cast duke shijuar veren e mrekullushme ne dy gota me fron e te hijshme si trupi i saj i zhveshur.Ai e rrotullonte lehte goten ne dore duke i peshuar me gishtat e tij te forte dhe rrufiste verte, ajo lodronte njehere ne fillim me buzet e gotes duke e pare thelle ne sy dhe me pas rrufiste dhe ajo nga pk vere po pa ia shqitur veshtrimin nga syte e bajamte.
Per nje cast ai i propozon te shkojne ne breg te deti.Ajo zgjohet dhe lumturohet.Dalin te dy zbathur dhe ai mban shishen e veres ne dore pa tape.Ecin mbi guralecet ne breg qe i ftohin kembet e tyre te zhveshura, capiten, ndalojne, puthen, shohin lart e i mrekullohen yjeve renese dhe puthen serish e serish, gelltisin nga nje gllenjke vere....ai ndalet, ul shishen e veres mbi guralecet qe per pak ia tradhetojne drejtpeshimin shishes, e ngre ne ajer dhe i thote: Ne nje nate si kjo, me yje dhe det, me buzet e tua te atheta nga vera, me tere freskine e veses se kesaj mbremjeje, me tere zemren time mbushur me ajer te fresket perzier me aromat e tua dehese, ndihem i dashuruar.Nuk jam ndier kurre keshtu.
.............

-Po gomarin tim a e shef reeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif -degjohet nje ulerime e pacipe nga nje shkurre ranore qe kish mbire pa pike turpi aty mu pas shpines se tyre :eek:
Gjejeni se kush qe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk te kam tradhetu mi jo, ti je "ai" se kesaj here te ra ty te bosh burrin :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Blendi

Primus registratum

Kordelja u capit drejt tyre, ne vend te rrobave e mbuluar me tre gjethe fiku. (Dy te vogla dhe nje te madhe - oops jo, e anasjellta) dhe duke terhequr zvarre nje samar te rende qe linte mes guralceve nje plage te thelle, te gjate.
-Kisha marre gomar me qira ne fasht, nxitoi te shtonte. Me thane se ishte menyra me e kendshme per te shetitur, ne fakt me pelqeu. Po kur vajta te lahem ne det iku mizerja. Kisha lene dhe rrobat mbi te? ua, mos mi ka ngrene, i kisha Calvin Klein?
-Blendi hoqi kemishen dhe ia dha te mbulohej.
Te tre u nisen drejt hotelit. Kordeles i ishin nxire buzet nga te ftohtit. Kishte ndenjur ne det nga turpi i lakuriqsise deri sa kishte vendour qe vendstrehimin ta shperngulte per te ferrat.
lakuriqsia e saj ngaxmoi Thomate dhe Vasilet qe sherbenin ne hollin qendror. Ata filluan te cucurisin njeri me tjeterin gjithe gaz, ndersa kordelja leshonte sa majtas djathtas buzeqeshje falenderimit. i vinte mire, gjithe keta burra po flisninper hiret e saj.

Kordelja

Valoris scriptorum

Aty per aty tek buzeqeshte sa majtas djathtas ne shenje mirenjohejeje per keta jarane surratzilepsur dhe te lare, ndjeu qe i ngriu buzeqeshja ne buze. :eek:
Perpara saj Tarzani :rolleyes: ajo u shtang, ndjeu t'ja pershkronte trupin nje vale e ftohte gjaku si transfuzion i sapobere dhe me furi, ngriti duart te mbulonte gojen qe i mbeti hapur :eek: dhe fapppppppp i rane gjethet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une u zhvesha tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif s'kam ca boj me se fryu era /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kemishen ma mori Penelina /pf/images/graemlins/frown.gif ma shqeu nga trupi /pf/images/graemlins/frown.gif me paska shpetu pa e shkrujt kete episod i cili ndohdi mu ke dera hotelit kur ne ishim TRE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

Goca

Primus registratum

- amon mer Blendo, nime erdha m`terezi. Kisha gjithe ditn e dits qe po m`lunte tepeleku i kaptines. I dhimje koke qe bububbuja ene telenovelat s`kisha durim me i pa sot...
- T`kom thone mi , ushqe mendjen e ushqe trupin. nji si mje bo tashi kuq-kuq si damote zemerkau. Ka lezet kur e merr copen e djathit te deles , ate koren e bukes se ngrofte ene thith damoten /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
- Ma ke thene per bese... trahana, pasterma, qumshtur e pacanik ... qe kshtu ene s`ka as dhimbje mestruacinesh e as dhimje koke para e mas seksit...
- Ngjo nime , kane njel nja dy copa byrek me spinoq, si thu a i hajme kadal kadal te dy bashke ketu n`krevat...
- Te morte e mira,, thashe se po bojse naj loje erotike me qullin e pules mer... Bona i tenxhere te modhe se ti e di qe s`konoqem kollaj une...
- Po e kena bo iher ashtu mi, hec e provojme iher me pistil kumllash... /pf/images/graemlins/laugh.gif
- Amon mer amon si te kam... ku t`shko menja ...

Blendi

Primus registratum

Orkestra nisi ti rrihte shkopat me shpejtesi. Bateristi i binte fort, xhezit. Klarineta ishte ngritur perpjete, mandolinisti e rreshkiste doren para mbrapa pergjate asaj te vetes.
Gaz dhe hare, kjo nudo meritonte gjithcka.
Ai ai arvanieja ia beri njeri qe fliste me aksent grek. U cofte nga varri ai skulptori i famshem e te beftenje skupture ta veme te pantheoni.
Kordelja nuk i vuri ujet ne zjarr. E dinte qe lakuriqsia e saj rrezatonte sekusalitet dhe sofistikim. I hodhi kembet ngadle drejt tarzanit qe priste ne maje te shkalleve me kopace ne dore. Vithet i leviznin butelart e poshte, ne nje rrotullim ndjelles qe i beri greket te derdhnin. Lote.
Dy miqte e saj e ndoqen me veshtrime pastaj u pane ne sy per te aprovuar njeri me tjeterin "Te ngrenshme i paska"

Kordelja

Valoris scriptorum

Te ngrenshme i kam po t'i la Penila ne fyt se ishte tu prit ke dera me mesalle dhe me nji broke me dhalle te te shtyje ato cikat qe te kane ngel ne fyt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pauze! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Gomari,qe nga natyra eshte gomar,mundohej te mbulonte gomarllikun e tij.Gomarllik pas gomarlliku dhe kish arritur der aty ku gomarlliqet s'kishin te sosur.Tek ecte i ngarkuar me Kordelen ne kurriz,llogjikonte fort i perqendruar te lante 1 pjese te gomarrliqeve te tij.Nuk duhet te me quajne me gomar-mendonte.Une jam fort i zgjuar per te pasur 1 titull te tille kaq pak fisnik.ceshtja eshte vetem si ta vertetoj.Vazhdonte ecte duke medituar dhe as nuk e kuptoi se si ngarkesa qe kishte ne kurriz e kishte drejtuar ne ate breg deti te mbuluar me guralece.U permend nga ato mendime vetem kur nje uush er dreq i cpoi veshin.Ndaloi.Priti Kordelen der sa u xhvesh,ajo u fut ne uje...dhe ja rasti ideal.
gomari duhet te vertetonte ne fillim tek e dashura e tij gomarice,prostituta e fshatit qe sishte dhe aq gomar sac i thoshin.Ju kujtua qe Kordelja hoqi rrobat e saj me te bukurat gjethe fiku ne fshat dhe ja la mbi samar.S'kishte cpriste me.Me trok u nis ne drejtim te fshatit.Rrugen e dinte.Thundrat i nguleshin ne reren e perziere me leshterike dhe guralece,por ai vazhdonte...,vraponte
Pasi kishte vrapuar aq sa smbante mend ne hyrje te fshatit pa ate,me te bukuren e gomaricave,ne fakt gomaricen e vetme ne fshat qe ripertypte e ngeshme nje tufe jonxhe qe te 2 diteve me pare
Ju drejtua krenar....

Goca

Primus registratum

I ha te tera ai ... /pf/images/graemlins/laugh.gif gurrmoz i trashe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Rrespekt per Gomert dhe nje minut heshtje per te renet ne luftera te kota /pf/images/graemlins/laugh.gif

I nderur qofte kujtimi i tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Dite me te mira pasketaj do vijne /pf/images/graemlins/laugh.gif

.......

Jepi Peshku :thumbsup:

Goca

Primus registratum

Lord hoffman me therret... /pf/images/graemlins/laugh.gif (t`fala ke kordele) /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Blendo... /pf/images/graemlins/wink.gif jo me te kafshume... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

ne pritje te futjes ne teme,peshku rrinte i fshehur pas 1 rrjete,rreze 1 shkembi te nenujshem.E dinte qe 2 rruge kishte:E para po te leviste do binte ne rrjete dhe e dyta me fisnikja nga shkembi priste ti hidhej 1 Morene ta gelltiste te terin.
Peshku zgjodhi rrugen e trete,te futej ne teme,por nga 1 rruge e katert i shoqeruar nga ndonje peshkushe e zemres se tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

urururururuuuu,bertiti Tarzani.Aty ne turme as e kishte vene re fare shkelqimin e lakuriqesise se Kordeles.1 grek i turpshem ja kishte hequr trurin fare.Tarzani qe kur kishte ndrruar emer e therritej Zana pernate ate grekun shihte ne enderr

Kordelja

Valoris scriptorum

Kjo eshte dita e me fat e jetes sime, pikerisht ne castin qe mendoja qe do i ngrysja ditet e mia me Laren ose me ndonje shishe te falur /pf/images/graemlins/laugh.gif une takoj Tarzanin (nje ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif ), Blendin (per te cilin po luftoj dhembe per dhembe me Peneline /pf/images/graemlins/tongue.gif ), marr te fala prej Lordit Hoffman (titullin e te cilit e adhuroj se do me beje Lordeshe /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe nje peshk i arte me bie nga qielli dhe i cili paralajmeron stuhi /pf/images/graemlins/laugh.gif stuhi dhe rrebeshe.

Meshire, se nje lule e pambrojtur nga suprizat e rrufeshme jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Shkrepseeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif harrova te te them nje tjeter nga repertori im /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hiqmu sysh femer xheloze /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk je ngopur me tere langonjte e tu, te vika inat tani qe me doli fati mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti je e para sidoqofte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dashuria e pare nuk harrohet, e dyta me solli trishtim, e treta as qe me kujtohet, e keshtu vatji puna o miku im /pf/images/graemlins/laugh.gif ...deriiiiii sa harrova me numeru se nuk kisha qene as ne shkolle /pf/images/graemlins/laugh.gif