Re: Albana perseri mes jush
-Te morrsha te ligat, te morrsha! - LR-ja i ishte afruar Lares dhe e kishte puthur lehte ne faqe.
Lara nje t'i vene shkelmin Kordeles, drejtoi trupin, nxorri ne pah atributet dhe buzeqeshi me ate buzeqeshje qe e ruante per raste te e vecanta ne nje kutize me fije ari dhe ja shpalosi gjere e gjate LR-se, i cili nderkohe ishte ende duke shijuar atributet, dhe per pak desh i humbi gjithe ai rrezatim.
Aq shume po e shihte LR-ja, aty sa edhe Lares i vajten syte dhe po shikohej sikur nuk i kishte te sajat, por te botes.
-He more malukat se me hutove! - tha dhe i ra lehte faqeve, me falni mullaqeve! /pf/images/graemlins/laugh.gif
-T'hanksha un that ty, sa e mire qe je mi dreq!- vazhdoi LR-ja.
-Me vaj, apo that?!
-Pa vaj, pa vaj se me shtohet kolesteroli!- gjegji LR-ja si i dushmanesur qe eshte.
-Mos do te me shohesh dhe perqindjen e karbohidrateve para se te me konsumosh?
-Jo mi jo, ato i shoh une.
-E ku i sheh?
-Te reaksioni qe bojn me gjakun tim mi shejton, se s'te shko menia hic tyja!
-Aha! Kujdes arrestin.
-Cfare arresti moj, pse per dy topa leter higjenike do me rrasin brenda mua ata?
-Yt malukat, brekgrisur (i varfer me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif ), edhe kete e ke bere! S'te thashe per to, por te lajmerova se mos peson arrest kardiak.
-C'pune kam me kardinalin une moj? I poshtri, edhe thote se nga rrefimet nuk del gje!
Lares po i beheshin nervat kacurrel. Vate dhe ky tha, me shkuan atributet dhe buzeqeshja kot. Dhe ndersa mendohej me sy ndiqte rrezen e diellit qe hynte e dilte nga dritarja e dhomes, e Lara donte te kapej e te ikte me te larg, larg, shume larg.
LR-ja e kuptoi. Lara i kerkonte dicka. Po cfare valle?!
:devil:
p.s. Lare te kam shume xhan :kiss: