Albana perseri mes jush

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Albana perseri mes jush

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Mos ec pa armet me vete more vesh a jo se do veme ne pune prestatriçen ne kapacitet te plote

Bej gati mburojen pra! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo, jam tu i cu gjithe rrobat ke rrobashkepsja e t'u vej zinxhira meqe do jete dimer /pf/images/graemlins/laugh.gif kursej oret e punes parapregatitore meqe je kaq shume i prenotum /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Per ty po menoj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

pervec ores 5PM ke stacioni metrose ku kullosje naicik syte

Vallai kur nuk kullose dot syte ke ai far hoteli qe ishe kon per te njel pa i kullos mo! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aiiiiii, rrugaco, te shkrujtmen ta mora vesh qe e bo me gishta, po te vulosmen me ca e bo

Kte nuk ta thom ne publik se e kom sekret, po deshe ta kallxoj kur te vi. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ka te pime e te pime vere, meqe ra fjala, ti e pishe bukur shume ....me pipth special dmth

Ahhh lene mos ma kujto ate pipthin se i ja shtonte shijen shume Gyvajnit.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
Ik ere berekaxhi. Njele tuj i shajt robt nga guzhina. Shaji ne iher ka aneksi se z´bohet gjo.

/pf/images/graemlins/tongue.gif
Ku ka AF aneks per te share more /pf/images/graemlins/laugh.gif te tera per airbag jane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Betohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Pse Rruga ka fillu te veri buzekuq?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo. Kan filluar te ma vene. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Rrugaco kur s'te njita iher mas banakut mire ma bon :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif ta kishe pa se si me bojshe gili-vili :mad:

Lara ma ka vjedh te betohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Rrugac, printo keto faqet dhe merri detyra shpie se te kane lone me okllai te kalbur /pf/images/graemlins/laugh.gif Tmerr per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Erdha prap una. Ku e lam muhabetin???

/pf/images/graemlins/laugh.gif E di cfare ju shko ne menie kur ju bojn ket pytje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishim tu fol per planin, koncertin, okllain per te zene byrekun, gyvajn-in etj etj.

Po Albana ku osht se spo e shof.

Paskeni hik te gjithe kshu qe po hiki una prap se me filloj mledhja.

A Qao ne shifna ma vone.
LR

albana

Lara Croft

Erdha me thiri njeri?
Uuuuuuuu LRja e paska sjelle koken me ne fund.Do kete ngel beqo me duket se erdhi te beje perseri plane neper forum.LR llafe te keqia qarkullojne per ty ne thiatro po une nuk i kam besuar :eek:
Gjes Lara, Kordelke, byrazer :wave:

Goca

Primus registratum

Sa zili ju kom reeee.... /pf/images/graemlins/frown.gif s`kam per te more pjese tek plani i vitit te ri, mgjs do i luj guret e funit ne dhjetor... :devil:

Kisha nja tre pytje qe kom gjithe jeten qe s`i gjej pergjigjen:
1) Pse cunat me kinga punojne te gjithe ne sportelet e bankave?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
2) Pse mo rrushat jane te gjithe , te fejume e te martume?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
3) A ka njel naj nji verdalle qe ka qef me fillu naj histori serioze pa hedhje vicklash?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mjes se harrova. /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Penele e ke plotesisht gabim,cunat me simpatike jane ke puna ime dhe ka beqo sa te duash /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Patjeter mi ti, ta jap une vec kam icik frike nga cunat e forumit se do ankohen se per fajin tim u feju Penelja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Po jo mi jo, se s`i lej pas dore edhe keto une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Dhe thone pastaj pse falimentojne kompanite /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sa keq qe pfffff edhe mua do me duhet te shkoj ne pune sot :sleep:

Goca

Primus registratum

U habita per fjalen Trap... /pf/images/graemlins/wink.gif , akoma s`e kom lexu....

Ej , pashe nje Kordele te paregjistruar ne forum... :confused: thojini Kordeles te kontrolloje se jane tu i prish reputacionin.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Penele t'ka hyp vullneti aksionistes /pf/images/graemlins/laugh.gif ...amon mi pranej ke ardh me menie t'keqe n'forum ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

atehere u prezantohem;jam skafistja e dashura e killerit.sot ne mengjes takova: la moglie dello smilzo,che sarebbe la Falsatrice,la compagna di casa della tenutaria di una casa di prostitute,e l'amante dello spacciatore.
sic e shikoni kjo eshte telenovela jone e perditshme ne si.
e gjithcka filloi con gli appesi.pas pak kohesh ne itali do kete nje liber mbi te te shkruar ne bashkepunimin e krimineleve.
mgjth jo kesaj pune i vara trapin,te pakten jo derisa te kem dorashkat e killerit ne duar. /pf/images/graemlins/laugh.gif