Aktori filmi drama shqipetare e i preferuar

tonin

Primus registratum
Aktori filmi drama shqipetare e i preferuar

Cili eshte aktori,filmi, drama ,shqipetare juaj e preferua.ku ndohet kinematografia shqipetare.

bobo

marksist-enverist
Re: Aktori filmi drama shqipetare e i preferuar

aktori: i ndjeri "Artist i Popullit" Ndrek Luca.
filmi: Komisari i Drites, me Rikard Larja...etj!
dram: Fisheku ne paj.

ka edhe me shum ne listen time, por u mundova te jem sa me racional, qe tu vend edhe te tjerve te shkruaj ...! /pf/images/graemlins/smile.gif

tonin

Primus registratum

Patjeter NDREEKE LUCA eswhte prej aketoreve me te medhenj Shqipetare , kujoj shume filma te tij , tek udha e shkronjava ,me te madhin Sander Prosin , TE FLAKA E MALEVE ETJ,po tani 'mendoni per kinematografine Shqipetare.

Erison700

Forumium maestatis

Filmi im i preferuar esht Dora E Ngrohte edhe pse e kam te veshtir ta vecoj nga Flutura Ne Kabinen Time.
Kurse si aktor me pelqen Guljem Radoja por edhe Tinka Kurti, Marjeta Ljarja, Roza Anagnosti, Margarita Xhepa, Ndricim Xhepa, Rikard Ljarja, Kadri Roshi, Ndrek Luca, i madhi Sander Prosi dhe Timo Flloko etj.

jezerca

Primus registratum

Kadri Roshi

por ka kohe qe nuk kam pa filma te vjeter shqiptare???????????????

jezerca

Primus registratum

Sander Prosi per mendimim tim nuk asht Aktor i mire. Ai asht ma teper aktor siperfaqesor si aktoret e mass-media. Sander prosi luan te njajtin rol ne cdo film

Kadri Roshi per mue asht Artist i Vertete. Rolet e tij jane kaq te gjalla sa te besohet se Kadri Roshi nderron personalitetin ne cdo film

tonin

Primus registratum

Eshe e vertete qe Sander Prosi ne shumicen e rroleve te tij eshte ne rrolet pozitive e kjo ndofta nga natyra e tij i jane lene gjithmone rrolet pozitive , por kursresi s'mdne te quhet nje qe i i jepet nje pjese dhe e reciton , per mua eshte nje nga me te preferuarit e mij ,padyshim dhe Kadri Roshi i cili perdore shume oratorine ne interpretimet e tij ,api satiren.