Aisha!

olti

Neo
Aisha!

Kjo kenge e ripunuar nga grupi "Autlandish" qe ka korrur shume ne kohet e fundit. Nuk kuptoj ate kryqin ne fund te vidioklipit!! Ma thote njeri?! :rolleyes:

alinos

Forumium maestatis
Re: Aisha!

Nuk e kane realizuar keq!
Video-klipin vetem nje here e kam pare, dhe nuk e mbakem mendt kryqin!
Nejse, mu mos me puth /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

/pf/images/graemlins/smile.gif

Mora vesh qe kishe qene ketu afer meje /pf/images/graemlins/wink.gif Si nuk me bere nje vizite? :goofy:

Mua me habit dhe nuk e kuptoj kete videoklip, sepse si titulli si dhe tere pamjet e videoklipit tregojne nje gje totalisht te ndryshme nga menyra se si perfundon (nje dhome ku ndodhet Aisha, ne te cilen eshte varur ne mur nje kryq katolik). (!!!)

Princesha

Primus registratum

As un se kam vene re kryqin tek videoja e grupit "Outlandish", ngaqe s'me ka pelqyer kushedi dhe se kam pare me vemendje, me e bukur me duket ajo kenga tjeter qe quhet "Guantanamo", e kenduar po nga ky grup, edhe videon e ka me te lezetshme, mendoj un. :wave:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi_Si_ShPiRt:
[qb] e kush ta prish ty princesh? :kiss: [/qb]
Jo askush, po as ty nuk ta prish kush se je doktor /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Ema

Goddes

E pashe dje videoklipin dhe mu kujtu kjo tema.Vidjo e lezecme,edhe perpunimi soft R&B po ashtu.Icik si shume gjona kishin dasht me fut mrene po hajt mo.

P.s:Femer qe ti shkonte mo shume Hixhabi s'kam pa noihere /pf/images/graemlins/smile.gif

arbi

Primus registratum

sot e pashe videoklipin i bukur po keshtu edhe kenga megjithese kur e kendon khaled eshte :thumbsup:
sa per kryqin mendoj se mesazhi qe duan te japin per ata aisha eshte gruaja ne pergjithesi, pra i kendojne mesueses se fillores me hixhabi,indianes me kostum tradicional ne angli,motres se saj me veshje moderne,gruas nga afrika qe ben perpara mes veshtiresish e nenes se varfer kristiane/katolike/e krishtere :shrug: