Ai qe te rreh,te do...

lindita

Primus registratum
Ai qe te rreh,te do...

Nisemi nga ajo shprehje:"Ai qe te rreh,te do",e une doja te dija kush ka qene ai meskin qe ka thene kete shprehje Very Happy .

Nuk eshte per te qeshur,mbase si term po,por po te mendosh qe sot ne bote(shqiperi)ka akoma gra qe mendojne me kete shprehje,eshte per te vene duart ne koke.Ka akoma meshkuj qe vene dore mbi grate e tyre,e do kete gjithmone perderisa te ekzistoje mashkulli i "forte" dhe femra e dobet qe bindet me perulesi.Dhe ka akoma nga ato femra,te cilat mendoje qe jane ato shkaktare dhe per drurin qe hane,e pasi e kane fytyren gjithe gjak,e pasi kane ndonje brinje te thyer tek-tuk,e pasi...

Mashkulli agresiv=mashkulli qe snjeh fjalet,mirekuptimin,tolerancen,por zgjidhjen e gjithckaje ka DHUNEN.Ata meshkuj te cilet rrafin grate e tyre,po me ate force dhe me ate dhune qe vene kur zihen me"shoket" e tyre.

Mendoj qe kjo eshte nje teme,qe mund te na ofroje shume debat.Kapeni nga te doni.Flisni per dhunen mashkullore,per mashkullin shqiptar qe ve gjithmone egon e tij para,per mashkullin UNE,per mashkullin e pashkolle...Flisni dhe per femren e dobet,mbase dhe te trashe.

Jeni te lire ta kapni temen nga te doni.Ju lutem JO CHIT-CHAT.Ketu ska asgje per te qeshur!!!

Ju mirepres!!!

Hellena

Primus registratum
Re: Ai qe te rreh,te do...

ehhh .. cte them ... vetem me dashni sikur te behet boze .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po qe jam kunder dhunes ne cift jam ... nga te dyja sekset /pf/images/graemlins/laugh.gif

Naiher meshkujt Shqipo rrafin PORRRRR ..... ja bejn dhe per borxh naiher cafkat /pf/images/graemlins/laugh.gif ... si dhe anasjelltas ...

Si perfundim konkluzjoni eshte ky ..
Make love not war .. mgjut ereee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Eshte qesharake qe e permende se per cudi sot mu kujtua ajo kenga e Luan Zhegut qe kendonte:

Kur ishim te vegjel
na merrnit perdore
te blinim cokollata
te blinim akullore

dadaddda etc edhe pastaj thoshte,

po ndonjehere na shkulnit edhe veshin...

E une qe mendoja, ua sa cudi une duhet te shpik cdo lloj taktikash qe ti bind keta te mite te me blejne akullore

ose

Pse, me nji te shkulme veshi kalojne keta e? E paskan kollaj fare.

M

Mortal

Guest

lol...ndersa une them 'Asnjehere mos shko ne krevat i nevrikosur'...jashte tij bej c'te duash. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe mashkullit i duhet dhene pakez drru, qe te vije ne vehte se shume i hallakatur behet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Ne asnje menyre s'me duket i arsyeshem perdorimi i dhunes fizike ndaj nje personi fizik, kushdoqofte ai/ajo.

Dhuna fizike nuk besoj qe mund te perdoret si menyre ndeshkimi ndaj femrave / grave / bashkeshorteve. Eshte poshteruese dhe shtazarake.

S'di c'te them me shume...

Diddy19

Su@mi

Po shprehja nuk ishte "Kush te shan te do?" /pf/images/graemlins/confused.gif

tushi

Valoris scriptorum

mendoj se ashte plotsisht e vertete

e di me nji dashnore q1 kam pas, e shkepsha ne dru por njikohsisht edhe e dojsha shume

ne kto raste kur rrah dikend te dhemb ma shume ty shpirtnisht se asaj fizikisht
/pf/images/graemlins/shrug.gif

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:eek:

[/ QUOTE ]

Pse i ke hapur syte aq shume? /pf/images/graemlins/devil.gif

maty

Primus registratum

Ai qe te rreh...eshte frustrato /pf/images/graemlins/laugh.gif

M

Mortal

Guest

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Blue:
per te pa ma mire !

[/ QUOTE ]

ça ke qe shef? Po t'rrah edhe ty! Shif ka ana tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jeni te lire ta kapni temen nga te doni.Ju lutem JO CHIT-CHAT.Ketu ska asgje per te qeshur!!!

Ju mirepres!!!

[/ QUOTE ]

Me duket se hapesja e temes e ka thene qarte. Te pakten per respekt, nqs nuk keni gje per te shtuar evitojini keto pershendetjet ditore e ju lutem mos me replikoni as mua...

maty

Primus registratum

une nuk dola gje nga tema scorpion!!! /pf/images/graemlins/wave.gif

Diddy19

Su@mi

Scorpion, i vetmi jashte temes ktu je ti! Moderator ne kete kategori s'je, mos na ban moral vend e pa vend. E ke marre teper seriozisht kete punen e moderatorit. Take it easy!

S

Scorpion

Guest

Moj vajze avash me bute dhe ti, pak rendesi ka ku jam Moderator une. Edhe nqs s'do isha do nderhyja, nuk jam shquar per chit-chat ne te tilla tema, mund te germosh per verifikime nqs do. Veretjet mund ti bej kudo. /pf/images/graemlins/wink.gif Une kam shkruar ne kete teme, mu duk interesante dhe delikate per tu trajtuar dhe kam respektuar mendimin e X, Y apo Z. Nuk me pelqen qe tema te devijoje dhe ta çojme me pas te "Thashethemet". Ti s'ke pse pergjithesohesh pastaj, nuk permenda emrin e askend, thjesht shkrova qe mos ta kthejme ne chit-chat. Kaq.

P.S Dhe ti je gabim me nderhyrjen tende te fundit, s'ishte nevoja ta shkruaje ketu, ke zone tjeter per kete gje, ose me sakte komentet personale shume mire me PM.