Ameliè
Forumium maestatis
Ia pra qe slexojme ndaj ndaj te pyeta.Po flisja per gruan e komshiut,apo nuk keni sy te lexoni?
Ia pra qe slexojme ndaj ndaj te pyeta.Po flisja per gruan e komshiut,apo nuk keni sy te lexoni?
Qika ket varsem e shet jepi i cmim se dk kapo shifra marramemdese fal buzeve te tua qe e kan cekur.
Ti je ai qe shume femra do shkulshin vetllat....vihu ne rradhe !Kush do dashuri, ju lutemi ne rradhe se me shkop gome do shperndaj dashuri me sa te me haj krahu.
Pasi keni ngrene nje dajak te fuqishem, gjenda emocionuese mund tju shkaktoj marrje mendje, humbje te koshences, gjakderdhje te jashte e te brendeshme e shok ju rekomandojme nje ambulance ta keni gati me serume e qese gjaku per raste kritike qe mund te pesoni nga dashuria ime per ju.
Mire se te vini!
Po ti ku futesh tek shumica apo pakica?Ti je ai qe shume femra do shkulshin vetllat....vihu ne rradhe !
Ti je ai qe shume femra do shkulshin vetllat....vihu ne rradhe !
Po pra po,shumica mall i lire.Seshte per shumica ajo jo.![]()
Une jam natyre sa delikate aq edhe e forte....por drurin se pranoj se e dashuroj veten!Po ti ku futesh tek shumica apo pakica?
Ti de... se si ty ka plot kshuqe te pakten jepi mundesine e zgjedhjes...Une te vihem ne rradh apo ato?![]()
Ti de... se si ty ka plot kshuqe te pakten jepi mundesine e zgjedhjes...![]()
Jo jo une biletat te kinemaja ngjitur me vajgurin pres ....E mire. Ja e vura bidonin per vajgur. Kur te me vij rradha me bej nje ze se do pij nje kafe te lokali perballe. Se te ze dielli ket.
Po pra po,shumica mall i lire.
Kjo vlen shume![]()
Jo jo une biletat te kinemaja ngjitur me vajgurin pres ....![]()
Je qe je...ja thuaj vetem qe kto bidonat i ka boti e eshte ne rradhe. Vajti sa te blej nje cigare te blloku.Hahahaha une kam radhe per vete![]()
Ok pa merak,kush te vij per ty i kthej tek vetjaJe qe je...ja thuaj vetem qe kto bidonat i ka boti e eshte ne rradhe. Vajti sa te blej nje cigare te blloku.
Premtome qe me mua sdo tregosh anen e erret tenden edhe sikur ta sjelle shpirtin ne maje te hundes....ndryshe rri aty me balahk lolSa bileta ke?
Se lejme Balakh te rradha e ikim shofim ndonje film nderkohem