Ai qe te rreh,te do...

Dolores

Primus registratum
Re: Ai qe te rreh,te do...

E di une mua do te me rrahesh keshtu ti
SmackBottom.gif

true confidental

Forumium maestatis

Lol, po pra mbrapsht se sdu te te shof duke vuajtur....mos e moho qe te raf nga dashuria ....dhe me nji new toy qe te shkakton vetem pasoja te siperfaqshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Varet sa te rref ...

Ne Afrike Jane Disa Fise qe kur Martohet nje Cift Burri e HUdh Grun ne Toke disa here me sa fuqi ka Dhe ne Kete menyre i shpreh asaj Dashurine qe ka per te ...

IMagjino cere do i boje me i shpreh Xhelozine ...

TEDI

Valoris scriptorum

Populli Thote Fjala eshte me Rende se Plumbi ...

NUk te rreh me grushta shqelma apo mjete Rrethanore por mund te te Rrahe dhe Me Fjale ...

D

durres.dr

Guest
ai qe te do , nuk te lendon, nuk te fyen, nuk te rreh!
Ai qe te rreh eshte kafshe, eshte legen, eshte dhjaks!
Ajo qe rrihet dhe qe e pranon eshte perverse,ekzibicioniste, vetemohese etj.....

Sonia007

Papirus rex
po pra a
Une mendoj se esht e kunderta me kete qe thua sepse ai qe te do nuk te lendon kurr, ndersa ai qe te nuk te do qe je penges per te te rreh ,te perbuz,te ofendon etj ...
te po them une ai qe nuk te rrihka nuk te do?;)

mirdita

Papirus rex
po pse neper sherre armiku te dashka keshtu kur te rref?
Jo normal qe nuk te don per ate e ka dhe emrin armik,armiku kurr nuk behet i mir me ty kurrr.
Ama keshtu ne dashuri,mir e ke nuk ai vlen ta rrafesh gruan apo dhe ndoshta burrin,ai apo ajo qe te do nuk te rraf, ai apo ajo te dooo:)
Ama ka raste kur burri e rraf gruan ama ato raste jan te viteve te vjetra tani gjithqka zhgjidhet me fjal e me dashuri e jo me dhun.

joetisti_

Locus omnem
Rrahja eshte per femijerine. Kur prindi te rreh, duke te vene ne dukje gabimin e rrezikshem qe ke bere, do te thote se ai s'do qe ti kur te rritesh ta perseritesh e keshtu te gjesh keq nga pasojat qe kur je i rritur jane edhe me te medha. Kurse kur je i rritur ekziston shprehja "kush te flet(qorton) te do". Sepse ai qe s'ta do te miren, edhe kur ti e ke gabim, te thote mire e ke. Por pasojat jane te tuat e jo te atij/asaj.
Kurse ne dashuri, marrim rastin kur ka shkak per rrahje, mbase kur femra e ka tradhtuar(ketu ka raste kur e vret), mashkulli, kur e do shume, ose e fal, ose e ndan, por ta rrahe kurresesi. Nuk e ka prone.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Nuk më pëlqen kjo shprehja.
Kjo tregon se si popull ushqejmë adrenalinën për
dhunën dhe të vetmen kënaqesi për dashurinë e përceptojmë përmes intolerancës.