Ai/ajo te ka premtuar nje PERGJITHMONE dhe tani...

aLone

Primus registratum
Re: Ai/ajo te ka premtuar nje PERGJITHMONE dhe tani...

Rusho,ishalla te te veje mabre zemer ne kete lidhjen qe ke(duket e bukur,sic e tregon ti)mos u sterlodh te dish ate qe vetem koha do ta tregoje,nese do jetoje apo jo gjate lidhja juaj,Ti,vetem take it easy,though nuk eshte fare e lehte,eshte shume shemtuar,por gjithsesi ka plot meyra per te mbushur ditet edhe pse pergjysem.
Une mendoj qe lidhjet ne largesi megjithate nuk rriten(dua te them nuk ndodhin gjera mes te dyve),por kjo mund te perballohet nese beni plane mes te dyve edhe perpqeni qe ti realizoni planet.Gjithsesi ne keto gjera s ka formula,ti vetem take ur time,and give him his time;patjeter qe do behet c´eshte me mire per te dy.

Ja kalofshi persmari te gjithe,boo me kete vapen,vallaj, vini syza te pakten

aLone

Primus registratum

Eeeee,Jimmy A Morrison,si thua ti mire e thashe une si Izmini,se qenkena on line vetem ne te dy me duket?

abs

nuk e di...

<span style="font-style: italic">Ai/ajo te ka premtuar nje PERGJITHMONE dhe tani...</span>

un s jam per premtime...
shprehi gjithmone ate qe ndiej ne ate moment per ate njeri...
besnike i rri vehtes...!
(athere atomatikisht je besnike dhe atij/atyre)...!

(vertetimi, ne kte rast premtimi)... per mua nuk hyn ne dashuri...sepse dashuria flet vete...!

mendimi im ky...i cili s ka qene keshtu qe kur kam lindur... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

-----------------

te du shume fort...
eshte bote e eger...
nuk kam me frike...
te njoha ty ...
dashuri...
me bere te forte...
prandaj s dua t ja di...
se si eshte kjo bote...
per mua eshte plot magji...
te dua aq shume...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
rolleyes.gif
une isha ajo qe u largova dhe i prmtuam njeri tjetrit se do rrinim gjithmone beshke.se une do e prisja dhe ai do me priste.po kjo situate zgjati shume pak.ate dite qe une ika nga shqiperia ate dite u shenua dhe ndarja jone.ishte fundi i lidhjes tone.largesia ben te veten dhe nuk e ka fajin askush &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
lol.gif
6 muj max zgjat ne masnej ftofen gjojnat perfundimisht..
same up here &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

AnilaM

Primus registratum

personalisht nuk kam qene e zhgenjyer,isha studente 93-94,kur i dashuri im u largua per ne greqi,dhe me premtoi se nuk do te ndaheshim,kurre,por do bente pare ,te me merrte atje te fillonim nje jete....etje etje ,dhe ashtu ndodhi mbas 2 vjetesh ai erdhi dhe me mori dhe bashkjetuam per 7-8 vjet dhe me pas u martuam.Shum here diskutojme ne se distanca do ishte me e larget ,a do ta prisnim njeri-tjetrin?
dhe pergjigja jone ishte po.
Eshte shum e rendesishme pozicioni i dashuris ,nese eshte kalimtare apo serioze.

bellissima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ani Tr:
[qb] personalisht nuk kam qene e zhgenjyer,isha studente 93-94,kur i dashuri im u largua per ne greqi,dhe me premtoi se nuk do te ndaheshim,kurre,por do bente pare ,te me merrte atje te fillonim nje jete....etje etje ,dhe ashtu ndodhi mbas 2 vjetesh ai erdhi dhe me mori dhe bashkjetuam per 7-8 vjet dhe me pas u martuam.Shum here diskutojme ne se distanca do ishte me e larget ,a do ta prisnim njeri-tjetrin?
dhe pergjigja jone ishte po.
Eshte shum e rendesishme pozicioni i dashuris ,nese eshte kalimtare apo serioze. [/qb]
kiss.gif
t'lumt goja

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Ani Tr:
[qb] Eshte shum e rendesishme pozicioni i dashuris ,nese eshte kalimtare apo serioze. [/qb]
e drejt!

Gresa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] ahhh te them kete tjtren kam harxhuar ca si shume telefon por hallall per yllin tim hallall. [/qb]
Asgje nuk eshte e perjetshme , as edhe dashuri si nje nga ndjenjat me te fuishme , prandaj nje *pergjithmone* duhet te merret si e momentit

Gresa

Primus registratum

[qb] ahhh te them kete tjtren kam harxhuar ca si shume telefon por hallall per yllin tim hallall. [/qb]
Asgje nuk eshte e perjetshme , as edhe dashuria si nje nga ndjenjat me te fuqishme , prandaj nje *pergjithmone* nuk duhet te merret aq serioyisht sepse as vet jeta nuk eshte pergjithmone

Gresa

Primus registratum

Asgje nuk eshte e perjetshme , as edhe dashuria si nje nga ndjenjat me te fuqishme , prandaj nje *pergjithmone* nuk duhet te merret aq seriozisht sepse as vet jeta nuk eshte pergjithmone

true confidental

Forumium maestatis

Nje vit larg p.sh se konceptoj dot, jeta eshte ne ndryshim , renia e interesit eshte dicka qe kuptohet shume shpejt
Mgjth jam e sigurt qe ndodh kur dashuria eshte shume e forte dhe reciproke nga te dy palet. Eksperiencat jane nga me te ndryshmet , por mos i beso fjales pergjithmone, fjalet shpesh i merr era , por ndjenjes qe e ka shoqeruar dhe e shoqeron ende ate.

Thamina

Papirus rex
Jo te gjithe mbajne premtimet qe japin...Kjo eshte jeta e keto jane njerzit.Te gjithe bejme zgjedhje .
Personalisht nese sme jepet ca jap...sja vlen as te pres.