Ah sikur...

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Ah sikur...

do ta ashtuja .... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

maty

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kam thene brenda vetes sime qe kam dashur te kthehesha mbrapa e te mos beja gabimim me te madh te jetes sime,te te njohurit te nje personi qe me ka ulur aq shume respektin per njerezit dhe qe me ka bere me mosbesuese se kurre.Do doja te mos e kisha takuar kurre ,e te mos i kisha dhene gjithe besimin tim aq naivisht.Po te ishte ashtu ,do e kisha ndergjegjien shume te paster,po ai njeri eshte si re e zeze ne ndergjegjien time ,dhe une skam me cfare te bej,dmth gjerat shkuan si shkuan dhe murit me koke si bihet me.Nese do kthehesha dhe nje here nje vit perpara do ta fshija si vit te jetes sime.E them me te vertete!!!!!

[/ QUOTE ]

edhe une

jimmy84

Primus registratum

Para ca kohesh pashe nje film qe fliste per nje cun (e luante ai aktori qe eshte tek "Plako ku eshte makina ime?") qe mund te kthehej mbrapsht ne kohe nqs lexonte pjese nga ditari i tij. Po sa here qe kthehej punet i shkonin edhe me keq. Nga ky film duhet nxjerre nje mesim: Ndoshta edhe gjerat e keqija qe te ndodhin ne jete mund te te kene shpetuar nga te keqija edhe me te medha. Nuk eshte e thene qe po te ndryshosh dicka punet do te vene shume here me mire.

Pastaj sic thote edhe nje shkrimtar i madh: Harresa eshte semundja me e mire e njeriut. /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Goce mblidh menien se me kalu ylberin duhet me hyp shum lart, ne po na thy qafen prej anej e kush rri e te sjell ne komposto masnej lol

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeee hhhhhhuuuuuu.....
akoma me ylberin ti ....

çuno....mjeksia ka perparuar shum knej nga anet e mia...
uuuuuuuhhhhhhhh vetem ca euro duhen edhe behem un Çun per kokerr te çunit...me te bukur s'bo me nona...

Princesha

Primus registratum

Mos ma prishni temen ju te dy se do t'jua heqi...te drejten e te shkruarit ketu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

Ah sikur te isha mjek do ta kisha bo pinkin çun yll qe te çorodiste gjith femnat e AF-se lol

MLK

Primus registratum

Lene lene mo biles do kishe rastin masnej te vije ne te bojshe neshje futbolli bashke ne te nderojshim fanellat ne fund te ndeshjes pa siklet lol
Biles ene dushin do ta bojshe te dushi çunave hahahahaha

pinkparadise

Forumium maestatis

( PS: MLK tu sais la reputation des regbyman,
et l'histoire de la savonette qui tombe mouhhahahahhahah...)

aaaahhhhhh sikur te isha çun do ta kisha bo i neshje futbolli

MLK

Primus registratum

Ah sikur te isha masazhator do ti beja masazh futbollisteve pas ndeshjes..

Ps (Il suffit de ne pas ratraper le savon et rien peut t'arriverlol)

pinkparadise

Forumium maestatis

ah sikur te isha cremi/vaji i masazhtorit MLK kur ti bente masazhe futbollisteve pas ndeshjeve

(ps: et plus si affinitée /pf/images/graemlins/laugh.gif)

MLK

Primus registratum

ah sikur gjithe vajrat/cremerat te ishin si ty...

(Ps. la salle de massage serait plein de footbaleur, t'imagine l'argent que ca peut aporter! lol)

pinkparadise

Forumium maestatis

aaaahhhhhhhh sikur te gjith te ishin si un...
jeta do te shihej rose /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Normal se dynjoja sdo kishte mo nevoj me gjujt e me nderru grate se do ishin te gjitha njesoj lol