Agjencia E Martesave

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Agjencia E Martesave

Fillimisht postuar nga roli:

hajde ika une tani se ngordha per te ngrene [/QB]
jo re po kur them un qe ste le bota te martohesh jo ju ja shikohe kete rolin papapap sa iteresant :rolleyes:
dhe me sa po shikoj un ky roli eshte futur ne forum vetem per kete ela_001 o rolanjak po pse re babuc nuk me thoj dot ti mua kshu fshehurazi qe i je qepur vet eles po e je qepur tamam si ujku pas boleve te dashit papapa po ti ela ca thon keta te tjeret ben tha roli pse un kshu edh eti me vrap pse ti helios ashtu /pf/images/graemlins/blush.gif un jam kampion se jam mar me sport,dhe pse jam beqar po ti ela e martuar je apo ngaqe je vet sakate ti dhe i di te gjitthe beqaret sakat /pf/images/graemlins/tongue.gif jo moj jam djal me pretendime un /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj ti ela_001 ca ke ta sjedh un foton time ty ma jep pak ate adresen dhe shikoe sa i mir qe jam /pf/images/graemlins/tongue.gif po nuk mu qepe ti mua me keq se cte eshte qepur roli ty /pf/images/graemlins/wink.gif se kush tha njera qe po me bie ashtu mua jo moj jo sme biem jam kampion unnnnnnn.ika roli ha buk re se ste mer nusjaaaaaaa :tipsy:

roland

Primus registratum

Xhanem me ju Beratsit do ket icik perzirje delinxhi-mafioz-matrapaz gjaku, po i rishikojme konditat per keto ne nese ke ndonje kusho ne prokurori, dhe ndonje dajo ne llogarite e shtetit, kapish tesoro mio.
-------------------------------------------------
glare.gif
:mad:
excl.gif

ej po kjo s'durohet ku nje here keta beratasit delenxhinj-mafioz-matrapaz-
tani te themi te drejten mafiozer dhe mund te jene nga pak por delenxhinje&matrapaz se besoj.
pastaj une kujtova se per matrapazllek ishin tironcit meqenese e rafin tregetin me shume.
po nejse

roland

Primus registratum

o ela degjo eliosi nuk ka mangut as komet as durt po i paska nja 5 a 6 andej nga talia ai dhe do te plotesoje normen ketej me albano-anglezet. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ej o eli e ke gabim s'eshte sjo qe ti mendon se do te kisha cuar nje PM tani.
une po mundohem te jem deshmitare ne kishte /pf/images/graemlins/laugh.gif
excl.gif

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] ... Qekur eshte zhdukur Hermesi (pune gjoja) sikur i ka ikur lezeti kesaj teme /pf/images/graemlins/wink.gif
...Edhe Eni nuk eshte bere e gjalle hic... /pf/images/graemlins/frown.gif
I miss you guys...
blush.gif
:wub: [/qb]
iiiiiii për mua nuk e kishte marrë malli hiç /pf/images/graemlins/tongue.gif

Edhe ti bëre ca mungesa, pa tregoji Agjencisë tani nga ishe? Kam dëgjuar që ka shumë mullinj aty rreth teje - nuk i vrau të gjithë don Kishoti. Ku ka mullinj ka dhe mullixhinj... /pf/images/graemlins/blush.gif

Eni_883

Primus registratum

Erdha shoke dhe shoqe te angjencise. me falni se kame bere ca mungesa po ashtu i kam pasur punet..
wacko.gif

Si ju kam njehere?? si ja kaloni? vertet paska rene vrrulli revolucionar ketej si i ehet hallit??
unsure.gif

Iness futu ne MSN lal qe te flasim se jemi bere per mall vertet ..ju te tjeret me behet qejfi shume qe jeni mire te gjithe beni nga i ze po qe se vini ketej se une po verdallosem per pak kohe...
Si perfundim u martu noi rob ketej a si??

Darien

Primus registratum

s'o martu njeri Eni, na lanë pa dasëm
mirëseerdhe ti
/pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

Miresetegjeta Darien. Si te kam sot ty?? Po ti ke gjet nuse apo akoma ne kerkim?? /pf/images/graemlins/wink.gif

Darien

Primus registratum

shumë mirë jam unë, e hodhëm dhe këtë stuhinë e borës po na rriti mallin për vendet e ngrohta
të shohim ç'na del të mërkurën në "e-fares", të shkoj në ndonjë vend ku bëhet plazh një herë, pastaj shoh'm e bëjm' na del edhe ndonjë nuse përpara a s'na del

si thua ti?

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roli:
[qb] o ela degjo eliosi nuk ka mangut as komet as durt po i paska nja 5 a 6 andej nga talia ai dhe do te plotesoje normen ketej me albano-anglezet. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ej o eli e ke gabim s'eshte sjo qe ti mendon se do te kisha cuar nje PM tani.
une po mundohem te jem deshmitare ne kishte /pf/images/graemlins/laugh.gif
excl.gif
[/qb]
berac te kam po vesh ste mar /pf/images/graemlins/blush.gif po ty cte duhet se sa kam un re /pf/images/graemlins/tongue.gif o ELA_001 nuk kam as nje un moj po ja ti e shikon vet qe keta beracit meren me llafe e pe sa erdhi ky roli direkt ate temen kundra grave tirance :smash: ela_001 po he moj e ndave mendjen apo akoma :wub: po pres
excl.gif

Eni_883

Primus registratum

MIre e ben Darien. T akam qare hallin lal me ate kohe qe po shifni, megjithese mua me ka marre malli per bore :rolleyes: ketu ne 'sunny Florida' it is perfect beach weather.....80 degrees quite lovely :rolleyes:

Darien

Primus registratum

Ajde për vizitë se të çojmë ene për ski po deshe, megjithëse nuk kam qenë ndonjëherë për vete.

Kur të ikësh, merr edhe ca borë me vete se kemi plot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde borë!
glare.gif
borë e mirë dhe e lirë! gjysëm leku oka, është! ulje çmimi kush blen me shumicë...

na falni kryesia se përpak harrova lidhjen me martesat

kush të dojë martesë me borë rrethe rrotull, ua organizojmë këtu, s'kanë nevojë për Alaskën ose Skandinavinë

Iness

Primus registratum

Ore darien matrapaz edhe boren po na e shet tani??? :rolleyes: Pastaj sikur e ke bere vete...
Une vdes per debore ama. Edhe s'do kisha ndonje kundershtim te martohem ne nje dite me bore, nje nga ato ditet ku gjithshka eshte mbuluar dhe qielli eshte shume blu... Problemi i vetem qe kam eshte qe duhet te vesh ndonje fustan portokalli te ndezur qe te dukem ne mes te asaj bardhesie... Di njeri ku shiten fustane nusesh me ngjyre portokalli?
unsure.gif

Ah edhe nje keshille per ju qe jeni ne mes te bores... "Don't eat the yellow snow"
excl.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

Miredita/miremengjes anetare dhe simpatizante te kesaj agjensie, me ne fund u duka dhe une se me erdhen direkt lajmet qe m'a kishin ndjere mungesen ca e ca /pf/images/graemlins/wink.gif
Eni, nga behesh ti yllo? Ke marre mungesa ne dergimin e PM-ve, ec ihere me thuj fije per pe' itineraret dhe kohet e sakta te levizjeve te tua te ketyre koheve te fundit, dhe me lajmero edhe per planet qe ke per ne mars /pf/images/graemlins/wink.gif
Iness, se me kujtove ate fustanin e nuserise portokalli...nqs nuk gjen gje, a mund te te ofroj une ate bluzen time te famshme Lacoste me ngjyre jeshile te ndezur? Apo te ta lej suprize? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Elen me falni po do e puth sot, jo per gje por kam kalu dje andej nga ish-lagjja e saj dhe e imja per nje kohe, dhe mu kujtuan ato vite nostalgjike te gjimnazit. Ela, kiss /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Heheheeeeeeee paska ardh LAJMETARI e po don me me vjedh ngjyrat e mia te preferuara...ku ke qene ti more... :eek: /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

Eh ca bej Beratsit, edhe ne AF namin po bejn.

O Roli, po qe jeni matrapaz ate mbajeni /pf/images/graemlins/tongue.gif sidomos produkte me perbeerje mishi apo pluhuri /pf/images/graemlins/wink.gif

Helios: te pranoj, mos pranoj, pffff :confused: nuk edi ma ke prish menjen se na the ne sakate pranaj, pastaj me ca me tregon patrioti yt i paske nja pes anej ti, zor se me mban dhe mua se kam shume kerkesa, jam icik high maintenance, s'do ma dalesh dot as me kpuc lene mo per gjojna tjera masanaj
wacko.gif

Hermes erdhe ti shpirto, ej we are still on for that 27th july thing? :wub: ahhh me hipi romanticizmi prap tani. A mi bere ta fala lagjes? Vdeksha une qe te vete mendja per mua.

Ika tani se kam leksione, ciao, ju puth te gjitheve :wub:

roland

Primus registratum

Eh ca bej Beratsit, edhe ne AF namin po bejn.

O Roli, po qe jeni matrapaz ate mbajeni sidomos produkte me perbeerje mishi apo pluhuri

Helios: te pranoj, mos pranoj, pffff nuk edi ma ke prish menjen se na the ne sakate pranaj, pastaj me ca me tregon patrioti yt i paske nja pes anej ti, zor se me mban dhe mua se kam shume kerkesa, jam icik high maintenance, s'do ma dalesh dot as me kpuc lene mo per gjojna tjera masanaj

Hermes erdhe ti shpirto, ej we are still on for that 27th july thing? ahhh me hipi romanticizmi prap tani. A mi bere ta fala lagjes? Vdeksha une qe te vete mendja per mua.

Ika tani se kam leksione, ciao, ju puth te gjitheve
-------------------------------------------------
e jo re jo po nuk thone kot me mire nami se syri /pf/images/graemlins/laugh.gif
epo dhe heliosi kur mban 5 a 6 do ti mbaje dhe nja 7 a 8 besoje se ka problem, dhe per kepuce mos e caje koken ti se ka nje kepucari vendi ai si ato te korces /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif

Darien

Primus registratum

[qb] ...Une vdes per debore ama. Edhe s'do kisha ndonje kundershtim te martohem ne nje dite me bore, nje nga ato ditet ku gjithshka eshte mbuluar dhe qielli eshte shume blu... [/qb]
Gjithë këto ditë gri qielli. E the një fjalë ti, direkt e porosita diellin të dilte. Një faqe muri këtu tek puna e kam komplet xham, dritë për qejf. Gjejani shpejt atë fustanin edhe dhëndrrin ju të agjencisë, se do na shkrijë bora prapë këto ditë.

përpak harrova mbylljen e përshtatshme; po e ndryshoj mesazhin sa nuk e ka parë njeri

muuuaaaaaah, Iness
blush.gif

edhe Eni patjetër :cool:

Ela_001

Primus registratum

me mire syri se nami thuaj, po he, se po qe per shtate mbaj 7 qen edhe eh po e le fare se do thon perfitoi ngaqe ishte ne forum
wacko.gif

llapaqeni

Primus registratum

[qb] Miredita dhe miremengjes juve te kontinentit tjeter.
Ka rene puna shume ne agjensi me sa po shoh une..
Njerezit duan dasem po nuk duan te martohen vete.. hmmm...
O Ela thuaji "po" heliosit se ra telef i ziu dhe te bejme njecike qejf dhe ne te tjeret... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj dicka eshte e qarte ketu... Qekur eshte zhdukur Hermesi (pune gjoja) sikur i ka ikur lezeti kesaj teme
O Ted gjeje Hermesin dhe fute ketu se me sa po shoh une ate ke klientin me te suksesshem...
Edhe Eni nuk eshte bere e gjalle hic...
I miss you guys... [/qb]
ckemi gruje si ja ke kalu ti?....une vallai mire ja kom parakalu por me ka mor malli me fol me grun teme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

lezti kesaj teme vali ka ik sepse ai qe do me na martu neve nuk o tu qullos gjo per vete..(qorri dreqit)...

pastaj po qe per dasem une thom ti fusim 1 dasem te fuqishme ka vera(jo ne te 2 te meremi vesh.se per ne ka kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif )..une them ti fusim 1 te martume hermesit se me duket se o tu dal ka rruga e zotit e o tu i bo daljen grus se vet...me vjen keq per grun e hermesit por po qe une per shoqni e boj 1 nder te vogel..
n.q.s i jep duret hermesi jom tu e mor per gru te dyte qe mos te ndihet vetem edhe mos na tentoj ndonje vetvrasje /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif