oreeee ti kujdes se ela eshte e martuar taniiiiiiii!!!!!!!! :smash:Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Erdha Ela, erdha biles per te mos (t)u shqitur kurre, aq sa do me perzesh me zor/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ja dhe pergjigja e asaj "po ia dredh une gruas...who knows" :smash:Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Erdha Ela, erdha biles per te mos (t)u shqitur kurre, aq sa do me perzesh me zor/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
o ela po pse moj akoma beqar jam un /pf/images/graemlins/frown.gif obobob emir ela po pres tani kur te thosh ti qe jemi martuar ne edhe se mos ben vaki me jep mua na nje te puthur ti moooooooooj se eshte gjynaf po vetem botes muah muah,Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Ja kjo shtliga ma rrafi xhemlen. /pf/images/graemlins/laugh.gif Tregoja njehere ti se po vij po ja tregoj dhe une pastaj, /pf/images/graemlins/tongue.gif
Helios pse u martuam ne, nuk niva gjo uneqe baba duret /pf/images/graemlins/tongue.gif Sido te jet ene rregull jemi ne deri sa te stabilizohet Hermes.Eni paqe shpirto se te kam xhan. [/qb]![]()
Kollaj Fare mer . Per kaq gjo e vret menjen ti . MOs u paraqit mo ktu ene bi rehat...Fillimisht postuar nga insane:
[qb] une sdu me u lidh...
si i behet? [/qb]
Vetem Puthjet e . Eh Nona vet Ne po qajm Halle me Martesat Qe po na shtohen dita dites Ofertat ti thu per puthje ashu un jap 1 Melon...Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Ok muaaaaaaaaaaahhhhhh
puthjet virtuale i kam pa kursim une. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
TEDI,Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Kollaj Fare mer . Per kaq gjo e vret menjen ti . MOs u paraqit mo ktu ene bi rehat... [/qb]Fillimisht postuar nga insane:
si i behet? [/qb]
insane edhe kte ta tha e, s'durohet fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Kollaj Fare mer . Per kaq gjo e vret menjen ti . MOs u paraqit mo ktu ene bi rehat... [/qb]Fillimisht postuar nga insane:
si i behet? [/qb]
pse zemer puthjet drejt perdrejt i ke me kursim tiFillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Ok muaaaaaaaaaaahhhhhh
puthjet virtuale i kam pa kursim une. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E qiti dhe ky koken, hedepsezi, kshu e paske ti stilin e, i deke ene fap e ne shpi,Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] TEDI
dum dasëm që të kërcejmë, bëje një martesë pak shpejt
po nuk deshën kështu vetë, i dehim një herë dhe pastaj i martojmë, po do zgjidhur ky muhabet, dum sebep [/qb]