Agjencia E Martesave

Ela_001

Primus registratum
Re: Agjencia E Martesave

Ines, Don Kishotja, lum si une qe do me vikeni per vizite.Po nuk jam bere mendjemadhe mi lal, po tashi eshte vendimi me i rendesishem i jetes sime, nuk eshte njelloj si te zgjedhesh nje fustan, apo jo? Meqe ra fjala ty ca ngjyre te pelqen, e kuqja apo e bardha? /pf/images/graemlins/tongue.gif Trageti e ben per dy ore deri ne Angli, keshtuqe nuk keni udhe te gjate.

Ca behet kshu, nuk e dikan robt ca do me thene te shkosh per qoke :confused: Mendova se ishte term i njohur nga te gjithe. Nejse.

roli bejm gati padine lal, shyqyr qe te kemi ekspert per ksi gjerash, po e marr dhe njehere trenin per Cardiff une e shqyrtojme keto punet, lol.I shkreti TEdi, e hap agjenensine me bo sevap ene e ha me padi. Ca bote poshter, si u prishen keta njerez keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harap, mos na trego haremin ti ktu, pastaj pse vetem ti te kesh e :tipsy:

Eni, mos bej sikur nuk merr vesh ti lal, pse do te vime per qoke, hehehe, se atij Hermes i ke bere foren, nuk duket me kendej ai, kushedi ca presioni i ke bere te shkretit. E ke bere peshk virtualisht.So to speak. Ec aty. :thumbsup:

Une po numeroj ofertat, 1..2...3....hmmm

Iness

Primus registratum

Shyqyr o Ela qe e the fjalen e mire... /pf/images/graemlins/smile.gif Jo per gje po thame ne na iku Ela.. Eh keta djemte e sotem ta prishin mendjen... /pf/images/graemlins/wink.gif S'ke hic faj...
Per ngjyren e fustanit ka kohe, e shtyrtojme ate pune me nge... Ti zgjidh burrin njehere... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Moj Eni mire thote Ela, c'i ke bere atij Hermesit qe eshte zhdukur... Te hypi frikat e? I ke ndruar passwordin e hyrjes ne internet apo e ke lidhur te kemba e krevatit... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po c'ke ti mi lal se nuk ta marrim.. Lere djalin se eshte i madh ai, nuk genjehet me nje karamele.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Te blej fustan une, se per burre kollaj esht ajo pune, lol. Une te mora mendim per kshu shopping lal, se maroj per shopping /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

o ela moj zemer do isht emir ti kishe dhen drejtim sot it moj qe te kishim ber na nje dhurat per neser neeeeeeeeeeee se eshte edhe ajojaaaaaa. :rockband: me ngjan se do shpetoj pa dhurat un neser /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Cere bohet ktu mre . A doni me U MArtu apo cere doni se spo e mor vesh un ktu . Kush te doje te martohet ok Kush nuk do te prese rradhen kur ti vije per deshmitare . MIrupau dhe n kok t beqarve... :cool:

Eni_883

Primus registratum

Si u gdhite sot ju robt e agjencise? Ela mireserdhe se po fillonim ta ndjenim mungesen. Iness dhe Ela une si kam bere gje Hermesit e di une qe pune thashethemesh eshte ketu po sa per te vene muhabetin ne vend po e sqaroj. Hermesi eshte shume i zene me pune dhe perpjekjet per te shpetuar martesen :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: .

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Hermesi eshte shume i zene me pune dhe perpjekjet per te shpetuar martesen :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: . [/qb]
Gjessss! Dita e fundit ne pune sot...? Do dalesh ne darke?
Dhe sa per Hermesin doli kjo qe kam thene une... Eshte duke u perpjekur per te shpetuar martesen... dmth ti e ke lidhur te kemba e krevatit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

[/QUOTE]Gjessss! Dita e fundit ne pune sot...? Do dalesh ne darke?
Dhe sa per Hermesin doli kjo qe kam thene une... Eshte duke u perpjekur per te shpetuar martesen... dmth ti e ke lidhur te kemba e krevatit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Po po do shkoj per lunch me kolektivin. Sonte ne darke 'i dhashe karar do pi do dehem'. Sa per Hermesin mos ia hani hallin se ke krevati e kam lidhur /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: (can't be that bad huh)

roland

Primus registratum

roli bejm gati padine lal, shyqyr qe te kemi ekspert per ksi gjerash, po e marr dhe njehere trenin per Cardiff une e shqyrtojme keto punet, lol.I shkreti TEdi, e hap agjenensine me bo sevap ene e ha me padi. Ca bote poshter, si u prishen keta njerez keshtu.
--------------------------------------------------
o ela ca ti besh qeveri e poshter :tipsy:
nejse padin e kam gati ti rrugen e di tani keshtu qe hipi trenit dhe ja kendojme kengen tedit ne pastaj(ishalla nuk i ka harxhuar leket e sociales per shkollen thoje)
sa per heliosin nuk po ja kendojme kengen kesaj radhe se kam patriot shejtanin :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
ok ika une tani se ngelem pa bere asnje pune

Goca

Primus registratum

Nderrova menjdje , per burre dua Tedin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roli:
[qb] roli bejm gati padine lal, shyqyr qe te
per heliosin nuk po ja kendojme kengen kesaj radhe se kam patriot shejtanin :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
ok ika une tani se ngelem pa bere asnje pune [/qb]
ore spo mar vesh un nj egje pse te edhin ne gjyq edhe po kerkove nuseeeeee papapa jo re po keta ste len edhe te martohesh. :smash: o roli po qe kur kjo ela ka kerkua mua mte edhe ne gjyq se di un :eek: o ela lere ca thot ky roli se ky meret me llafe e shikon ca teme ka hapur ku**** tirance thot jo moj jo nuk te do ai ty se te di ashtuja si ato qe njef dhe jepi drejtim ti ela tregoje ne shesh te burave qe me more mau per bur :thumbsup: :rockband: per inat t erolit :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga roli:
[qb] roli bejm gati padine lal, shyqyr qe te kemi ekspert per ksi gjerash, po e marr dhe njehere trenin per Cardiff une e shqyrtojme keto punet, lol.I shkreti TEdi, e hap agjenensine me bo sevap ene e ha me padi. Ca bote poshter, si u prishen keta njerez keshtu.
--------------------------------------------------
o ela ca ti besh qeveri e poshter :tipsy:
nejse padin e kam gati ti rrugen e di tani keshtu qe hipi trenit dhe ja kendojme kengen tedit ne pastaj(ishalla nuk i ka harxhuar leket e sociales per shkollen thoje)
sa per heliosin nuk po ja kendojme kengen kesaj radhe se kam patriot shejtanin :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
ok ika une tani se ngelem pa bere asnje pune [/qb]
Rolo sma kno njeri mu kongen se skom manjetofon he Orkrestrat i dirigjoj vet . Jo per gjo po sjom as n shkolle me harxhu lek socialjeje . Nejse kush ka nai menje t keqe per martese te boje para te tjeret sic e thashe me SIper Te dalin Onash . Ju Faleminderit . Kapterr KU Tumin ke hup apo ke kap nai gru anonime e . HO me Pra vej icik Rregull.... :cool: :smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Nderrova menjdje , per burre dua Tedin! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
BOoooooooooo Ene ti mi ... Epo ahere U pa Puna po e bojm me short Se Un Harem Sdu me hap... :cool: :thumbsup: Nese jeni Dakort thuni menimet tuja ose me jave masnej po e boj si mreti ...

Ela_001

Primus registratum

Helios nuk te padisim tyja ne, se kishim fare per ty.

PAstaj kush tha qe shpetove nga dhurata ti? Dhuraten ta besh gati se ne varesi te asaj do te jepet pergjigja.Mua me pelqen ajo unaza qe ke vene ne avatar, ashtu modeli e dua me solitaire diamond /pf/images/graemlins/wink.gif Sa per te ndihmuar ne zgjedhje. Propozimin e dua para shpise sime rruga per ku do jete e shtruar me petale te kuqe dhe te bardha trendafilash, dhe ti do gjunjezohesh ne nje jastek te kuq rrethuar me kordele te arta e do shprehesh fjalet magjike: Ela do martohesh me mua?

E une do te pergjigjem, prit te pys icik Tedin, a bohet gjo Tedo. Si te marr konfirmimin atehere nese pergjigja eshte po ti do jesh robi me i lumtur ne bote, until I am, 40, lol.

help.gif

Eni, shyqyr qe me miss ti lal me Iness. Ja kalofsh mire per leaving do.

roland

Primus registratum

Rolo sma kno njeri mu kongen se skom manjetofon he Orkrestrat i dirigjoj vet . Jo per gjo po sjom as n shkolle me harxhu lek socialjeje . Nejse kush ka nai menje t keqe per martese te boje para te tjeret sic e thashe me SIper Te dalin Onash . Ju Faleminderit . Kapterr KU Tumin ke hup apo ke kap nai gru anonime e . HO me Pra vej icik Rregull....
------------------------------------------------
ca ke mer ti tedo se ta kendoje une me ela, pastaj cke halle per manjetofon ke ti eshe ate do ta gjejme-do ta marr une borxh tek kmoshija-
me mire qe s'je ne shkolle keshtu qe punon akoma me mire-jo per ndonje gje po ela ka vendosur te bej nje shoping te madh, dhe me pare qyl eshte me mire, kurse une kam vendosur.....aaa kete nuk po e them do ta mbaj sekret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :thumbsup:
all sorted then
help.gif
help.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Helios nuk te padisim tyja ne, se kishim fare per ty.

PAstaj kush tha qe shpetove nga dhurata ti? Dhuraten ta besh gati se ne varesi te asaj do te jepet pergjigja.Mua me pelqen ajo unaza qe ke vene ne avatar, ashtu modeli e dua me solitaire diamond /pf/images/graemlins/wink.gif Sa per te ndihmuar ne zgjedhje. Propozimin e dua para shpise sime rruga per ku do jete e shtruar me petale te kuqe dhe te bardha trendafilash, dhe ti do gjunjezohesh ne nje jastek te kuq rrethuar me kordele te arta e do shprehesh fjalet magjike: Ela do martohesh me mua?

E une do te pergjigjem, prit te pys icik Tedin, a bohet gjo Tedo. Si te marr konfirmimin atehere nese pergjigja eshte po ti do jesh robi me i lumtur ne bote, until I am, 40, lol.

help.gif

Eni, shyqyr qe me miss ti lal me Iness. Ja kalofsh mire per leaving do. [/qb]
kaq pak gjera dashke ti moj zemer un gati jam i plotesoj kushtet! sa per padin e di un qe sme padit ti po ai roli e kishte per mendur me nje cep apo varja rolit se nga berati eshte e mir ja ja vara sja mar seriozisht atij un /pf/images/graemlins/laugh.gif ja edhe un me elen te trashgohem :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

KAq Pak Rolo Ene ti meno se Ti ene Ela m prishni menjen Tu Kendu e . Eh amon nona vet . Un Kongtar jom vete re . Nejse se po e zgjasim si shume . Ela Heliosi u Paraqit Pruzent Me ti plotsu Deshirat e Tuja . Ka po e ben Zemren Gur dhe po vjen te besh nje celebrim t fuqishem saqe te mbahet mend te tere Historine e Forumit ??????? :confused: :confused: :confused:

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Eni, mos bej sikur nuk merr vesh ti lal, pse do te vime per qoke, hehehe, se atij Hermes i ke bere foren, nuk duket me kendej ai, kushedi ca presioni i ke bere te shkretit. E ke bere peshk virtualisht.So to speak. Ec aty. :thumbsup:
[/qb]
Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Moj Eni mire thote Ela, c'i ke bere atij Hermesit qe eshte zhdukur... Te hypi frikat e? I ke ndruar passwordin e hyrjes ne internet apo e ke lidhur te kemba e krevatit... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po c'ke ti mi lal se nuk ta marrim.. Lere djalin se eshte i madh ai, nuk genjehet me nje karamele.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Sa per Hermesin mos ia hani hallin se ke krevati e kam lidhur /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: (can't be that bad huh) [/qb]
ue ue ue c'fare po me shohin veshet... nje jave fiks mungova une ketej, c'fare s'paskam pesuar: i bere peshk virtualisht... me kane nderruar passwordin e hyrjes... me kane lidhur tek kemba e krevatit... por me shume me pelqeu ajo puna e karameleve /pf/images/graemlins/wink.gif
Te dashura gra/te dashura/kandidate per gra apo te dashura: mungesa ime erdhi thjesht si pasoje e nje jave te ngarkuar ne pune, ashu sic ju e dini tashme prej burimeve te tjera te informacionit. Pra, e thene me fjale te tjera, kemben dhe duart i kam shendoshe e mire si molla, pa vena te kercyara nga shtrengimi i litarit tek kemba e krevatit, dhe me gjendje civile te pandryshuar: jam po ai njeri me probleme qe isha dhe nje jave me pare: me nje grua qe do te divorcohet nga une se i eshte mbush mendja top qe ja dredh (is she right? well...who knows...), me nje te dashur qe po ma dredh dukshem sa ja beri njeri me sy dhe i tregoi nje unaze qe per me teper nuk eshte asgje tjeter vecse nje diamant fallco i mbyllur brenda nje avatari virtual /pf/images/graemlins/tongue.gif , dhe se fundmi, nje e trete, "lavazhiste truri", qe ne keto caste qe une po shkruaj po behet e bukur, me tualet e me veshje elegante, se "coc kane ca plane sot ne mbremje" /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ahhhh, c'u lirova... se po vdisja per te bere icik thashetheme, po pelcisja...
Tani rifillojme aty ku e lame: kush nga ju po e dorezonte aplikimin e para? Ti? Ok, nje hap para... kthehu pak ne profil...rrotullohu njehere rreth vetes... buzeqesh... Miiiiiiiiiire...Goooood.... Ke bere ndryshime pozitive qe nga hera e fundit qe te kam pare, kisha besim tek ty...

Darien

Primus registratum

paska rënë puna te agjencia
kanë ik njerëzit të blejnë dhuratat, nuk kanë nge të martohen këtë fundjave
unsure.gif