Opa p;asen threesomes sheshit ketu.Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Hermes ti do me vdesesh mua. Of course I still love you so I am ready to go into marriage counceling. Iness set up some appointments ne shtepi ne tende /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ela do te vish edhe ti te shtepija ime per terapi... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
Hermes harrome edhe pse nuk me ke njohur ndonjehere[/qb]![]()
UauauaFillimisht postuar nga Amina:
[qb] Ksaj Enit do i njis i emer te ri qe te ngelet pa burr.
RAKIPE ZEMREKU nga downtown Hamallje. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
NUk thashe qe nuk te pelqej Une ty dhe nese je ajo Iness i vjeter Nuk kam pse te pyes Heremesin se si je . Puna o qe un e kom i nuse. Kaq dhe mbaroi ... Penele ja kom nis ftesen dhe lajmerimin dhe pres konfirmimin . Kur un desha dhe ai deshte ti nuk u paraqite pruzente ktu me mor ate qe kerkoje tani duhet te presesh vetem pak caste dhe asigje tjeter... Ika dhe erdha dhe majaft e bot ktu si ven per thashetheme ....Fillimisht postuar nga Iness:
]E pse keshtu ti? S'te pelqej une ty Tedo ee? /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: Hermes Thuji! /pf/images/graemlins/frown.gif [/QB]
Ajo e vjetra fare jam.... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] NUk thashe qe nuk te pelqej Une ty dhe nese je ajo Iness i vjeter Nuk kam pse te pyes Heremesin se si je . [/qb]
Ahere te njof se kush je qe ke pas ardh me Jonken ne mos gaboj... POr Eni o mo e MIre mos te te ngele Hatri...Fillimisht postuar nga Iness:
[qb]Ajo e vjetra fare jam.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] NUk thashe qe nuk te pelqej Une ty dhe nese je ajo Iness i vjeter Nuk kam pse te pyes Heremesin se si je . [/qb]
E me mire ahere me ke do martoheshe Ti . Me Heremesin se atij ja kom bo doc e ndarjes ... Heremeso Kalo neser Paradite anej ka POseidoni Nese ske Frike .. Atje jom tan diten e dites derika ora 3 ...Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Pikerisht... Edhe Enin une e kam shume xhan keshtu qe s'ka pse te me ngeli hatri... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ahere ta kom gjet njonin fiks fare sic e paske qejf.. LLapaqeni o tamom . Cun i mire cun per shpi e ke si e do ti ...Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Mos me ngaterro me hermesin, he te keqen... /pf/images/graemlins/smile.gif I ka 2 gra ai... Mua me gjej ndonje te urte qe ta rregulloj vete sipas qejfit tim... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Tedo, dru ty dru, po na merr ajken e qumeshtit :smash:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ahere ta kom gjet njonin fiks fare sic e paske qejf.. LLapaqeni o tamom . Cun i mire cun per shpi e ke si e do ti ... [/qb]Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Mos me ngaterro me hermesin, he te keqen... /pf/images/graemlins/smile.gif I ka 2 gra ai... Mua me gjej ndonje te urte qe ta rregulloj vete sipas qejfit tim... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]