Agjencia E Martesave

Princesha

Primus registratum
Re: Agjencia E Martesave

O Tedi ti qe ke hap kyt teme, deli zot puns, se njerezit po na marojn ktu.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

mir e ka rosela, kjo teme i tremb njerezit, nuk hy dot robi ktu se e martojn me vrap :eek: per mu duhet naj tem "agjencia e fejesave" :idea: marojm pun aty pastaj hidhemi ktej :devil:

Princesha

Primus registratum

Jimi po nuk u martove, marove, kjo ishte si paralajmerim nji konseguence si me than, se ca ka me te ndodh mrapa, un jam njir i mir, i tregoj njerezve para jo mas pilafit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flobo, na i len fejesat, se skena kohe me u marr me ato pun, jo po kur sthu kafet e vogla, kafet mesatare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashi ka shku puna, qe sa ta takosh nusen per her te pare, ti japesh doren edhe te shkosh direkt me ba dasmen, skaaaaaa kan ik ato kohe, jo nji vjet fejese qe te njifna bla bla bla,

Hajt e gezosh ne pun tane, kshu asht taman

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ermir celanji

Primus registratum

oj roz ti rrofsh po une jam i martum o lol,spo duroj dot nje ti me thua martohu prap,dy gra i vene zjarrin nje pupulli e jo nje te shkreti si puna ime.

Florus

Forumium maestatis

:lol: rozalina te kuptoj sh mire por puna e fejeses eshte si puna shalqinit me prove :idea: po te doli i keq nuk e kthen dot nqs nuk eshte me prove :shrug:

helibak mucogllava

Primus registratum

o TEDI une jam MYSLIMAN re noku kshuqe /pf/images/graemlins/tongue.gif
Jimmy e pyesin ne roselen ke do ajo mua apo ty /pf/images/graemlins/tongue.gif
Rosela e kujt je ti ylli :kiss:

ermir celanji

Primus registratum

kush tha qe eshte si te doj ajo?eshte si te dua une lol jam tip i veshtire une nuk i shqitem,po nejse nejse pyte

Princesha

Primus registratum

Jimi, po ti keke i marum kshu martum /pf/images/graemlins/laugh.gif , ca don ktu pra, lenja rradhen nonji qyqarit qe ska asi gru. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flobo, shalqinin me prove, ca don me provu aman, tan njerezit njisoj jane /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosa blu

Primus registratum

kush qenka ajo fatlumia qe eshte gruaja jote?
ç'fare ka mangut ajo mi?! :goofy: :lol: :lol: :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Rozalina pergjigjen ta dha Moira :shrug: ka shalqinj, ka kunguj po ka edhe kungulleshka /pf/images/graemlins/laugh.gif po doli kungulleshke ca ti bej un pastaj :idea: vetem te filloj me lujt ate lojen...ta ndaj me dysh, me tresh... :smash:

Florus

Forumium maestatis

pse sipas teje po i hyre asaj pune nuk del dot me :eek:
p.s. nuk eshte fejesa me te provuar :idea: por eshte pikerisht fejesa prova e marteses :angel: