Agjencia E Martesave

ketrushka

Primus registratum
Re: Agjencia E Martesave

:rockband:
DEGJONIIIIII O POOOOOPULLLL!!!
UNA QE THONI JUVE PER MOMENTIN NDODHEM NE NJE POZICJON TEPER KRITIK...DHE KJO ESHTE ARSYEJA PSE PO I DREJTOHEM KESAJ AGENCIE...
SE KINI IDENE CDO TE THOTE TE RRETHOHESH NGA NJEREZ QE S'TE KUPTOJNE,E QE NE MENYRE KOSTANTE TE PERSERISIN:SA SHUM PRETENDOKE TI MI GOCEEE...
DHE PSE PA....KOT;PER HIC GJE;NGAQE UN THEM GJITHMON:DUA NJE BURRE QE TE JETE I EMBEL DHE TE ME KUPTOJ.....ME THONI:MOS VALLE PO I KERKOJ SHUME NJE MILJARDERI???
ME RESPEKT UNA
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: :lol:
Kjo dashka 3 burra... :devil:
Une nje kerkova dhe i zoti i agjensise ngaqe nuk kishte ke te me jepte ,u dorezua vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

ketrushka

Primus registratum

O MOIRA NUK DU 3 MI LAL;DU NJE POR QE TE KET ATO 3 KARAKTERISTIKAT E SIPER PERMENDURA..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
PO ME DEMEK S'TE BEJN DERMAN AS KETA TE AGJENCISE,,,,,BO-BO,,,,,,NGELEM BEQO NE MI,PSE S'THUAJ TI,,,,,,, /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

po prite nga keta te forumit mbete beqo..po dil njehere andej nga via della spiga ose montenapoleone mi goce,ka plot...une e kapa nje nga ato ane para ca kohesh...ciao e kerkim te mbare /pf/images/graemlins/wink.gif

ermir celanji

Primus registratum

ja ku me keni ska nevoje te kerkoni shume,i embel jam ,i eger jam,i urte jam,llafazan jam si te me doni behem,hajde pra na thoni ndonje gje

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sere:
[qb] ok jim do te te gjej nje shoqen time atehere. [/qb]
qenke mashtruse madhe ti
kshu me the dhe mua kshu po i thoj dhe Jim /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hej pse qyteti sekret mi ke frik mos te bej na nje vizit /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

jo mo zeqo jo s'kam frike,pastaj kur te takohemi ne TE AF do ua prezantoj ato shoqet e mia ok? /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Po sa vjec je edhe si kush aktor, i bukur me te hedh dekun, je? /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ROZALLINA me mua e kishe ti mi qe kujt aktori i ngjaj /pf/images/graemlins/tongue.gif
edhe po se pate me mua..po e them ..une i ngjaj SHREKUT /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Moire Burrin Tat Ta gjeta ty une se ti ke qejf me dredh bishtin sa anej knej nuk o Faji im . U Bene Gati dhe Letrat dhe ti ja Fute Vrapit nga Altari si ke Ai Filmi me richard Girin dhe ate Tjetren qe sa bohej Gati me u Martu hikte nga Altari ...

crazy

Primus registratum

po jim ku rri,punon,sa e ke rrogen ne muaj,sa vjec je,sa i gjate,syte c'ngjyre...insomma pershkruaj veten dhe ato te dhenat e tjera me duhen se nuk kam ndermend ta le shoqen te me vuaj per buke pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermir celanji

Primus registratum

veni ku rri sekret se kom frike se vjen ajo shoqja jote dhe me kap me zor,punoj kameraman,syte ngjyr muti,floket mut i thare,i gjat kam kohe qe sjam matur,aktualisht ne kerkim te nje te dyte,,,,,,,,,pasi nje sme del..........te mjaftojne,,,,,,,,,,,,,,,