Do Burre Ti . Hajt se po e bojm zemren Gur ne ta gjejm nji ...Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb] tash ktu duhet me ardhe masi ta gjej burrin a ma gjeni ju? [/qb]
Ho Mi Sikur doje Ndihme ti . Bjere Pra emrin e atij qe ke ra n dashni pra ...Fillimisht postuar nga medea_eVerteta:
[qb] o TEDIIII.... ej ka ra ne dashuri me nji te chatit.... me ndihmo..... te pagu lali nji bilete atobuzi te shkosh ku te dush... amaaammm...
help me! plz [/qb]
Jo mor e bukur jam un, po skam nevoje per hareme me ma tregu kyt gja, pastaj nuk me pelqejn sulltanet mu /pf/images/graemlins/smile.gif [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]Cke ere . Ste Pelqe T Jesh n Harem Masnej n Harem Jane vashat mo t BUkra . Sje e BUkur ti . Mund te refuzosh HAremin e Kapterrit ne te rrish me nai ven tjeter ... [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] [/qb]
Po sklleverit kush do behen, kshu kercimtart desha me than /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Jo mor e bukur jam un, po skam nevoje per hareme me ma tregu kyt gja, pastaj nuk me pelqejn sulltanet mu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]Cke ere . Ste Pelqe T Jesh n Harem Masnej n Harem Jane vashat mo t BUkra . Sje e BUkur ti . Mund te refuzosh HAremin e Kapterrit ne te rrish me nai ven tjeter ... [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] [/qb]
E paske dh*i krejt, ik ikFillimisht postuar nga tushi:
[qb] O Tedi kjo ne Harem ka ardh po si vezhguese
per te pa si respektohen te drejtat e grave.[/qb]![]()
ncncncnncnccnc s'kam pa gja!!!!Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] akoma se morre ????ne ta dhame [/qb]
veshi eshte pak larg,gjej ndonje rruge me te kuptueshme! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ta them ke veshi. [/qb]