<ul type="square">Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] adresen e agjensise as vete nuk e di,se si jam fut deri ketu nuk me kujtohet!! [/qb]
<ul type="square">Fillimisht postuar nga sapun_rrogozhine:
[qb] o mace, do i shof aty syt jeshile? ...apo i ke me lente me ngjyr si gjysma e atyne qe vjen fotografi te forumi? [/qb]
e zez e zez vetem syt me mungojn t'zezaFillimisht postuar nga sapun_rrogozhine:
[qb] iiiiiiii moce e zez ...t'shtifsha te dheja se o fat i keq! ...vec mos t'kapsha neper Durres (kur t'vi atje) ...se do t'boj ca t'zhytme! :smash: :smash: :smash: [/qb]
<ul type="square">Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ho mer do martoheni ju apo si e keni hallin dhe Parlamenti votoi ligjin e ri te marteses ene te kodit te familjes ... LLafe me shumice themi te gjithe tani duam vetem vepra... [/qb]
po ti knej qonke i martum knej vje e kerko gru anej ka una e??Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Lara Croft o NUsja ime ktu ke agjencia ene pranej desha ndihme nga ajo qe te mos me ngacmojne mua ... Nese njeri sdo t martohet ska gjo se une ne bashki mbuloj dhe sektorin e ndarjeve te cifteve... [/qb]
robo ti vazhdon te me basardosh emrin!!! :smash: :smash:Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Po ti bleni si e ke hallin per veten tat mir/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
<ul type="square">Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]robo ti vazhdon te me basardosh emrin!!! :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Po ti bleni si e ke hallin per veten tat mir/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]