Agjencia E Martesave

Re: Agjencia E Martesave

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Do merkam pjese ne dasem edhe une me duket...O Moira ho mi se nuk te rre Tedi...Ate se ka ai,mashtrus nuk eshte.mqs qeke ne Tirane na boj nai dasem se po fillo ene vera /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE
Edhe ti ,grup me keta je .....? /pf/images/graemlins/wink.gif Po a e morre vesh ti qe Ai ia kishte shprehur dashurine qe kishte per mua Tedit.... /pf/images/graemlins/frown.gif dhe Tedi kishte mbetur shume i kenaqur........ /pf/images/graemlins/wink.gif Une per vete s'e marr vesh se c'fare agjensie eshte kjo ...Keta me duket i bejne qefin njeri-tjetrit.... :cool: /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Prit tashi se me ngatarrove edhe mua...Edhe kte e paska bo???????Ahh ktu nrysho puna.Duhet majt qendrim,duhet studiu situata qe te jesh e pergatitur per cdo te papritur.Megjithse sme mushet menja ta kete bo Llapa kte pune.megjithate doren ne zjarr se vej.Ma le ne dore mu kete pune qe ta studioj me hollesisht

[qb] Prit tashi se me ngatarrove edhe mua...Edhe kte e paska bo???????Ahh ktu nrysho puna.Duhet majt qendrim,duhet studiu situata qe te jesh e pergatitur per cdo te papritur.Megjithse sme mushet menja ta kete bo Llapa kte pune.megjithate doren ne zjarr se vej.Ma le ne dore mu kete pune qe ta studioj me hollesisht [/qb]
*********************************************8
Se mos ngaterohesh keq ,e nuk me sjell pergjigje...?? /pf/images/graemlins/wink.gif Po pres une..

assassino26

Primus registratum

ok Atehere do e bejme kshu.Un do interesohem edhe do te te kthej pergjigje egzakte,por me pare duhet me pa si shkojne punet nga bashkia...E di ti orarin e zyres se gjendjes civile,ate te martesave e kam llafin,te celebrimit,qe po qe ne rregull muhabeti mos e zgjasni ju te 2.
Si thu te te kthej pergjigje gojarisht me nonji kafene te Tiranes.Zgjidhe vete vendin edhe oren :rolleyes:

Edhe kjo me duhet te pi kafe me ty dhe e pat Llapaqeni... /pf/images/graemlins/wink.gif
ps :ma kthe pergjigjen ketu me mire qe t'jua nxjerim bojen.. mire? :cool:

assassino26

Primus registratum

T'i demaskojme fare thu tieee????Se di ca te them s'eshte ide e keqe po se di pse paskam frike...Po pata nai gjo te mcefet me ta thone do te ta them personalisht se nuk i dihet iki pi nai kafe te Tedi edhe ma bo me kocifoz ai mu /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: :eek:

[qb] T'i demaskojme fare thu tieee????Se di ca te them s'eshte ide e keqe po se di pse paskam frike...Po pata nai gjo te mcefet me ta thone do te ta them personalisht se nuk i dihet iki pi nai kafe te Tedi edhe ma bo me kocifoz ai mu /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: :eek: [/qb]
Paske menje te keqe............. :confused: :confused:dashke me i demaskuar fare ti /pf/images/graemlins/wink.gif .Bojn ca bojn ata ,kafen t,a paguaj une eeeeeee.... /pf/images/graemlins/wink.gif A ta sjell gjyshen me mire se ajo i merr vesh keto pune .Di me pa edhe fall.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

E mire ti sill gjyshen edhe un po sjell gjushin e komshies edhe ta pijne kafen bashke ata e te shohin falle kurse ne,Tek moteli tjeter.Upsss lokali tjeter diskutojme per kta dy si e kane hallin qe i shprehin njoni-tjetrit dashurine qe kane per ty

Kafshe........ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif me fjongo pale........ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Kafshe........ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif me fjongo pale........ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Uaaaa kush mi???Un apo ai xhaja :confused: :confused:

TEDI

Valoris scriptorum

MOira ska gjo llafet e shumta jan fukarallek thot populli . Tani shkurt qarte bukur se un i kom inot llafet e shumta aksioni eshte me i bukur . Ti mbyll Letrat per Ty dhe LLapaqenin apo ti hedh n kosh te plehrave...Ty ne dore te besh zgjedhjen Nese nuk deshiron kete martese ahere djalin mos e luaj me se e kemi cun te mire cun shpie... :rolleyes: :cool:

llapaqeni

Primus registratum

per koke te aty qe me ze barku ma thuj ne iher adresen e zyres se ate dite qe ma the kom qen tap nga gezimi qe me pranove ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

[qb] ok Atehere do e bejme kshu.Un do interesohem edhe do te te kthej pergjigje egzakte,por me pare duhet me pa si shkojne punet nga bashkia...E di ti orarin e zyres se gjendjes civile,ate te martesave e kam llafin,te celebrimit,qe po qe ne rregull muhabeti mos e zgjasni ju te 2.
Si thu te te kthej pergjigje gojarisht me nonji kafene te Tiranes.Zgjidhe vete vendin edhe oren :rolleyes: [/qb]
po ti mer pijanec dreqi si ma ke hallin?....ta mor vesh une domepi ti apo ke ne plan meme bo moipucllik...po qe se o e para ec e pijm kur te duash nuk ka nevoj per dasem..po qe se o e dyta mos e boj me ket gjo me ja fut shoqnis /pf/images/graemlins/tongue.gif

moira ti yllo mos e vritmenjen une vec konfirmin tende pres dhe per ne te 2 zyra e gjondjes civile hapet dhe ne 12 te notes

llapaqeni

Primus registratum

se per ka harova kush nga keto unaza te pelqen per martes
20018115958.jpg

200181151932.jpg

star_ring_luxe_intro1.jpg

Sa gusto qe me paske o Llapaqeno... /pf/images/graemlins/wink.gif Te bukura ishin ,por me shume me pelqeu e dyta.Tani kij kujdes me fustanin ...e dua shume dekolte,te shkurter dhe me bisht mbrapa.
Pa me thuaj pak ,sa djale per shtepi je...? /pf/images/graemlins/smile.gif Po ndonje ves a ke? /pf/images/graemlins/wink.gif dhe mos rri shume duke pi,s'te dua tape diten e dasmes .

TEDI

Valoris scriptorum

MOira ai eshte tamom cun per smari ene Per te pi ai spi Fare. Kte ta garantoj une ... :cool:

assassino26

Primus registratum

TAshi edge ju tregojin gjojnat sagllom...O Tedo mos ja hum seriozitetin agjensise,se vetem gjojna te thata se majne frymen e Llapes.
O Moira me thone te drejten mqs i hyna edhe une ktija muhabeti e pi ka i sasi birre ne darke ky cuni /pf/images/graemlins/wink.gif SAsia e konsiderushme.Po ti mos e mer per baze se prape burre per shpi eshte.Pazarin e pijeve te pakten ky do e boje vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Ty vetem gjojnat e tjera te njelen,speca kastraveca,patate mish zarzavate buke e gjojna per te hnger :rolleyes: .hajt u trashegofshi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Turo un e di qe ke inot ti . Po per t pime jom une ai qe pi kte hiqe menc mos e ngatarro cunin kot. nejse se e bom Terkuze muhabetin . MOira tani flisni vete njoni me tjetrin nuk merrem una mo ...

helibak mucogllava

Primus registratum

o tedi e martove nje me ne funde reeeeeeee.po shyqyr re shyqyr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif