Agjencia E Martesave

Hermesss

Primus registratum
Re: Agjencia E Martesave

Ela, po njohe ndonje qe me pelqen mua apo shijet e mija, sille shpejt knej, ka nahija jone, e nji tju hudh una çëfësht! persiper e nji ta kap prej krahu e mos me e lshu mo /pf/images/graemlins/wink.gif
Tedi, te Poseidoni e? Afer amb. Daneze? Po qenkemi afer ne, pse s'thu ti. Me prit kur te dal nga puna, 10 minuta me kembe larg jam. Dhe sa per shuplaken, pa merak, sa te shoh qe lara croft-i behet gati te ngreje doren me te gjujt ty, une e kam thy rekordin olimpik te 100m me pengesa.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Ela, po njohe ndonje qe me pelqen mua apo shijet e mija, sille shpejt knej, ka nahija jone, e nji tju hudh una çëfësht! persiper e nji ta kap prej krahu e mos me e lshu mo /pf/images/graemlins/wink.gif
Tedi, te Poseidoni e? Afer amb. Daneze? Po qenkemi afer ne, pse s'thu ti. Me prit kur te dal nga puna, 10 minuta me kembe larg jam. Dhe sa per shuplaken, pa merak, sa te shoh qe lara croft-i behet gati te ngreje doren me te gjujt ty, une e kam thy rekordin olimpik te 100m me pengesa. [/qb]
Ca matrapazi ky Hermesi, knej na thot po njofte nonji knej na kerko Daneze nga ai tjetri, hajt e merru vesh me ket masanaj.

Pse re e dashke troç ti, po njofta nonji :confused: :confused:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Me mire nga te gjithe njoh veten time.

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Ca matrapazi ky Hermesi, knej na thot po njofte nonji knej na kerko Daneze nga ai tjetri, hajt e merru vesh me ket masanaj.

Me mire nga te gjithe njoh veten time. [/qb]
Daneze une?? Larg qofte! atje me e shkurtra eshte 1.86m, dhe mu s'me pelqe te marr ashensorin kur te dua ti shikoj ngjyren e syve...
Pa he njehere, pa na fol icik per veten tende, I'm all ears /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

Eh Ela ... nqs "nuçe" do te thote nje vajze e pjekur, e zgjuar, besnike, e sinqerte, e drejtperdrejte, me karakter te forte dhe njekohesisht sensibel, romantike, modeste, me kulture, qe sheh me larg se interesi dites, qe te kupton sic s'te kupton asnje tjeter, qe do te ndaje me ty castet e bukura dhe trishtimin, dhe qe... uhhh, s'po vazhdoj me se e di qe po shkas nga perkufizimi i "nuçes" dhe po hyj tek territori i ndaluar, ai i "ideales" /pf/images/graemlins/smile.gif
He, behet gje? [/QB]
Hmmmmm sounds like you have known me all my life :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]

Eh Ela ... nqs "nuçe" do te thote nje vajze e pjekur, e zgjuar, besnike, e sinqerte, e drejtperdrejte, me karakter te forte dhe njekohesisht sensibel, romantike, modeste, me kulture, qe sheh me larg se interesi dites, qe te kupton sic s'te kupton asnje tjeter, qe do te ndaje me ty castet e bukura dhe trishtimin, dhe qe... uhhh, s'po vazhdoj me se e di qe po shkas nga perkufizimi i "nuçes" dhe po hyj tek territori i ndaluar, ai i "ideales" /pf/images/graemlins/smile.gif
He, behet gje? [/qb]
Hmmmmm sounds like you have known me all my life :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: [/QB]
Shi dreqi shi, une mezi po mundohem ta kap per vete ndaj dhe bej si modeste, e zuni kjo shejtonja me vrap. Mos ma luj pitin time se do te :smash:

Ela_001

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Ca matrapazi ky Hermesi, knej na thot po njofte nonji knej na kerko Daneze nga ai tjetri, hajt e merru vesh me ket masanaj.

Me mire nga te gjithe njoh veten time. [/qb]
Daneze une?? Larg qofte! atje me e shkurtra eshte 1.86m, dhe mu s'me pelqe te marr ashensorin kur te dua ti shikoj ngjyren e syve...
Pa he njehere, pa na fol icik per veten tende, I'm all ears /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ahhhhhhh tani me kape mire.

Ti do ti bej rreklame vetes dmth.
Nese vertet do t eme njohesh me kerko. The chase is better than the catch. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Ela qetesohu lal se une me Hermesin kemi shekuj qe njihemi...pastaj ti lexo ca faqe me perpara se s'ka nevoje te te jap une shpjegime :rolleyes: :rolleyes:

Hermesss

Primus registratum

Well, let's make things clear ... une vertet njihem me Eni_883 prej vitesh, ndersa me ty Ela jam ne njohje e siper, ne zbulim e siper me mire te them /pf/images/graemlins/wink.gif
Ju kam xhan te dyjave.

Eni_883

Primus registratum

[qb] Well, let's make things clear ... une vertet njihem me Eni_883 prej vitesh, ndersa me ty Ela jam ne njohje e siper, ne zbulim e siper me mire te them /pf/images/graemlins/wink.gif
Ju kam xhan te dyjave. [/qb]
Anes e pas anes oooooo
lumit te fshatit tim
nga fusha vine vajzat ooooooo
djersa ne balle ju ndrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po dhe ti lal ci bie nga Kina thuja muhabetin goces tamam. Qe thua ti Ela une me hermesin jemi te martuar ka kohe po jemi cift liberal dhe dalim gjuajme per qejf tone qe ti mbajme gjerat interesante. keshtu qe opa ti mos e vra mendjen.

/pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

[qb]
Anes e pas anes oooooo
lumit te fshatit tim
nga fusha vine vajzat ooooooo
djersa ne balle ju ndrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po dhe ti lal ci bie nga Kina thuja muhabetin goces tamam. Qe thua ti Ela une me hermesin jemi te martuar ka kohe po jemi cift liberal dhe dalim gjuajme per qejf tone qe ti mbajme gjerat interesante. keshtu qe opa ti mos e vra mendjen.

/pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE]

Eni_883, lere se mu kujtuan ca muhabete qe :smash: Eh, cifti jone thuaj, njera ne Ameriqi e tjetri ne Tirane. Thone qe kshu ka dale moda, me keto lloj ciftesh, kush po e merr vesh...
On the other hand: Ela, tani qe na dha lejen gruaja ime me u gjujt, s'ka pengese qe te na dale perpara (ka qene dicka me "keshtjelle" dhe "komuniste" por e modifikova per te ecur me hapin e kohes).
So, who starts first with the FAQs? your pick /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] O Tedi po ti i martume me Lady Croft dhe une se di??????????????? :eek: :eek: [/qb]
Kam qene i martuar nuk e mohoj . Por maredheniet tona si cift nuk ishin te mira dhe na paten inat dhe na moren n sysh... Por tani kom mor i koqe HUdhre sa i molle ene e var n qafe qe te plasin ka inoti dynjoja qe jena bashke po qe te mos na bojn gjo...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tedo kshillat e vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif Mbushe shtepine plot hudhera, plot kryp !!!!!!!!!!!!!!!! Mos te te marrin njerezit m'sysh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Tedo kshillat e vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif Mbushe shtepine plot hudhera, plot kryp !!!!!!!!!!!!!!!! Mos te te marrin njerezit m'sysh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse re mu sdo m vijn Vampiret n shpi ... :cool:

H

harap

Guest

ore mbaruan gocat eeee se edhe andej nga haremi ka thatesire /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

[qb] Well, let's make things clear ... une vertet njihem me Eni_883 prej vitesh, ndersa me ty Ela jam ne njohje e siper, ne zbulim e siper me mire te them /pf/images/graemlins/wink.gif
Ju kam xhan te dyjave. [/qb]
Ah politikan politikan.

Ela_001

Primus registratum

[qb] Ela qetesohu lal se une me Hermesin kemi shekuj qe njihemi...pastaj ti lexo ca faqe me perpara se s'ka nevoje te te jap une shpjegime :rolleyes: :rolleyes: [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif Uh ju qenkeni te martuar, me fal se desh ju lash dhe ju........... desh ju shkaterrova dhe ju jeten.

Hermesss

Primus registratum

Ju kam double-xhan te dyjave, dhe jam asnjanes persa i perket bindjeve politike /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

gjejini burre kesaj eles se keq e kemi punen /pf/images/graemlins/smile.gif