Agjencia E Martesave

TDSH

Primus registratum
Re: Agjencia E Martesave

Amoni mer me lini rehat se as une sja kam fajin...

Po ce dua une burrin kur sme gjindet prane ne momentet e duhura...Ai thote qe une e kam tradhetuar, ne qofte keshtu e kam tradhetuar me gripin, kam qene semure dhe per kete kam deshmitar Tedin. Ndersa ky zoterija sbegeniste te vinte te me shihte...dmth nisej per tu nisur po se ku perfundonte se di! Me thoni tani kush ka tradhetuar ke?

TDSH

Primus registratum

Po ce dua une burrin kur sme gjindet prane ne momentet e duhura...Ai thote qe une e kam tradhetuar, ne qofte keshtu e kam tradhetuar me gripin, kam qene semure dhe per kete kam deshmitar Tedin. Ndersa ky zoterija sbegeniste te vinte te me shihte...dmth nisej per tu nisur po se ku perfundonte se di! Me thoni tani kush ka tradhetuar ke?

TDSH

Primus registratum

TEDI

Valoris scriptorum

Harap Edi Paraqituni ne zyra . Bejme ballafaqimin dhe te heqim Turpin qe i ka rene agjencise tone ...

H

harap

Guest

lere Tedi sja vlen ajo genjen se eshte e semure nderkohe qe na kishter dal me te tjere.
se duroj kete ulje kaq te madhe /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

Po bej durim mi goce se nuk ta merr njeri HaRaPin
Pastaj ai eshte pasha... mund te beje martesa ne +- infinit ...kshuqe mos u merzit kot per punen e divorcit /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Dakort po i marrim te dy palet dhe i konfrontojme te thashe se na ulet Reputacioni . PRanej kerkoj Konfrontim Dypalesh...

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Me, MySelf and I:
[qb]Po bej durim mi goce se nuk ta merr njeri HaRaPin
Pastaj ai eshte pasha... mund te beje martesa ne +- infinit ...kshuqe mos u merzit kot per punen e divorcit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif rrofsh e qofsh sa malet o MySelf per sqarimin ne detaja /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

duhet te kem me durimi :sleep:

H

harap

Guest

o Eli po ti ku je ma?
ka bahesh se pune e kollajte per mu martohem prap /pf/images/graemlins/smile.gif
TEA aty eshte /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

KApterr Prit te bej Divorcin njehere pastaj martohu me te tjerat...

H

harap

Guest

ehe.
po une jam duke i perzi te dyja.
paradite ketu pasdite atje ke jeta tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif
ne shqiperi i bejme ndonje koperim /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEDI: