qqqqqqqaaaaaaaaaaaaa theeeeeeeeeeeee :smash: :smash:
uuuuuuuuuuuuu meta vetem per tan jeteeeeeennnnnnnnnnnnnnnn /pf/images/graemlins/frown.gif
poti si te shkon ne men i her
nejse une du xhonin e din ti /pf/images/graemlins/tongue.gif po sikur me eshte largu koh e funit per ate ju drejtova ju /pf/images/graemlins/frown.gif
aha kshu qenka puna :idea: xhoni duket sikur te eshte largu paksa sepse po punon per te ardhmen tuaj te lumtur per kete po ben sakrifice ai ca kujtove ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca ka zeqo mi ai eshte gjith ai cun (mamaje po ec mo) :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif
e di mor e di por nuk eshte per mua /pf/images/graemlins/tongue.gif kam xhonin une /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pse eshte larguar pak e ben per te miren tone ai
moj une di shume mire cfare bej dhe ty ska cfare te duhet, mbaj mire zeqon dhe mos me shih cfare bejne te tjeter hajde goce!!!
pastaj mos ki merak se i rri vete larg une ketij si pune te fejuari qe ke
Fiona mua me vien keq per ate ajo ka inat pse me vien keq mua per fatkeqsin e se_di..ca fia kam une? shife mir une sa her e puth ajo me gjuan /pf/images/graemlins/laugh.gif
E_Fejuara_Zeqos te henksha buzet muahq ne buze me llap /pf/images/graemlins/tongue.gif
pse mi Ema kshu prej letre stpelqej e /pf/images/graemlins/tongue.gif at dite kishte hum onglia ne isha shum giu' di morale /pf/images/graemlins/frown.gif
(megjithate nuk je e para qe ma thu :devil: )
Ene mu me mungo "E" po jo sa juve besoj /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj me ka nel hatri se iku pa thene ciao :shrug:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.