Re: AfteR - eFECTs
Atehere po e tregoj une nje ekseperience timen.Prej 4 vitesh kam dashuruar nje djale,mbase nga mosha e vogel do ta quaja fiksim,dhe ne fakt atehere ashtu ka qene.Por vitet kaluan,une vazhdova shkollen dhe u lidha me nje djale prej 3 vjetesh,ku djalin qe kisha fiksim e lashe ashtu te paprekshem dhe ashtu vendosa ta kisha gjithmone ne zemren time.Dija te beja dallimin dhe te vendosja kush ishte me e mira per mua.Dhe une zgjodha te jetoja jeten time lirisht pa fiksime te kaluara,por jeta nuk parashikohet vertete.Nuk e kam tradhetuar kurre personin qe kam patur ne krahe.Nje dite krejt te papritur shoh perseri njeriun e jetes sime,pasi ashtu e kam quajtur.Skam dashuruar kurre sic kam dashuruar njeriun-fiksim(edhe pse sdo doja ta quaja ashtu).Tere ajo vuajtje per ta patur prane...vertete e veshtire.Vendosa te zgjidhja ate qe zemra me donte,pa pyetur me per realitetin ku jetojme,pa pyetur se cdo te thonin njerezit,por duke degjuar zemren time.U lidha me te.Tani jam akoma me te,dhe uroj me shpirt te jem tere jetes me te,sepse e dua si kurre me pare.Ai fiksim i solli bukuri jetes sime,gjithe ato nete duke menduar per te sot jane shperblyer qofte dhe me nje perqafim apo puthje qe i japim njeri tjeterit.Njeriu duhet te beje zgjedhje,duhet te degjoje zemren sepse ne mos sot,neser ajo te tradheton,dhe ti tradheton ose perdhos zemren tende per ta lenduar me teper e per te mos dashur kurre sepse gjithmone do kesh nje pyetje ne mendje ""Si do kishte qene jeta ime me te?"" E sigurt qe do ta pyesnim veten,une e pyeta dhe sot jam me te.Njeriu provon ,guxon....