AfteR - eFECTs

S6T6N6

Forumium maestatis
AfteR - eFECTs

Do e tradhetonit partneren/in tuaj aktual me nje "fiksim" tuajin te vjeter i/e cili ka qene vetem pjese e paprekshme e realitetit te se shkuaraes?

personazh

Valoris scriptorum
Re: AfteR - eFECTs

<span style="font-style: italic">efekte anesore te padeshiruara nqs rrefeheni: nga 1-3 kembe te thyera; 4-5 muaj fjetje ne vende rrethanore me mjete rrethanore; mungese cice 4-5 muaj ose me teper; shpenzim i gjithe lekeve qe ke per dhuarata (keshillohen modelet me te shtrenjta dhe me te bukra te kpuceve dhe intimove); ka raste edhe qe mund te biesh ne konflikt me tet eme.</span>
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Princesha

Primus registratum

Noshta &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Varet si e ke partnerin e varet si e ke fiksimin &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

personazh

Valoris scriptorum

do e thush me kollaj masi te te ket hudh telekomanden ne hale te te ket thy playstation 2 &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Anana

Primus registratum

Kjo tema eshte vetem per cuna?

Hurma, paske gjet mire ti 4-5 muaj. Kush eshte ajo qe te beson more...

William Wallas

Forumium maestatis

Yllka Shembullore, nje budallik me shume nje me pak sna e ndreq reputacionin ne kshu qe spara a raficca!

Hajduto playstationin e lashe ne Itali. Kam sjelle vetem gjerat me jetike. Gjeja me e sofistikume qe posedoj aktualisht eshte furca e dhembeve kshu qe edhe po e theu , fanculo ... sdo e bojme veten per aq gje!

William Wallas

Forumium maestatis

Sdq e kena shtru i dite per diskutim kete teme edhe ja thashe troc ... me ma lujt Mara Vinieri do te corrnifikoj alla grande !

PS : me keqkuptoi ... e mori si batute !

I love new york

Primus registratum

<span style="font-style: italic"><span style="font-weight: bold">A ka mundesi t'i pembaheni temes???Nqs kjo gje eshte e pamundur atehere duhet te kalojme ne Mbyllje Teme - gje qe me vjen keq sepse tema nqs shtejllohet seriozisht mund te kete mendime interesante!!!!</span> </span>

Faleminderit

epiphany

Primus registratum

kurioziteti do ishte shume i madh, por... gjera te tilla me mire te mbeten te paprekshme.

epremte

Primus registratum

O Guri o trim me flete!!
Mara Venieri ka mbi 10 vjet amortizim, edhe me dasht ti ajo ka harru edhe si me ta leviz...

po kurse furcen e dhomve m'duket..

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Do e tradhetonit partneren/in tuaj aktual me nje &quot;fiksim&quot; tuajin te vjeter i/e cili ka qene vetem pjese e paprekshme e realitetit te se shkuaraes? [/qb]
po do e beja thjeshte me heq fiksimin
wave.gif
thumbsup.gif

spartan00

Forumium praecox

Tani u kujtova
Une per te tradhtuar tjetren duhet te tradhtoj me pare veten time dhe kete nuk jam gati ta bej
rolleyes.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga danieloo:
[qb] Tani u kujtova
Une per te tradhtuar tjetren duhet te tradhtoj me pare veten time dhe kete nuk jam gati ta bej
rolleyes.gif
[/qb]
Lali ... Boll na bere demagogji !

spartan00

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]
Fillimisht postuar nga danieloo:
[qb] Tani u kujtova
rolleyes.gif
[/qb]
Lali ... Boll na bere demagogji ! [/qb]
Lali...Boll te dogji se gjithsecili eshte si eshte dhe per kete s'kam faj une
Une perfaqsoj veten dhe askend tjeter ne asnje menyre dhe as qe dua ta bej edhe padashje.
Prandaj leri te tjeret te jene vetvetja ashtu si te lene te jesh siç je.
Hajt rruge te mbare &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

William Wallas

Forumium maestatis

O cun po as e kam problem fare une sesi je ti e sesi jam une ... ji ca te duash .. cazzi tuoi ... Une sja dredh thua se po tja dridhja do trathtoja vetveten ... ka gje me pak origjinale dhe te sinqerte?
Ketu po flasim per fiksime ... spo flasim per martesa apo gjera serioze ... po pate per tu pergjigj thuaj

<span style="font-style: italic">Respekto mendimin e tjetrit pa u fiksuar ne kundervenie.</span>

spartan00

Forumium praecox

Hec mer ti serioze e pa serioze.
Secili e merr temen siç i pelqen,s'eshte te humori tema qe ta marr gabim.
Pastaj thuja fiksimin te dashures/gruas dhe te shohim si do ta presi.
Me fantazma fillohet por po te kishe mundesine nuk do te vonoje ti beje realitet,me supozimin:nuk merret vesh.
Edukate nuk po ben kush po une po jap reagimin tim ndaj situates,pune per ty se te duket i pasinqerte,jo origjinal apo ku di une,apo si duket per te qene me valen duhet te them se me behet fiksim çdo gje qe leviz
lol.gif

Imbeccile sei tu thuji Bujar Bukosh kodoshit &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

p.s Dike edhe shqip ti italiono

^^MIA^^

Forumium maestatis

Per te qene e sinqerte do ta tradhetoja me jo me shume se nje shikim apo puthje,me tutje sdo ta beja dot.Me mire te ndahem nga i dashuri aktual dhe te provoj me fiksimin tim cte kem deshire se sa ti bej vetes dhe personit qe kam afer nje tradheti qe do me rendoje me shume se cdo gje ne ndergjegjie.Fiksimi eshte shume i keq,por dhe shume epshndjelles ne fantazi.Mbase i duhet cdo njeriu per te vene ne prove veten dhe karakterin ''e forte'' qe mund te kene disa.Pershendetje te githeve
wave.gif