Afrodiziakë!

olti

Neo
Afrodiziakë!

Cili ushqim per ju eshte afrodiziak, dmth qe ju jep apo shton deshiren per te bere dashuri?!
Per mua jane domatet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
He na tregoni dhe kushedi na jepni ndonje eksperience te vlefshme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Afrodiziakë!

Panna e fragola. Uhm.....Niente male..

Ose nutella spalmata sul corpo...Accidenti che bona /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djalli_Vogel

Primus registratum

heheheheheheheheheheheheh mami mami mami po kur kshu ti mi e? ti me ke thene qe un nuk kam burre edhe nuk bej gje ndersa tani me del nga kjo ana tjeter e me thua se c'fare ushqimi te pelqen para se te besh dashuri heheheheee mami mami mami leri dashurickat ti po hajde e me bej buke mua se do iki per ne pune ciao muahhhhhhhh. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Djalli_Vogel:
[qb]heheheheheheheheheheheheh mami mami mami po kur kshu ti mi e? ti me ke thene qe un nuk kam burre edhe nuk bej gje ndersa tani me del nga kjo ana tjeter e me thua se c'fare ushqimi te pelqen para se te besh dashuri heheheheee mami mami mami leri dashurickat ti po hajde e me bej buke mua se do iki per ne pune ciao muahhhhhhhh. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
O xemla mamit /pf/images/graemlins/wink.gif Po nuk te ka bere madre natura, ka kontribuar icik ene babi xemla /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps: Muahhhhhhhhhhh xemel.

usta_Qima

Primus registratum

Parathenie NEO mos edito /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sic ja u thash dhe me i ven tjeter gjoja me mir per te pat rezultate te mira ne sex esht trongulli ose patellxhoni.
Po vetem se nuk duhet me i honger,majini me vete dhe kur e shifni qe sja dilni dot perdorini ne ven te atij mikut qe sja del dot mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

une e dija se jane ushqimet e detit :confused:
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]une e dija se jane ushqimet e detit :confused:
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mjafton te na thush se ty kush ta shton deshiren /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem kaq /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shikoni se dhe lakrat jane te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

luleshtrydhe dhe qershi /pf/images/graemlins/laugh.gif " /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

C'fare gustosh mor zot /pf/images/graemlins/smile.gif Me qe me pas do ushtroheni :eek: duhet ushqim i lehte /pf/images/graemlins/smile.gif

Kushedi che pasticcio combinerette /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

pras /pf/images/graemlins/laugh.gif

funny /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Vera e kuqe (nga ajo e mira jo kjo latyra shqiptare).

P.S.jane shume afrodiziake por une do ua sjell ketu nji nga nji duke iu referuar nje libri qe s'eshte aspak banal dhe per tu nenvleresuar.
P.P.S.Neo, nuk e di se ku do me dal ti me kaq shume pyetje qe na ben xhan :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif .