AF PARTY!!!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: AF PARTY!!!

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Ca jeni ju femraaaat :eek: gjasme po me lavderonit tani nga fundi :idea: ato fjalet nuk ishin gje tjeter vetem sa per te ballancuar thashethemet qe thate ne fillim :devil: thoni tani qe jam i padjallezuar heee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sweety ne diten e lame, pyet Moiren po sme besove (ajo po kerkonte burr per vete prandaj e mban mend mire) /pf/images/graemlins/wink.gif edhe nje pyetje per ty: pse perdor pik cuditsen kur me permend mua hmmm.. :rolleyes: [/qb]
Flobo, po te lavderum pra, nuk te shame!

Lol, ma mire qe eshte "pikecuditese" e thuaj shyqyr, se po te ishte "pikepyetje" do duhej te jepje pergjigje, andaj shhhhhhht! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

flobo,ke nevoj per ndihme plako.. /pf/images/graemlins/wink.gif se me duket te kan rrethuar keq shtrigat. :smash:
:lol:

Shqiptarja

Primus registratum

LAJMERIM!

Te gjithe ato qe ne kete faqe kane futur ne perdorim "dajakun"( :smash: ), nuk do i ftoj ne party!KJo vjen nga shkaku se, cifti e deshiron organizimin te jete dinjitoz, andaj edhe ne kerkese te ciftit une e shpall kete lajmerim!

Nga organizatorja e AF PARTY-ve,
Shshshshqiptarja /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] flobo,ke nevoj per ndihme plako.. /pf/images/graemlins/wink.gif se me duket te kan rrethuar keq shtrigat. :smash:
:lol: [/qb]
Raul, trimi mire me shok shume :devil: :tipsy:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] LAJMERIM!

Te gjithe ato qe ne kete faqe kane futur ne perdorim "dajakun"( :smash: ), nuk do i ftoj ne party!KJo vjen nga shkaku se, cifti e deshiron organizimin te jete dinjitoz, andaj edhe ne kerkese te ciftit une e shpall kete lajmerim!

Nga organizatorja e AF PARTY-ve,
Shshshshqiptarja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Oh no, e lexova pasi postova, sorry :shrug:

Por besoj se me falet, ne fund te fundit, une jam nje nga arsyet qe po behet festa. :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

S'ka nevoje per keqardhje Sweety, aq me pak per ciftin, sidomos kur nuk kane faj. Ti s'ke faj jo, po njoni me larte me detyroi qe te shkruaj kete lajmerim, ne emer tuajin-ciftit!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

ok ok ok, meqe sweety insiston patjeter te bej ceremonira cdo jave atehere spo ja prish :angel: e kam shume romantike shpirtin tim, e di :wub: ka qejf gjerat klasike si: dasma masive, darke nen driten e qirinjve, vasken me petale trendafili te kuq etj.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Shqiptare e leme te shtunen them un, oren po ja le ta vendosi sweety.
Raul, meqe erdhe mund te me besh me te vertete nje nder :idea: martohu dhe ti, kshu qe vemendja do spostohet njecik nga "cifti" sic thote Shqiptarja /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

un thash do me kerkosh noj gje tjeter.. /pf/images/graemlins/laugh.gif po per kete ne vend vllai gati jom.. /pf/images/graemlins/wink.gif kujt tja ve gishtin.. :lol:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ok ok ok, meqe sweety insiston patjeter te bej ceremonira cdo jave atehere spo ja prish :angel: e kam shume romantike shpirtin tim, e di :wub: ka qejf gjerat klasike si: dasma masive, darke nen driten e qirinjve, vasken me petale trendafili te kuq etj.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Shqiptare e leme te shtunen them un, oren po ja le ta vendosi sweety.
Raul, meqe erdhe mund te me besh me te vertete nje nder :idea: martohu dhe ti, kshu qe vemendja do spostohet njecik nga "cifti" sic thote Shqiptarja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di qe i ke rene pikes. Vertet, ato gjera qe permende ti me joshin jasht mase.
Po shtoj dhe ca te tjera

Dashuri nen driten e henes ( mundesisht ne qeill te hapur, ne natyre).
Mos te permend pastaj nen perendimin e diellit, perfytyroni sa romantike dhe eksituese eshte.

Per ke te shtune e ke fjalen Flobo?? Jo per kete te shtune qe kaloj besoj.

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] un thash do me kerkosh noj gje tjeter.. /pf/images/graemlins/laugh.gif po per kete ne vend vllai gati jom.. /pf/images/graemlins/wink.gif kujt tja ve gishtin.. :lol: [/qb]
Nuk besoj se ka nevoje per ndihme :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

sweety! a jam une shoqeruesi per ne altar...apo te dal nje xhiro(se po rri me kostum vetem per te qene gati te te perciell ty /pf/images/graemlins/laugh.gif )
picasso_ne_ekspozite.thumb.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Fiona, nuk paske njohuri! /pf/images/graemlins/wink.gif
Une jam ne pritje te ciftit: (Sweety+Flobo=martohen /pf/images/graemlins/laugh.gif )te me lajmerojne per daten e marteses ne menyre qe te organizoj PARTY per nder te tyne, se e kemi nje nder ciftet me te mira e romantik te AF-se! /pf/images/graemlins/wink.gif

Sweety, Flobo, hajde mo, e keni mendjen te martoheni, se mbeta me ftesat ne dore une!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. RAUL, po he me, ti e ke gati nusen mer, pse nuk i ben ftese he?! /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] sweety! a jam une shoqeruesi per ne altar...apo te dal nje xhiro(se po rri me kostum vetem per te qene gati te te perciell ty /pf/images/graemlins/laugh.gif )
[/qb]
Woooooooooooooow kesh eshte ky yll??

Pse tani dole ti?? Tani e dhashe fjalen une /pf/images/graemlins/frown.gif I jam premtuar nje tjetri.

Pastaj si shume paske ndryshuar nga fotoja e pare :wink:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] sweety! a jam une shoqeruesi per ne altar...apo te dal nje xhiro(se po rri me kostum vetem per te qene gati te te perciell ty /pf/images/graemlins/laugh.gif )
[/qb]
Mendoj se PA kostum :wink: do dukesh akoma me mire :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Sweety, a do te thote kjo se do na ndryshosh mendje per dhendrin ti mi?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Sweety, a do te thote kjo se do na ndryshosh mendje per dhendrin ti mi?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shqiptari kur jep fjalen ther djalin, po une nuk shkoj ne kaq ekstrem.

Ti pergjigjem pyetjes tende. Jo, nuk do nderroj dhender. Deri me sot me kane vlersuar si person besnik. Gje qe eshte teper e rendesishme per mua.

Nuk dashurohem kurre pas pamjes, tashi kjo nuk do te thote se pamja eshte fare pa rendesi :wink: .

Shqiptarja

Primus registratum

Ashtu qofte e te pergezoj per karakterin e mire burreror qe paske shoqja besnike-Sweety!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[/qb]

Pse tani dole ti?? Tani e dhashe fjalen une /pf/images/graemlins/frown.gif I jam premtuar nje tjetri.

Pastaj si shume paske ndryshuar nga fotoja e pare :wink: [/qb]
une o ofrova si vullnetar per shoqerues ne altar /pf/images/graemlins/laugh.gif
faleminderit per komplimetat.
sa per ndryshimin...e kam thene ate historine qe ajo e dashura ime nga tr...qe e takoja nje here ne jave...me thosh(te kesh te dashur ty...eshte sikur te kesh 7...sepse ti ndryshon vazhdimisht...dhe keshtu nuk behesh kurr monoton...)megjithse jane ca pika tek une..te cilat vrasin...apo jane gjerat e mira(dhe qe nuk ndryshojne kurr.
e sa per pune kostumi...une vetem me tuta nuk vishem...per te tjerat...i ...

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[/qb]

Pastaj si shume paske ndryshuar nga fotoja e pare :wink: [/qb]
une o ofrova si vullnetar per shoqerues ne altar /pf/images/graemlins/laugh.gif
faleminderit per komplimetat.
sa per ndryshimin...e kam thene ate historine qe ajo e dashura ime nga tr...qe e takoja nje here ne jave...me thosh(te kesh te dashur ty...eshte sikur te kesh 7...sepse ti ndryshon vazhdimisht...dhe keshtu nuk behesh kurr monoton...)megjithse jane ca pika tek une..te cilat vrasin...apo jane gjerat e mira(dhe qe nuk ndryshojne kurr.
e sa per pune kostumi...une vetem me tuta nuk vishem...per te tjerat...i ... [/qb]
Epo kaq shume nuk ke ndryshuar de. ketu eshte njen person tjeter ne krahasim me ate qe nise tek tema tjeter.

Edhe mua nuk me pelqejne njerezit qe vishen me tuta, ndoshta se as vete nuk i vesh ( e di qe paskemi disa gjera te perbashkta /pf/images/graemlins/wink.gif ) Thua......

A e di cfare?? Me mire mos vish gje fare! :devil: