LolNe krevat, ndihem e tille ... po marr anen pozitive te ksaj fjale, perndryshe nuk ka kuptim kjo pyetje . lol
Nuk di me ke ta krahasoj qe te te jap nje pergjigje te sakte.Skemi kurvare ne forum.Kurvar quhet?
dualitet - pasiguri- infantilitet-hipokrizi e bythareve qe jan zakonisht meshkujt ballkanas, albanez ne vecanti...Po mire nje mashkull si mund ta quajme se mundet te kete 4-5 lidhje te meparshme e aktualisht mundet te jete i lidhur ka dhe dashnore??
AMAN ma thuaj icik se jam kurioze???![]()
Ne rastin e prostitutave shqiptare neper bote, qe eshte informacion i sakte, iu eshte bere padrejtesi. Jane marre me dhune ose me mashtrim. Jo se duhet te them se ai moral i dikurshem ishte i duhuri, por ama ishim me nje moral te hekurt qe e trashegojme edhe sot.koncepti i "ndershmerise" i shqiptarit te sotem eshte puro burracakeri morale, dual standart dhe hipokrizi, cilesi per te cilat shquhemi.
ok para 100 vjetesh ashtu ish bota ashtu e mendoni te gjith, por en duam clirimin seksual epr vete, te pallojm cdo gje qe leviz dhe pastaj duam viergjereshen 20 vjet me te re...gjeja qe ma shpif ca moshatar te mi qe thon epr nusen e tyre "e kam rrit vete"...me fal po ti do nje bije apo nje grua???
ah koncepti i nderit...sdiomos pasi kemi mbush rruget e botes me prostituta shqiptare,.....sikur sme bind...por kush jam une...