AC Milan fan club:)

olti

Neo
Re: AC Milan fan club:)

Me humbjen e te urryerit Inter /pf/images/graemlins/mad.gif Skuadra jone e zemres ka rastin te rimarre kreun e tabeles :thumbsup:

Milan :wub:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Me humbjen e te urryerit Inter /pf/images/graemlins/mad.gif Skuadra jone e zemres ka rastin te rimarre kreun e tabeles :thumbsup:

Milan :wub: [/qb]
ndoshta po tani pas rreth 30 min loje po hupni 2-0 :smash:
/pf/images/graemlins/laugh.gif
ninja.gif
juve juve vetem juve /pf/images/graemlins/tongue.gif

arbi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif tani po barazoni bravo bravo

arbi

Primus registratum

jeni te tretet :smash:
ninja.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

e o mire se kemi Champions League /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bad-guy

Primus registratum

shiko me ndergjegje te plote tani per tani futboll qe lu milani ne itali(pas ndeshjes me lazion)nuk lu asnje ekip!as juvja as inter merda!
shikoni duhet te dini dicka!
interi nuk mund te luaj futboll te bukur kurre!sepse interi i ka te gjithe lojtaret mercenare nuk ka asnje interist 24 karat!
une shof ne cdo skuader ka nga nje 100 per 100 dmth nje lojtar simbol nje lojtar idhull kurse ke keta te interit ska!se kuptoj!
me ate ekip e kam thene une vetem 5 maj do kete interi

B

briiigi

Guest

shoku, mu desh ta rregulloja icik, se skishte dale mire kjo kryevepra qe ke vene ktu siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bad-guy

Primus registratum

mire e ke bo po ma shpjego ckisha bo gabim qe mos e perseris prape
/pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

po po mos bone me gabime ti, per ca do jem moderatore une, per te ruajtur PULAT ?!?!

Bad-guy

Primus registratum

e mo mire po he ska prob!
tani meqe jemi ]ke ac fan club tju shpjegoj icik si do i veje puna e grupi tone ne champions!
se te gjithe po pysin veten kush do dali dortmundi apo reali?
tani:ket jave ne shkojme ne bernabeu po a do fitojme a do barazojme nuk e mbaj mend po puna eshte qe edhe po barazuam dortmundi shkon 7 pike kurse reali 6.iku kjo ndeshjen e fundit ndahet capi nga llapi vjen dortmundi ne san siro dhe ne i leme 3 pikshin kshu qe nga 7 pike shkojne 10 kurse reali edhe po fitoi ne moske shkon 9.
dakort???? /pf/images/graemlins/wink.gif

B

briiigi

Guest

eshte shakator djali, ske ci ben /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol