AC Milan fan club:)

Juir

Forumium maestatis
Re: AC Milan fan club:)

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha ja u futi Roma...sa qef se isha e ne stadium ate nate duke kenduar kore kundrejt Milanit,coglioni.

ujku81

Primus registratum

Sa te turpshem jeni, ju ka bo zbor Palermo dje. 3-0, fuori dalla coppa. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Boby

Primus registratum

ca ti bosh vlla...moment pleqnie...e kena vendos ti mbajme lojtaret deri sa te dalin ne pension

Juir

Forumium maestatis

"perchè perchè, al primo tempo tu vincevi 3 a 0, e alla coppa ci credevi per davvero, perchè, perchèeee, 3 a 1, 3 a 2, 3 a 3"

Juir

Forumium maestatis

Jeni ne silenzio stampa kshu e,nuk shof asnje koment,kini ik per lesh dhe ju me keq se lojtaret,nuk dukeni me,mgjth ju kuptoj nuk kini cte thoni?!!!!!Nuk ka fjale per tju pershkruar gjendjen ne te cilen jeni.....pertok.....Forza Inter.

milanisti2

Primus registratum

Ishalla po e marin veten mqs jemi ne prg te "champion league" se kampionati per mua nuk eshte me objektiv.

personazh

Valoris scriptorum

ça thu ti ere, kur ka shpres interi per ta mor kampjonatin mos e kemi ne qe vetem 3 pik mrapa jena. ja ti boj kocka nja dy llogari shpejt e shpejt. interi rref juven, ne rrafim juve, ne rrafim interin, humb juvja nai neshje rruges se i kan ra breket kto kohet e funit e dalim ne me interin me pik te barabarta. ne neshje direkte masnej i fusim nji dajak qe t'qajn t'gjith qaf per qafe.

ja ta gzojm kampjonatin, t'gjith n'shpi tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Hajt se po ju ndihmojme te dilni te dytet, Interin e rrafem, ju po ju leme ndonje barazim.......po kujdes ne Champions.

personazh

Valoris scriptorum

o ujko ju jeni skuader monotone edhe kur fitoni, ta merzisni futbollin. po skeni faj se fitoni me biçim skuadrash knej nga italia. me skuadra qe konkurrojne ne Champions ju bijn veshet kollaj, si psh...hemmm....ta gjej nji....Milanin /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

po tashi bajerni bajern eshte po spo ja le njeri mongut jo. un du finale prap me juven. boje o zot amon!!!