Abuzime pa kufi

Band1tos

Primus registratum
[21:35] * Topic is '10Miresevini ne #SHERBIMET administrative te Rrjetit10 ! Pasi te merrni 7+v(voice) 10formuloni pyetjen tuaj. Ndalohet: Parkim Nickname, kerkesa per heqje banesh ne kanale, dhe cdo gje tjeter qe ska lidhje me Serverat. 12Moszbatimi i rregullave do te sjelli automatikisht largimin tuaj nga dhoma!!!'
[21:35] * Set by Never on Sat Mar 23 14:47:08
[21:35] -Sherbimet- [#Sherbimet] Nese keni akill/gline dhe nuk ju pergjigjet ndonje IRCop, dergoni mail ne kline@albnetwork.net
[21:35] * AL3XI sets mode: +v papi
[21:35] * +AL3XI [==--== papi ==--==] me cfare mund tju ndihmoj??!!
[21:35] <+papi> flm
[21:35] <+papi> ka gline
[21:35] <+AL3XI> Edhe
[21:35] <+AL3XI> Ca Pret
[21:35] <+AL3XI> Nga Gline Ta Kthejm Ne Akill
[21:36] <+papi> te hiqet pra
[21:36] <+papi> ti sje as per luft as per paqe
[21:36] <+papi> kot qe jep plus
[21:36] <+AL3XI> Gje Qe Nuk Behet
[21:36] <+papi> ske topa ti me bo veprime
[21:36] <+AL3XI> Jam Per Ca Jam Un
[21:36] <+papi> mle tme japi plus noit tjeter
[21:36] <+AL3XI> Pun Per Mu
[21:36] <+AL3XI> Ou
[21:36] <+AL3XI> Srz?
[21:36] <+papi> me nje person qe ka bo fllode me shum se un
[21:37] * Disconnected ==> Gline

Spara ankohem per barbonat , po me gjithate ta kesh per nder jorgo
Nje skizofren si ty i lodhur pa karakter qe fllodon mfshehurazi ?
Per glinen le ta arsyetojn kta shoket .
Shpresoj te ndalojn fllodet ne chat !
 
Top