abuzime ne #ndihme

lil-butterfly

Primus registratum
abuzime ne #ndihme

po e hap kete teme per diskutim pasi abuzimet ne #ndihme jane shtuar shume kohet e fundit sidomos nga FALKO.
dihet qe ne rregullore eshte qe asnje asnje aop/sop ka te drejte qe te heqi ban-et e nje aop/sop-i tjeter kur ky i fundit eshte online. kjo rregullore eshte thyer me qindra here nga ana e FALKO-s kundrejt baneve qe vendos une. e njejta gje ndodhi edhe sot; FALKO hoqi banet e mia pa folur me mua ne fill. edhe pasi une i them ne ndihme qe e ka bere rruge heqjen e baneve te mia donte te fliste me mua ne privat edhe pa arsyen me te vogel me heq acc ne #ndihme dhe me kercenon per heqje acc edhe tek #shqiperia. pse nuk foli me mua ne fill per heqjen e atyre baneve? dhe une si aop kisha nje arsye te forte per vendosjen e atyre baneve edhe per sa kohe qe une jam online e di pse jane vene edhe per sa kohe do rrine ne ban list edhe FALKO duke mos qene fare prezent ne mom e venies se baneve s'ka te drejte qe ti levize.
FALKO vertet eshte SOP ne #ndihme por s'kishte asnje arsye edhe asnje te drejte qe te me hiqte mua acc ne ate dhome sepse banet ishin vendosur tek #shqiperia dhe meqe ai eshte aop tek #shqiperia eshte mire qe te mbaje poziten qe ka aty
une po shkruaj vetem per te ditur arsyen pse mu hoq acc ne #ndihme kur s'kishte te bente fare me banet e mia te vendosura tek #shqiperia. me c'te drejte FALKO ushtron pushtetin ndaj nje aop ne #ndihme kur s'ka lidhje fare?
nuk dua te diskutoj aftesite e FALKO-s per acc qe i eshte dhene por thjesht dua nje pergjigjje te vlefshme per veprimet e pamenduara te FALKO-s dhe shpresoj ne mirekuptimin e ketij mesazhi.

me respekt
GaP

lil-butterfly

Primus registratum
Re: abuzime ne #ndihme

meqe ajo situate e krijuar mbreme u sqarua doja qe te falenderoj staff-in e albnetwork sidomos founderin e #ndihme per menyren se si e zoteruan gjendjen e krijuar

cheers guys :thumbsup:

angel_boy

Primus registratum

Nuk e kuptoj perse gjithe keto tema qe sjellin percarje ne stafin tone??
Sipas mendimit tim (nuk e di se sa do ta vleresoni) GaP beri nje gabim, qe kur sop-i i foli (ne ket rast qe FALKO) nuk i ktheu pergjigje, pasi qe ajo vet qe e nisi muhabetin edhe FALKO po donte sqarime jo me shume.
Se dyti nuk e kuptoj per sa kohe rrin ne ban nje person i cili ofendon nje user/aop/sop qofte ai?? (ma merr mendja tere diten jo pasi edhe ata njerez jan). Pastaj se 3 me ka ndodhur edhe mua qe persona me kan shar por nje ban per 5 min i kam vene jo me teper, se kuptoj po GaP eshte Person i vecante qe len nje user jashte vetem per kapriço (le ta quajme keshtu pasi sic e thash me pare edhe shume aop-a te tjere i ka ndodhur i njejti rast po i kan len ne ban userat me min e jo me ore)??
Tani do tju tregoj disa logs-et te kanalit #shqiperia:

[ 16:32:30 ] <Amsterdam > ja erdh ky moterq.mi SER_vizitor
[ 16:32:37 ] <@GaP   > !kb Amsterdam bej edhe ti pushim
[ 16:32:39 ] Mode ([AlbNetWork]    :#Shqiperia +b *!*landi@nipi.jem.i.preferuar)
12[11 16:32:39 12] [Banned]: Amsterdam
[ 16:32:39 ] Amsterdam was kicked by [AlbNetWork]         (bej edhe ti pushim)

Sa here kemi lejuar ne usera qe shajne njeri-tjetrin te rihyjne ne kanal???

Pastaj ne kanalin #ndihme:

[ 16:34:40 ] Joins: dikush_diku     (~arqts@AlbNetwork-2995.ath.forthnet.gr)
[ 16:35:00 ] <@Sirena> normalisht GaP vetem ti duhet ti heqesh banet qe ve vete
[ 16:35:04 ] <@Sirena> skemi pune ne te tjeret
[ 16:35:06 ] <@Sirena> /pf/images/graemlins/wink.gif
[ 16:35:09 ] <@Il_CoBrA> GaP do flasesh ti me kto?
[ 16:35:21 ] <@Il_CoBrA> apo ti flas une
[ 16:35:23 ] <@GaP   > thnx Sirena
[ 16:35:28 ] <@GaP   > i flas une
[ 16:35:40 ] Mode (GaP    :#ndihme +vv dikush_diku Amsterdam)
[ 16:35:47 ] <@GaP   > Amsterdam dhe dikush_diku sot jeni pushim
[ 16:35:51 ] <@GaP   > nuk futeni ne chat
[ 16:35:52 ] <+Amsterdam> kush pushim
[ 16:35:58 ] <+Amsterdam> pse?
[ 16:36:02 ] <@GaP   > dukuni njehere neser
[ 16:36:08 ] <@GaP   > dite e re kismet i ri
[ 16:36:14 ] <@GaP   > thote populli

Pse GaP si aop qe eshte ne vend qe te qetesoj ujrat ben te kunderten?? + Sic e thash me pare tani do te tregoj logs-et qe FALKO kerkon llogari GaP-it per ban po ajo si pergjigjet.

[ 18:11:56 ] <+GaP   > PhantoM
[ 18:12:03 ] <+GaP   > pse i hoqe banet e mia?
[ 18:12:09 ] <+GaP   > e keni bere rruge ju
[ 18:12:43 ] <@PhantoM> fol ppak privat
[ 18:13:46 ] <@PhantoM> GaP
[ 18:13:49 ] <@PhantoM> ketu je ?
[ 18:13:59 ] Joins: MATRIX     (~EAGLE@AlbNetwork-9317.in-addr.btopenworld.c om)
[ 18:13:59 ] Mode (Dielli    :#ndihme +o MATRIX)
[ 18:14:19 ] <@MATRIX> hi all
[ 18:14:30 ] <@CoLoRaDo> hi MATRIX
[ 18:14:37 ] <@MATRIX> CoLoRaDo CKEMI lal mire
[ 18:14:47 ] <@CoLoRaDo> mire mer mire
[ 18:14:50 ] <@CoLoRaDo> ti si ke qene?
[ 18:14:54 ] <@PhantoM> GaP fol pak privat !!!!!!!
[ 18:14:59 ] <@PhantoM> GaP te lutem mu pergjigj!!
[ 18:15:14 ] <@MATRIX> mire dhe une kalojm

Pastaj vjen heqja e acc ne kanal pasi Aop-i ne ket rast qe GaP nuk Ju pergjigj nje Sop-i Kur ky i fundit i kerkoi llogari per dy bane.
Shpresoj qe keto prova tju ndihmojne ne zgjidhjen e problemit, gjithashtu smbaj inate personale me asnje te stafit edhe shpresoj qe tema te tilla mos te shof me (shpresoj, I hope). /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju flm!! Me respekt nje Aop i kanalit #shqiperia!! Il_CoBrA

shqiponja

Primus registratum

Pershendetje kisha qe qe kisha menduar per te shkruar rreth nje teme te tille dhe kjo jo sepse nuk kam patur kohe por sepse tani mu dha mundesi per te folur rreth saj . Me duket se eshte momenti i duhur per ti thene gjerat ashtu sic jane . Ka pasur momente qe me te vertet munde te keme abuzuar e treguar kjo me me shara dhe ofendime qe ndofta i kalojne kufijt por kjo nuk eshte shkaktuar jo thjesht nga natyra ime impulsive por e then me plot goje nga nga abuzimet e Keltit qe eshte sop dhe te GaP qe eshte aop . me pare se te gjukojne veprimet e mia bejn mire te shohin brenda vetes se tyre dhe te nxjerrin jasht anormalitetet vetiake qe jane istaluar prej kohesh ne brendesine e personalitetit te tyre Psh.Perse Kelti duhet te me ve ban mua per probleme personale dhe te tjeret e perkrahin ate thjesht sepse menyra e tij e sjelljes nuk te mundeson qe te jesh vetvetja ose te thuash cfar mendon pra te besh si do ai. Kurse per kelen dua te them vetem qe rendesi per te ka cfar ajo thot dhe mendon qe eshte e drejt . Lartesia mendimit qe ajo mendon se e pershkon ,nuk e mundeson qe te mbuloj me te vertet difektet teper te thella qe karakterizojn personalitetin e saj e vene kjo ne dukje ne menyre teper te skajshme.

colorado

Forumium praecox

Meqe ra llafi te heqjet e baneve te te tjereve :

:: Mode (@kELa:#shqiperia -b *!*bhmnl@212.165.80.Albnetwork-34252)
::: Kastranguli is now known as Hell-o
! Cruel_Intentions obobo...na myten milanistat ika une
(milanisti-tropojan) urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(ambeta) je cun a cup
::: Mode (@kELa:#shqiperia -b *!~bhm?l@21?.16?.80.?lbnetw?r?-342??)

Besoj se eshte e qarte qe eshte hequr 2 here i njejti ban i vendosur nje here nga une dhe nje here nga kela. Kela ti nuk e ke moralin te ankohesh per heqjen e baneve nga operatoret e tjere.

Per sa i perket atyre baneve nga FALKO :I eshte bere ban nje IP per sharje dhe ofendime ne main.Ne te tilla raste vihet nje temporary ban dhe jo ban i perjetshem(Diri kur te iki te fle une nuk do hiqet ai ban the ti kela). Kanali #shqiperia eshte i Albnetworkut dhe i asnjerit prej Aop-eve ose Sop-eve.Aop-et kane per detyre (meqe e kane pranuar kete lloj aksesi)qe te kujdesen qe ne kanal te mos kete probleme dhe mbi te gjitha te kujdesen qe kanali te kete nje atmosfere mikpritese dhe jo qe userat te ndjehen si mbi gjemba( sigurisht pa toleruar aspak ata qe shkelin rregulloren)Po edhe "dhune" me userat nuk behet. Nuk i behet kick per reklame userit se shkruan ne main "#shqiperia" eshte qesharake kush ta degjoje,edhe nese ka bere reklame ia ka bere kanalit ku ndodhet (besoj e mban mend kete kickun Gap se edhe e diskutuam paqesisht te #ndihme pastaj)

lil-butterfly

Primus registratum

Il_CoBr@ : FALKO tek #shqiperia ka te njejtin acc qe kam edhe une edhe ti, pra eshte aop edhe me c'te drejte duhet ti jap une llogari per banet qe vendos edhe me c'te drejte duhet ai ti heqi banet e mia? per c'arsye duhej ti flisja une FALKO-s pasi ishin hequr banet kur ai duhej te me pyeste ne fill mua edhe te me pyeste per arsyen pse ja vene banet (edhe pse si aop nuk e ka fare te drejten qe te pyesi edhe une s'kam pse ti pergjigjem)
per banin e Amsterdam une kam duruar shume sharje edhe ofendime nga ai person edhe ne nje mom durimi soset sic mu sos mua edhe e vura ne ban (pavaresisht se ai ishte online) pastaj pse nuk i nxorre edhe logset kur Amsterdam me ofendoi dy here ne ndihme???? mbase bere mire qe si vendose pasi ai fjalor do moderohej pasi nuk lejohet te perdoret ne AF. sic e kam thene edhe ne msg e pare heqja e acc tim ne ndihme ishte pa arsye fare.

VeShTrUesI : je komplet jashte teme edhe ato qe the s'kane fare lidhje me ate qe po diskutohet

CoLoRaDo : ta thashe edhe me duket se ta perserita disa here qe une hoqa nga ban list vetem banin tim edhe bani jot as qe ishte aty. nqs une do e hiqja me deshiren time i kisha heq njekohesisht te dy banet. le qe me veprimet e mendimet e mia shpresoj qe te kem lene te nenkuptosh (nuk e di sa ke arritur ti ta kuptosh kete) qe une as qe dua qe te kem gje me ty. sa per kick e reklames #shqiperia edhe kete te thashe qe une duke mos lexuar tek #shqiperia me doli me warn ne ndihme qe x person po ben reklama edhe une thjesht shtypa F6 per kick pa e pare se c'lloj reklame ishte. sic e shikon edhe vete, ke marre pergjigjje per c'do paqartesi qe ke patur edhe me qe jemi ketu, here tjeter, kur une te futem ne ndonje kanal edhe marr acc nga [Albnetwork], Hena apo nga kushdo qofte do besh mire qe ti te shikosh punet dhe veten tende edhe lerja te tjereve te merren me mua.

ju kerkoj ndjese te gjitheve qe u zgjata kaq shume ne kete mesazh qe mund te jete edhe boring por mendoj se injoranca doli ne pah (pa ofenduar asnje).

Al-Punk

Still here

Kela besoj je dakort qe Banet nuk duhen lene nga 24 ore ne kanal. Kam pershtypjen se kete gje ka dashur te te thote dhe Falko,

megjithate... ajo qe mua nuk me pelqen eshte:

[ 16:35:47 ] <@GaP > Amsterdam dhe dikush_diku sot jeni pushim
[ 16:35:51 ] <@GaP > nuk futeni ne chat
[ 16:35:52 ] <+Amsterdam> kush pushim
[ 16:35:58 ] <+Amsterdam> pse?
[ 16:36:02 ] <@GaP > dukuni njehere neser
[ 16:36:08 ] <@GaP > dite e re kismet i ri
[ 16:36:14 ] <@GaP > thote populli

Mua ky ton nuk me pelqen dhe jam i sigurt qe dhe per userat e chatit eshte teper fyes!
Kela je e pezulluar si aop pasi dhe here te tjera ke tentuar te besh vete ligje e rregulla duke i percaktuar vetes autoritete te teperta!
-ChanServ- kela deleted from #shqiperia AOP list.

Accessi yt do diskutohet dhe njehere me SOP.

FALKO

Forumium maestatis

Kela , pa dashur te zgjatem fare mbi ate qe ka ndodhur po te jap vetem nje keshille. Mos e merr chatin si nje ambient lufte ku ti me autoritetin qe te eshte dhene te besh sa me shume kicke e bane me arsye nga me te dobetat edhe te mos pergjigjesh per sjelljen tende atyre qe ta kane dhene kete autoritet. Merre si nje ambient ku te rinjte(te shperndare ne te gjithe boten) vijne per te kaluar kohen e lire edhe per te folur me shok miq apo te tjere.
Nuk eshte rasti te hedh loge pasi nuk do vlenin per gje, do hidhen diku tjeter .

H

harap

Guest

http://bisedo.shqiperia.com/rregullat.php
tek kjo adrese jane rregullat e kanalit #shqiperia
5.Banin e nje operatori nuk duhet ta heqe nje operator tjeter, vetem kur operatori ne fjale eshte larguar nga kanali!

Falko aop , Kela aop.

pastaj me zeniet qe kane tek kanali #shqiperia ska pse i nxjerr inatet personale tek kanali #ndihme.

me nje llogaritje te perafert amsterdam eshte nga ato qe minimumi merr 20 ose 30 bane ne kanalin #shqiperia cdo dite.

Djalli_Vogel

Primus registratum

Me vjen keq qe gjerat paskan arritur deri ne kete pike /pf/images/graemlins/frown.gif per mua per mendimin tim duhet te flasi personalisht FALKO me GaP ne prezencen e HaRaP edhe te Mandi qe gjithcka te sqarohet.
P.S ( Ky eshte mendimi im personal )
Ndersa per ato me lart di te them vetem kaq
NO COMENT...!!!!!

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] Kela , pa dashur te zgjatem fare mbi ate qe ka ndodhur po te jap vetem nje keshille. Mos e merr chatin si nje ambient lufte ku ti me autoritetin qe te eshte dhene te besh sa me shume kicke e bane me arsye nga me te dobetat edhe te mos pergjigjesh per sjelljen tende atyre qe ta kane dhene kete autoritet. [/qb]
flm per keshillen FALKO, por mendoj qe ne fill tia japesh vetes kete keshille edhe ti mos e shiko chatin si vendin ku i jep acc nje femre per ta gjuajur

colorado

Forumium praecox

here tjeter, kur une te futem ne ndonje kanal edhe marr acc nga [Albnetwork], Hena apo nga kushdo qofte do besh mire qe ti te shikosh punet dhe veten tende edhe lerja te tjereve te merren me mua.

Epo ka nje problem ketu: nese nuk e di eshte nje komande /bs botlist e cila te tregon BOT e Albnetworkut. Hena nuk rezulton gjekund dhe si e tille nuk eshte ai BOT qe njeh akseset.

Amsterdamos

Primus registratum

me te verte une shava dhe e meritoja banin,Une mund te jem user problematik,po per te qene i tille ndikon edhe ne ambjentin ce krijohet ne chat,aop-e si Gap e kan kthy chatin ne burg, qofte edhe per inate personale mund te fluturosh jashte nga chati,dhe te hiqet bani kur ti teket atyre kjo gje nuk esht ne rregullat e Albnetwork, me then te drejten FALKO ka detyrime te me pergjigjet per probleme ce kam un ne chat. si sop ce esht, dhe dua te them shikoni mir logset e Il_CoBrA dhe gjykoni, me shum rrespekt Amsterdam.

H

harap

Guest

amsterdam a e din se sje njeri i keq ti.
se marr vesh pse shan edhe merr kaq shume bane.

Amsterdamos

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lil_butterfly pastaj pse nuk i nxorre edhe logset kur Amsterdam me ofendoi dy here ne ndihme???? esht e verte GaP ce te ofendofa, por mos harro se ofendova mbasi bere kick ban per gjith diten + fillove dhe te thoje se kupton Amsterdam se po te injoroj, per te injoru user hap nje server peronalisht ti GaP, ma merr mendja se nuk lejohet te injorohet user ne ket chat. me gjith rrespkt Amsterdam. ju lutem shum sop aop founderit te ken mirsjellje me usert, mos te ket aop te till si GaP

ENISS

Primus registratum

Une jam e mendimit, se userat duhen trajtuar pak. Nese nje prej tyre te vjen ne #ndihme, sado qe te kete gabuar e fyer, smendoj se mund ta zgjidhesh duke e lene me ore te tera jashte, e aq me teper duke i thene eja neser per chat. Keshtu sben gje tjeter, vec ndez inate dhe userat mund te reagojne e sulmojne ne menyra nga me te bezdisshmet. Ka shume usera te ngeshem e qe argetohen nese u ndez nje konflikt te tille, floodojne, shajne pa mase. Cfare mund te fitohet nga kjo? Ai edhe neser sdo jete qetesuar, kur i le nje dite pa chat, ose mund te futet edhe me proxy, dhe vazhdon perseri avazin.
Pra duhet bere nje kompromis me ta. Pastaj mos harrojme se chati nuk eshte i nje aopi te vetem, por ate kane te drejte ta bejne te tere pa perjashtim. Smund ta lesh nje dite pa chatuar sado qe mund te kete fyer. Ose fute ne akick. Nje ban tek e fundit eshte nje mase qe mund te merret vec per disa minuta, sa per tu qetesuar per momentin situata. Vjen nje operator tjeter e ta heq. Ne te kundert flet me nje sop dhe e ve ne akick nese shihet shume problematik.
Se fundmi: operatoret duhet te jene me te ftohte ne gjykim. Sjemi ketu per ti pervetesuar ofendimet e per te na bere dhe aq pershtypje. Nese shahesh, shahesh virtualisht. Do fillojme luften me userat? Dhe ta lesh nje dite pa chat, e ke filluar tashme ate lufte. /pf/images/graemlins/smile.gif

Di qe nje user i lene jashte per nje dite ishte dikush_diku (cutty_sark), ai user ska qene ndonje here problematik, po ashtu edhe Amsterdam. Po mgjth, une nuk diskutoj gjykimin a GaP si aop i kanalit. Thjeshte duhen trajtuar me ndryshe, sepse cdo kush behet problematik nese nuk trajtohet sic duhet e ju jepen masa ekstreme.
Kalofshi mire ...

lissus

Primus registratum

Pershendetje te gjithve !!!
edhe se ndoshta me vones e kam kapur argumentin , por megjithate gjej rastin qe edhe une te bashkangjis ankesen time qe eshte pothuajse e njejte me ate te Gap perher kundrejt Falko .
Nuk kane kaluar me shume se tre jave kur nje user shau rende me fjale ofenduese ne main te gjithe te pranishmit ne kanal , dhe une me te drejte i dhash kick dhe ban me arsye , mirpo madheria e tij Falko s'kaluan as 5 sec dhe e hoqi banin tim

Doja te dija arsyen nga ai ....
Pergjija e tij eshte sa vijon
" nuk jepet bani ashtu sic e jep ti "...
dmth me pak fjale une duhet ti jepja ban me nick sipas Falkos
Jo !... useri ne fjale nuk ishte kaq injorant sa te mos ndrronte nickun dhe te hynte perseri ne kanal gje qe ai se meritonte ,
duhej ti jepja ban me ident perseri ai do ta ndryshonte .
Por megjithate ne te vertet Falko kur e hoqi banin tim as nuk ia vendosi me nick e as ia vendosi me ident por i dha lirine nje useri te tille qe te futej perseri .
Per sa ndodhi nisa te ankohesha tek #ndihme por Falko pa asnje arsye tek #ndihme me dha kick ban me arsyen " ik dhe qetesohu"
nje gje e tille me te vertet me lendoi e aq me teper qe nga ai nuk prisja sepse deri ne ate kohe e konsideroja si nje person qe meriton rrespekt
Falko me ate qe beri
1. Ofendoi mua
2. ofendoi te gjithe te pranishmit ne kanal
paSI theksoj useri ne fjale ofendoi keqas te gjithe te pranishmit

--------------------------------------------- -----------------
shpresoj se sa thashe me siper sdo prish miqesine time me te aq me teper qe une nje gje te tille u perpiqa ta harroj , por meqe kete ai e ka perseritur perseri ne rastin konkret me Gap , me duket arsyeshme te bashkangjitem ankimit te saj qe ai ta kuptoj qe ka bere gabim . Flm.

nuk kisha loge qe ti sillja per te vertetuar sa thash me siper , por sbesoj qe Falko do ta mohoje , sepse ndodhi keshtu

shqiponja

Primus registratum

hahahahaha ti me duket se je tap lal se vetem nje injorante nuk munde ti kuptoje ato fjale qe kame then une se vetem nje injorant nuk i kupton dhe per me shume do te thote qe aty ne server jane shum tipa si puna jote injorante qe flasin gji9th kopetenca hahah dhe mos te djegi lal kjo eshte e verteta

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amsterdamos:
[qb]me then te drejten FALKO ka detyrime te me pergjigjet per probleme ce kam un ne chat. si sop ce esht, dhe dua te them shikoni mir logset e Il_CoBrA dhe gjykoni[/qb]
1. FALKO s'eshte SOP
2. Il_CoBr@ ka bere shtime ne ato logse

edhe sa per inatet personale, duke mos marr parasysh sharjet me notice, ty nuk te jepet e drejta qe te "frysh" nje user tjeter qe te shaje nje aop pasi je futur ne ignore dhe PO, eshte e vertete qe ishe dhe je ne ignore nga une pasi po te flisja edhe nje fjale te vetme do acarohej gjendja me shume pasi aq sa fole e teprove

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amsterdamos:
[qb] me te verte une shava dhe e meritoja banin,Une mund te jem user problematik,po per te qene i tille ndikon edhe ne ambjentin ce krijohet ne chat,aop-e si Gap e kan kthy chatin ne burg, qofte edhe per inate personale mund te fluturosh jashte nga chati,dhe te hiqet bani kur ti teket atyre kjo gje nuk esht ne rregullat e Albnetwork, me then te drejten FALKO ka detyrime te me pergjigjet per probleme ce kam un ne chat. si sop ce esht, dhe dua te them shikoni mir logset e Il_CoBrA dhe gjykoni, me shum rrespekt Amsterdam. [/qb]
Amsterdam une ty te njoh dhe te konsideroj dhe shok , dhe kemi dhe nje marredhenie shume te mire me njeri tjetrin po vlen te ta them qe ndizesh me pak e kur ndizesh i kalon dhe limitet me ofendime
e qe te mos flas per ofendimet e tua qe zgjojne vdekurin nga varri e jo nje operator qe te te vej ban .