Abuzime me suspend nick pa qen online 1 muj e ca

Primo

Primus registratum
A ka ndonje rregullore kur sje online 1 muj ne chat te te bejn suspend ne kete forme e duke nxjerr dhe botet e mia jashte, Me Cfare arsye e drejte ai ajo ben suspend grup nickname pa u fut 1 muj e ca ne chat?

[21:01:14] -NickServ- Nick Rio is currently suspended.
-
[21:01:14] -NickServ- Your nickname is now being changed to Guest45883
-
[21:01:14] * Your nick is now Guest45883
-
[21:01:14] -NickServ- Nick Rio is currently suspended.

[21:05:47] -NickServ- Nick Primo is currently suspended.
-
[21:05:47] -NickServ- Your nickname is now being changed to Guest47039
-
[21:05:47] * Your nick is now Guest47039
 

Timi

Valoris scriptorum
Suspendi u hoq, e kisha vure un vetem per nje nick tendin por paska bllokuar komplet nicket ne group
 
Top