Abuzim apo absurditet

Ami_75

Primus registratum
Abuzim apo absurditet

Besoj qe ne kete server me njihni me Nickun Ami- dhe keq ketij kanali apo serveri nuk i kam bere. Madje ju ofrova nje bashkepunim per te cilin perqeshet duke me thene se chati qe une pretendoja te bashkoja do te tretej. Tani e shihni fare mire se chati qe ju flisnim dikur tani ka ne mesatare 80 persona madje ne disa ore te caktuara kla me shume se i juaji. mendjengushtesine e dikurshme mesa shoh e vazhdoni akoma. Ndoshta edhe mesazhin ketu do e fshini. kjo eshte vetem per te ardhur turp. Cfare lirie mendoni te kete ne serverin tuaj kur per nje ident nje person qe ju e njihni merr Kill urdheroni zoterinj:

* You were kicked from #Shqiperia by Stitch (nderro ident)
-
#ndihme Ami- +Lenci +Stitch @DONT_KILL_LOVE @Il_CoBrA @Innamorata +Andi @lissus @BeBi @Sirena +URaNi +HelperServ @CoLoRaDo @freewill_eagles @TiTuS @Dielli
#ndihme End of /NAMES list.
-
Ami- You need voice (+v) (#ndihme)
-
* You were killed by Stitch (barcaleta!arusha!Albnetwork.net!Stitch (ne fakt me ate ident merr kill jo ban sorry se e vonova))
-
Closing Link: Ami-[host151-113.pool80117.interbusiness.it] barcaleta.albnetwork.net (Killed (Stitch (ne fakt me ate ident merr kill jo ban sorry se e vonova)))
-

Shifni e beni, jeni ne shtepi tuaj edhe ne fakt nuk jeni te detyruar te jepni llogari me mentalitetin qe keni jeni turpi i internetit shqiptar.

Me indinjate te thelle

A

Adami

Guest
Re: Abuzim apo absurditet

Ami Ami e Ami Ami Ami e Ami e vetem Ami
ahahahahahahahahaha

dikur ne albasoul (paste rahmet ose paste drite)
vetem te kishe identitet albnetwork ose albnet merrje permanent akick /pf/images/graemlins/smile.gif .
Mos u merzit Ami.Chat eshte. /pf/images/graemlins/smile.gif
Sec eshte diku nje rregull qe reklamat e cfaredo lloji jane rreptesisht te ndaluara ne Albnetwork.
Do e bej prove te vij tek serveri juaj nje dite me identitet Albnetwork ose me ndonje proxy te bere nga proxy generator qe kam ketu (me IP Albnetwork.net) dhe do e shikoj se si veprohet andej. /pf/images/graemlins/smile.gif
Sa per rregullat e Albnetworkut pervec problematikeve ,nga usert e thjesht ankesat jane ne minimum. /pf/images/graemlins/smile.gif

Lol
Chat=thashetheme,sharje,ban,akick,kill,ngritje ne max te nervave,acc,etj etj.

Ps:e di se e ke zakon te besh kunder replika por ste shkruj me, kshu qe mos u harxho /pf/images/graemlins/smile.gif .Ah se harrova se mbaj mend serverin qe keni, me nis nje memo pls.

Ami_75

Primus registratum

Adam mund ta kesh parasysh se sa qejf mund ta kem une ate ident.
problemi qe une ngre eshte ca me i thelle dhe ti e di qe gjithmone kam qene kunder diskriminimeve. Lufterat e tilla jane turp sepse tregojne ndarjet e perhershme te shqipetarit. Psh nese ne chatin tone do te hynte dikush me identin "shqiperia" une nuk do e nxirrja kurre sepse nuk mund te jete askush aq i plotfuqishem sa te vendose mbi lirine e tjeterkujt kur ky nuk bezdis lirine e te tjereve.

Sa per chatin tone mund ta gjesh duke vizituar faqen tone http://www.albedu.com eshte nje dner adresat qe te dergojne ne nje faqe te perbashket.

Shpresoj te mos ndalesh vetem tek butoni i chatit sepse eshte nje nder pikat me rendesi minimale.

Ciao Adamo

FALKO

Forumium maestatis

Pershendetje Ami.
Pashe çfare kishte ndodhur edhe reagimin tend deri diku i drejte. Mundohu te kuptosh qe ketu nuk e ka njeri me ty si *Ami* por qe ne kemi vazhdimisht sulme e reklama privat apo ne main nga user qe perdorin idente te tille si Albachat, albamirc, albasoul, fajtori etj edhe nuk mund te ndalohen veç duke i perjashtuar nga chati per te siguruar qetesine e userave tane edhe tonen bashke. Nje shembull konkret eshte Gjenerali qe ne stafin tend ka Sop ndersa tek ne ben reklama me flood me notice me join msg, ka nje sjellje krejt te pahijshme , por duke perfituar nga Ip qe ka abuzon me te sepse e di qe nuk mund ta bllokojme per shume kohe.
Si do te veproje ti ne keto raste ?? Perpiqu te mos e marresh personale por merre si kunderveprim i sulmeve qe ne po marrim .
Mbaj mend se ne kishim probleme nje nje Aop qe bente reklama diku edhe pa nje pa dy e ulem poshte si user te thjeshte pa asnje acess .
Ti Ami si nje nga drejtuesit e stafit te Fajtorit mundohu te shikosh edhe sjelljen e Aop Sop te tu edhe jam i sigurt qe po te shkonte gjithçka mire asnje nuk do te denohej per shkak te identit qe perdor.
Ia kalofsh mire.

H

harap

Guest

Ami si nuk ndryshove njehere mer??prap i njejti llapazan qe ke qene paske ngele /pf/images/graemlins/smile.gif
nje gje se morra vesh kishe ardhe per ankese apo per te na tregu se sa usera kishit???apo bnc?
Ami ne nuk jemi vene ne gare me njeri edhe skemi asgje kunder askujt, thjesht duam te na lini rehat te vazhdojme te qete punen tone e te mos na perzieni ne problemet tuaja pasi besoj se te gjithe i njohin Gjeneralin e amsterdam e ndonje tjeter qe jane pjese e larte e stafit tuaj.
prandaj per probleme mos hapni akuza e gjera te tjera se sju ka hije me e cdo gje eshte e hapur .

Ne kete network do zbatohen rregullat e networkut e jo tuajat , nqs te thuhet nderro identitet do e nderrosh.

Ami_75

Primus registratum

Falko mesa di ti jam une i vetmi person qe te kam thene qe nese ke probleme nga persomnat qe jane nga ne me status mjaft te flasesh dhe une do i heq pikerisht sepse lufta eshte e pandershme.

Ne keto veprime tregoni se sa inatcij personal jane disa persona dhe asgje me teper. E perseris edhe njehere eshte ceshtje principi, pasi besoj e kuptoni qe nuk kam asnjefare interesi te bej reklame me ate ident. Eshte njesoj sikur te perjashtohem nga ky forum sepse ne opsionin qe ju keni vendosur ne prezantinimin tim une kam vendosur faqen time personale.

Luftrat te ndara me fronte dhe me grupe apo klane i takojne nje kohe tjeter. Cfare duhet te themi per harapin qe ne vend te kete nje moto apo nje shprehje personale ka vene dy reklama sitesh??????
Apo sepse keto site jane satelite te albnetworkut???????? Pssssss.

Disa persona e kane te veshtire te dalin nga provincialiteti, dhe ankohen pastaj kur u thone maloke, kantundare, fshtare etj etj.

Veprimet e ketij lloji jane veprime inferioresh sepse kush eshte i sigurte per vehten e tij eshte superior ndaj dallimesh te tilla.

Chatin nuk ta permenda per reklame sepse te ishte ashtu beja ndonje flood. e permenda thjeshte per te treguar se sa gaboheshe ti edhe dikush tjeter kur mendoje se do te shkriheshim.

Ne dy muaj kemi arritur ate qe ju nuk e keni arritur as ne dy vjet.

Pershendetje qeveria e albnetworkut

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ami_75:
[qb] Falko mesa di ti jam une i vetmi person qe te kam thene qe nese ke probleme nga persomnat qe jane nga ne me status mjaft te flasesh dhe une do i heq pikerisht sepse lufta eshte e pandershme.

[/qb]
Ami une nuk bej lufte e as me intereson se kush e ben ate lufte , nuk kam ardhur te te ankohem sepse per mua keto gjera nuk kane rendesi .
Nese per ty do te kishin aq rendesi sa thua ,fare mire mund te shikosh se çfare shkruajne ne kete forum ,pak me lart, anetaret e stafit tend. Ne do mbrohemi ne ate mase edhe ne ato forma atje ku do e mendojme te nevojshme.
Vleresimet e tjera lerja kohes edhe me vjen keq qe i pergjitheson disa komente deri ne ate pike sa edhe anetaret e tjere te stafit tone ta ndiejne veten te ofenduar nga qendrimi yt.
Gjerave konkrete veru emra konkrete pa i shkallezuar me dashje apo pa dashje ne shenje supremacie .
Heren tjeter perpiqu te vleresosh ç'do koment si te vetem sepse ndoshta do kuptoje qe nuk eshte ashtu siç mendon ti.
Pune te mbare !

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Ami_75:
[qb]
Ne dy muaj kemi arritur ate qe ju nuk e keni arritur as ne dy vjet.

Pershendetje qeveria e albnetworkut [/qb]
obobo...mu rrit hunda!!!

here tjeter ta nderroj une ident qe ne fillim mos u bej merak /pf/images/graemlins/laugh.gif po kujdes se une i kam me "spec gjonat" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Ami ke te drejte te heq kapelen. Ne ne dy vjet nderruam tre here server dhe dy here emer. ju ne 2 muaj nderruat 6 servera dhe 12 emra. Ke te drejte

Guest

Une nuk mora vesh cfare ident kishe ti Ami- ?

PS:Sa per ate server anetare i stafit i te cilit jam edhe une mos na e zeni me goje por po te doni hajde krahasojme statistikat.80% i ke vetem java pra 80 veta i ke nga java pa llogaritur ato me mIRC.PO te doni hajde flasim...me gjeni me nick Albanian.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Ami- po nuk e hoqe vallahi nga sop ket GJENERALIN do i them ta heqi Faja po se hoqi as ai do e bej anetar te partise se buceve sbesoj se mbani buce ne server keshtu qe do e hiqni se ju prish figuren e serverit.Kurse persa i perket viteve une ka nja dy vjet qe futem ne te njejten menyre ne chat kom harru madje me shkrujt ene komanden per tu lidh me serverin se e kam connect on startup

A

Adami

Guest

Bla bla bla bla bla bla bla bla , e bla bla bla bla, blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
blablablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
BLA BLA BLA.bLA BLU BLI BLO BLE.BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GuLi

Primus registratum

Topi ësht imi, Penalltinë do e Gjuaj vetë /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Ju lutem moderatoreve te mos ma fshijne postimin e mesiperm sa ya lexoje zoti KELTI pastaj beni cte doni se postimet tona quhen prone e AlbForumit sipas rregullores!

dikush_diku

Primus registratum

Pershendetje zonja dhe zoterninj /pf/images/graemlins/smile.gif
Kam shum verejtje per fjalorin vulgar te kujdo qofte ....

O Ami se di pse ankohesh se ty te beren ban pasi u kapen pas nje shkaku por mua qe e mora me te vertet kot dhe ketu thote qe une i bera reklame ne nje me nje .....

Ne lidhje me ankesat e keti stafi te albnetwork , dhe une si nje vizitues i thjeshte dhe qe kam shum kohe qe marr pjes jam anku per z. KELTI , po te ishte puna te merrej mendimi ime per kete person se meriton te jet as vop ne nje kanal jo me sop sic eshte, pasi kam ven re qe me te vertet eshte nje njeri qe sjell vetem pa kenaqesi ne kanal, njeri qe abuzon shum me postin qe ka , dhe sincerisht qe duhet ti vije turp dhe per manipulimin qe ka bere dhe forum ....

Per sa i perket reklamave te serverit tone e kam then dhe nje here qe Fajtori ka porosit te gjith stafin per te mos bere reklama per serverin tone dhe ai qe ka acces,dhe kapet duke ber reklam ne kanalet e tjera do ndeshkohet me heqjen e acc. Duhet te dini nje gje se shtim userash kurr nuk behet me flood dhe reklam kjo kurr ska dhen rezultat , rezultat ne shrim userash ne nje chat jep vetem puna e mire qe ben stafi ( eleminim e abuzimeve menyra e komunikimit me kedo qofte etj etj) kjo eshte dhe porosia qe kemi marr ......

z. KELTI duhet te dish te kapesh nje problem ashtu sic duhet kap, se pse ke ti inat personal me gjeneralin , dhe do i thuash fajes ta heqi apo ndonje tjetri mundohesh kot lal gjerat personale zgjidhi vete me ate, dhe jo duke kercenu keshtu sic ben ti. Per sa i perket viteve o naltmandhi KELTI une vete me qindra heresh kam pyet ENISS se si e bot serverin qe te hy une ne kete chat pasi e ndryshonit , me gjith ate fakti eshte fakt dhe ju vete mund ta shikoi se sa keni arrit ju dhe sa kemi arrit ne , duke perpjestu dhe kohen e punes te secilit server dhe duke pare pjesmarrjen e userave do e kuptoni se kush ecen me mire , nuk persim lavderime nga ju por mjafton ta kuptoni /pf/images/graemlins/smile.gif

Pst mos na thoni se u leshut te gjith stafi me na bo verejtje ne ketu /pf/images/graemlins/smile.gif
Ju uroi gjith te mirat ne punen tuaj
bye

Ami_75

Primus registratum

Beh Cuna nuk ihste qellimi im qe te degjenerohej muhabeti deri ne keto pika.

Per ke nuk e ka kuptuar une u ndeshkova sepse ketyre personave nuk u pelqeu emri me te cilin hyra.

Nuk e kuptoj qe ju lejoni te behen reklamime faqesh web ne forum edhe gjemoni mbrapa ata qe ju hyjne ne chat me ident te cilkin jane te lire te gjithe ta perdorin. Sa per ceshtje mbrojtjeje Falko dije lal se keqberesi hyn me proxy kur ka per te te bere dem ose hyn me identet qe jane te zakonshme per faqen tuaj sepse ne kete menyre e keni me te veshtire ta dalloni.

Dhe sa per ata qe jane cjerre keta te serverit ju kujtoj se mjaft ti hedhin nje sy faqes sone te internetit dhe te turperohen qe kane rrafur gishtat kaq vjet ne internet per te shkruar dy barcaleta dhe mesazhe te llojit te mesiperm Blla Blla Blla

Dhe nuk ka nevoje te beni komente per faqen tone pasi vleresimin pa dashje e ka dhene Kordelja qe edhe moderatore ketu dhe qe me kishte kopjuar faqen dhe e kishte hedhur ne forumin tuaj. Per fat patet aq ndergjegjje sa ta fshinit ate teme. megjithese nuk dua te krahasoj stafin e chatit me ate te forumit pasi kane shume diference ne nivel.

Gjithsesi pervec falkos nuk pashe ndonje pergjigjje per ankesen time.

Vazhdojne pershendetjet revolucionare o zoterinj Proletare

Guest

Po ju prandaj nuk beni para asnjehere se e keni mbushur serverin me Irc OP edhe ska ngele njeri pa acces.Edhe llapen e keni te gjate sju rri rehat.Shifeni vete ju: "UNe ne punen time (kerkova edhe falje edhe u betova qe sbej me as flood as inviter as sharje etj etj)ai zoteria qe eshte SOP tek ju jo vetem qe me flet mua sikur jemi ne Kafe po na jep edhe mend a do ma heqi SOP Fajtori mua apo jo... Jeni me te vertete acarues.Nqs ju merzisin fjalet e mia e keni ne dore vete.Nje ban ne forum.Nje GLINE ne chat edhe hajt shnet."Hasta Nunca" thote spanjolli.
-Pershendetje Revolucionare /pf/images/graemlins/wink.gif