ABT tunirat modelin e ri të Volkswagen Polo

Albforumi

Primus registratum
ABT tunirat modelin e ri të Volkswagen Polo

Edhe pse Volkswagen Polo i ri duket dukshëm më agresiv se paraardhësi i tij, shumë do të duan që ta bëjnë edhe më agresiv. </p>


Mu për këtë kompania gjermane për modifikimin e automjeteve ABT ka paraqitur paketën e vet për rregullim, e cila nënkupton më shumë kuaj fuqi nën kapak të motorit. Për shembull, motori 1.6 TDI i cili vjen në tri nivele të fuqisë, zhvillon 90 në vend të 75 kuaj fuqi, 110 në vend të 90 KF dhe 130 në vend të 105 KF. Motori turbo me benzinë 1.2 TSI ka fituar edhe 25 kuaj fuqi prandaj tani transmeton 130 KF.

Natyrisht, ABT ka futur duart në pamjen e këtij automjeti, prandaj ka marrë këtë formë si në fotografitë e paraqitura.</p>
</p>
Ky artikull eshte marre nga: http://www.autolajme.com/?p=663. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.autolajme.com/?p=663
 
Top