Aaah cna keni bere a derebardhe...

Djep

Forumium maestatis
Aaah cna keni bere a derebardhe...

Po si more i paskemi humbur keshtu gjithe visaret e albforumit?
Vetem une kushedi sa foto kisha futur (hallin po ia qaj nje here vetes, pastaj te tjereve). Pale kushedi sa vjersha, poezi, poema, proza, bejte, sharje, chit-chate, grupe simpatish, alinose, KENGE (qe kur i kujtoj, me dalin lote), gerricje me Sailorin (ate te dekllarates), Hirko Majmunin, L&R zhytesin... pa-pa-pa-pa c'kujtime na kane vajtur per dhjame qeni.

Po nuk dorezonemi jo!
Ja, tani me vjen ne mendje ajo kenga e Mentor Xhemalit:
...permes dallgesh shkemb graniti vigan,
s'u perkule nga cdo stuhi e tufan.

O burra pra, se ketij forumi i duhet nje revolucion.

Admineve (Poetit, Elian-shkodranit, ... kush eshte verdalle): degjo, sa me shpejt statusin sic e kam pasur, si iu mori dreqi. :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum
Re: Aaah cna keni bere a derebardhe...

follu komandar, e kta me ankohen per verren e ozonit, ne esfell me ozonin, çkrimet ku jane mo

assassino26

Primus registratum

Ato qe iken iken majaft i qame mo...o burra drejt fitoreve te reja.Ne njeren dore pushken forumin te mbrojme ne doren tjeter kazmen fitoret ti shkatrrojme...
Ecni pra o burra edhe mos harroni porosine e partise;Realizimi eshte detyre tejkalimi eshte nder,pra ta kthejme muajin nentor,dhjetor ne muaj sulmi.
Para partizan urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ema

Goddes

Cuan kemi nevoje per ju...
sa me shume info,sa me shume material,sa me shume tema dhe foto....
Ema... /pf/images/graemlins/smile.gif
I trust in u!

Fire

Primus registratum

O çuna/goca une jam nje çike jashte temes por mua me duhet ajo vjersha "Ca pika shiu rane mbi qelq dhe une per ty seç ndjeva mall..." Tani per tani jam jash Shqiperise per studime dhe te them te drejten me ka marre malli shume. Po mundi ndonjeri te ma dergoje kete vjershe do me ndihmoje shume. Faleminderit qe tani.
( edi_online@yahoo.com )

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fire:
[qb] O çuna/goca une jam nje çike jashte temes por mua me duhet ajo vjersha "Ca pika shiu rane mbi qelq dhe une per ty seç ndjeva mall..." Tani per tani jam jash Shqiperise per studime dhe te them te drejten me ka marre malli shume. Po mundi ndonjeri te ma dergoje kete vjershe do me ndihmoje shume. Faleminderit qe tani.
( edi_online@yahoo.com ) [/qb]
hope you`ve got it. :wave:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] Pale kushedi sa vjersha, poezi, poema, proza, bejte, sharje, chit-chate, grupe simpatish, alinose, KENGE (qe kur i kujtoj, me dalin lote), gerricje me Sailorin (ate te dekllarates), Hirko Majmunin, L&R zhytesin... pa-pa-pa-pa c'kujtime na kane vajtur per dhjame qeni.

[/qb]
Pale ato VS e SV , ato i kam pas qef shume ... /pf/images/graemlins/wink.gif