A SJELL FITIME DASHURIA...!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: A SJELL FITIME DASHURIA...!

Fitim nga dashuria eshte vete <span style="font-weight: bold">&quot;dashuria&quot;</span>.
Embelsira e kesaj ndjenje. Qenja qe behesh dy.
Fitimi me i madh qe mund te jape kur kjo dashuri sjell frutet e saj.

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] thash nuk gabon per se dyti ...dhe e mendoja ala ne kete menyre , sepse nje gabim qe behet ne te kaluaren nuk i rikthehesh per se dyti sepse di si perfundon ...
kiss.gif
wave.gif
[/qb]
O kuklle, mire e ke ti lal ne teori por cfare doja te shtoja une eshte se njeriu pretendon qe meson nga gabimi por ne shumicen e rasteve e gjen veten ne te njejtin situate, duke vepruar ne te njejten menyre. Kjo ndodh shpesh kur ka kaluar kohe e gjate...se njeriu tenton te &quot;harroje&quot;
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Thnx for the
kiss.gif

joetisti_

Locus omnem
Fitohet edhe kur humbet. Humbet gjithcka, edhe mbase, por kete 'gjithcka' nuk e fiton askush. Ajo gjithcka ndodhet diku ku vetem ti mund ta gjesh serish e te ribehesh padron i saj.

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis

Embelsira e kesaj ndjenje. Qenja qe behesh dy.
Fitimi me i madh qe mund te jape kur kjo dashuri sjell frutet e saj.

Rieditim pas 10 vjetesh :D hahahhahahah

Fitim ka sa te duash ..... Jo kredia e shpise, gazi- dritat- uji- :D

Matematika s'eshte opinjon thone pa ca di une ;)

Thamina

Papirus rex
A SJELL FITIME DASHURIA...!

UNE QY NGA HERA E PARE QE KAM DASHURUAR KAM HUMBUR SHUME,PSH KAM HUMBUR TURPIN,KAM HUMBUR VIRGJERINE MASHKULLORE,KAM HUMBUR LEK,KAM HUMBUR KOHE,KAM HUMBUR CELSAT E SHPISE,DHE NE FUND FARE HUMBA DHE VAJZEN QE DASHUROVA,NUK E MAR VESH SE KU ESHTE FITIMI....!

HELP....
booki.gif
cry.gif
cry.gif
eusa_angel.gif
haha Ne fakt kete qe po lexoj se shikoj aspak si dashuri as si ndjenj.
Kjo qe ke pershkruar me duket sikur eshte gjithcka pervec se dashurise.
Ne dashuri ska pse ,ska harxhim leku pasi nese po harxhon lekun ne radhe te pare gjithcka qe po ben po e ben per veten tate e pastaj per ate qe ke ne krah,kushdo qoft ...gjerat qe bejme ne jete I bejme per vete qe te ndihemi mire ne njeher dhe pastaj ato qe jane me ne.
Nese ju shikoni dashurin si harxhim kohe e leku e kto tjerat...me fal por sje ne dashuri ,je me nje qe po te shfrytezon ...

joetisti_

Locus omnem
dashurine nuk e gjen, te gjen, dhe meqe keshtu ndodh, si te sjelle si te mos sjelle asgje s'ndyshon. Por pyetja eshte "a te sjell", mendoj se po. Nje fitim eshte se te rregullon qarkullimin e gjakut :)

joetisti_

Locus omnem
hmm sa I perket qarkullimit te gjakut e cardio per zemer te njejten gje te ben dhe sex.:):p
ne seks ka shume vende ku gjaku duhet te rrjedhe vrullshem per ta patur te kenaqshem(besoj se kuptohet ku), por ne dashuri zien aq shume gjaku ne zemer saqe zemra ben salto mortale :)