Edhe.... ca tesh po na shet mend ti ah?...ske faj ti se ka ra parja ne dore te horiiiiiiiiiit :tipsy:Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb] Pershendetje !!!!
Shoke e shoqe , qytetar e qytetare , Fshatar e Fshatare , gra , burra , fmi, pelq edhe plaka sdi a kam lan kend tjeter pa permend ?!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif Shenosh ka dita e hane jam ne Velipoj (uurrrrrrrrraaaaaaa ndigjohet nji za i larget).Hajt mir ju gjetsha !!!! [/qb]
Hhahhahaa mir qe po e din naqe qe ka ra parja n'dor t'horit /pf/images/graemlins/tongue.gif : /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Vajze_Shkodrane:
[qb]Edhe.... ca tesh po na shet mend ti ah?...ske faj ti se ka ra parja ne dore te horiiiiiiiiiit :tipsy:Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb] Pershendetje !!!!
Shoke e shoqe , qytetar e qytetare , Fshatar e Fshatare , gra , burra , fmi, pelq edhe plaka sdi a kam lan kend tjeter pa permend ?!!! Shenosh ka dita e hane jam ne Velipoj (uurrrrrrrrraaaaaaa ndigjohet nji za i larget).Hajt mir ju gjetsha !!!! [/qb]
Bash qef ma Nexho te fala vjehrrive te mi se andej i kam. [/qb]