A po baheni gati per Velipoje??

genci

Primus registratum
Re: A po baheni gati per Velipoje??

Ju fus une tana foton ne internet pa problem
vetem bini ktu /pf/images/graemlins/wink.gif per te gjithe

Garuzhda

Primus registratum

Une sapo u ktheva nga shkodra, dhe kam kaluar nje jave shume klas ne velipoje, por surprizat me te medha mund te jene me 15 korrik deri me 15 gusht. Shpresoj te kem mundesi te jem edhe une .

leonora

Primus registratum

po ti mor kur u ktheve :eek: a me ke than qe don me nej der ne fund te mujit a jaaa?? :shrug:

Per ne qe ka munsi te ikum mas dates 15 gushte marohen surprizat aaa /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

Mysterium

Primus registratum

A po baheni gadi per Velipoje?

Yesssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif pushime t'kendshme tane shkodraneve /pf/images/graemlins/laugh.gif

alma-milano

Primus registratum

ole ole ole
sot more pushimet o njerez.....nuk e dine se sa e lumtur jam!!!
Prej 20 korrikut deri me 17 gusht jem ne velipoje!
çdo darke do te jem tek Luna ish Margerita!!
Hajdeni....se nemin kena me ba!
Pushime te mara te tanve!!!

bellisima

Primus registratum

ShkoderZemer, edhe un ta po te bi foto nga Shkodra/Velipoja... /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

Diddy19

Su@mi

Edhe un do jem ne Velipoje ne 15-ditshin e pare te gushtit.Mezi po pres!Si tha njeni ma nalt,te shrijme kocat ne ranen e Velipojes (nqs kena vend se me kallabllekun qe asht s ke vend as me u ul ndenje jo ma me u shtri),me dale me ba nje xhiro bregut nadje e me ia fut nje te zhtme qysh ne 7 te,nje kafe nadje ose me babin ose me shoqet tek "Selita",me ba nje loje volejboll mbasdite me shoket e shoqet...Me çohet mishi kokerr vetem kur e mendoj. :wub:

Besoj se darkave do shkoj ma teper te Red Bulli se tek Luna ,ashtu si edhe te Oazi,si tha njena ma nalt,shkojne 15 vjeçart nga ora 20:30-22:00.Te Red Bulli asht klas,sidomos rreth ores 24:00.Ia kalofshi mire tane!

acid

Forumium praecox

Edhe un do jem ne Velipoje ne 15-ditshin e pare te gushtit.Mezi po pres!

^f^l^o^r^i^

Primus registratum

uroj te gjith ato qe jan ne velipoje tja kalojne sa me mire se lam lesht jashte e malli me ka marre me ik ne velipoje /pf/images/graemlins/frown.gif ju uroj te gjithve qe ndodheni ne velipoje tja kaloni sa me mire ,l :wave: :thumbsup: ahuni dhe per mua

rovena

Primus registratum

Velipoja si nuse e re besa...u knaqa 15 dite me jane duke si 15 sahat...te lumte ato qe jane
tu ba plazh itash.

LUANESHA

Primus registratum

DAFNE kur te luajsh volejboll me thirr dhe mu :cool:
javes tjeter jam ne velipoje /pf/images/graemlins/smile.gif
nuk ka si VELIPOJA...................
pushime te mbara te gjitheve

:wave:

O´LE :kiss: takohemi ne VELIPOJE

H

harap

Guest

po mar po po aterrugen e kam tmerr apo se baj perdite.

fkvllaznia

Primus registratum

Velipoj moj Velipoj opaaaaaaaaaaa

U ba 90 % te mundsive me ik ne Velipoj , hjat ishalla edhe 10% tjeter mushet deri ne kete fundjave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendes te tan qe do te ndodhen ne Velipoj mas 1 gushtit /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Ah , Velipoja, Velipoja.... Ke "Costa del Sol" me gjeni mua meqe ra fjala. Pashim!

shkodra_43.jpg

fkvllaznia

Primus registratum

Pershendetje !!!!

Shoke e shoqe , qytetar e qytetare , Fshatar e Fshatare , gra , burra , fmi, pelq edhe plaka sdi a kam lan kend tjeter pa permend ?!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif Shenosh ka dita e hane jam ne Velipoj (uurrrrrrrrraaaaaaa ndigjohet nji za i larget).Hajt mir ju gjetsha !!!!

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb] Pershendetje !!!!

Shoke e shoqe , qytetar e qytetare , Fshatar e Fshatare , gra , burra , fmi, pelq edhe plaka sdi a kam lan kend tjeter pa permend ?!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif Shenosh ka dita e hane jam ne Velipoj (uurrrrrrrrraaaaaaa ndigjohet nji za i larget).Hajt mir ju gjetsha !!!! [/qb]
Edhe.... ca tesh po na shet mend ti ah?...ske faj ti se ka ra parja ne dore te horiiiiiiiiiit :tipsy:
Bash qef ma Nexho te fala vjehrrive te mi se andej i kam.

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vajze_Shkodrane:
[qb]
Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb] Pershendetje !!!!

Shoke e shoqe , qytetar e qytetare , Fshatar e Fshatare , gra , burra , fmi, pelq edhe plaka sdi a kam lan kend tjeter pa permend ?!!! Shenosh ka dita e hane jam ne Velipoj (uurrrrrrrrraaaaaaa ndigjohet nji za i larget).Hajt mir ju gjetsha !!!! [/qb]
Edhe.... ca tesh po na shet mend ti ah?...ske faj ti se ka ra parja ne dore te horiiiiiiiiiit :tipsy:
Bash qef ma Nexho te fala vjehrrive te mi se andej i kam. [/qb]
Hhahhahaa mir qe po e din naqe qe ka ra parja n'dor t'horit /pf/images/graemlins/tongue.gif : /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja maj naqe cfar paresh ...... ku e merr me ken njashtu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tan qa te jen andej ta pa i baj te fala , mas e ke problem /pf/images/graemlins/laugh.gif