A po baheni gati per Velipoje??

Oliver/Andi

Forumium praecox
Re: A po baheni gati per Velipoje??

une per vete ne e gjetsha nje vend ne qender me pamje ka bregu skam nermend me lviz harap

jack daniels

Primus registratum

Ishalla na asht ba ndonje diskoteke tjeter pervec Redbullit e Costa del Sol,po shkoj edhe do dit ne vlone e sarande se atje ka jete natet dica ma mire kam ndi. :thumbsup:
Keni nji lajm te keq per ato qe e kane njofte ate banakjerin e Redbullit flokziun,ka vdek para gati 1mujit ,rrzu me motor ne shkoder... /pf/images/graemlins/frown.gif

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Ishalla na asht ba ndonje diskoteke tjeter pervec Redbullit e Costa del Sol,po shkoj edhe do dit ne vlone e sarande se atje ka jete natet dica ma mire kam ndi. :thumbsup:
Keni nji lajm te keq per ato qe e kane njofte ate banakjerin e Redbullit flokziun,ka vdek para gati 1mujit ,rrzu me motor ne shkoder... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Per ke e ke fjalen per Drinin ah??

Raptor

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb] hej a po vini te kabinat e mia [/qb]
ku i ke kabinat maj se mas jena kojshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Scorpion:
[qb] Gati jam per Velipoje, nga fillimi i Korrikut shkoj atje. /pf/images/graemlins/smile.gifVend fantastik. I kam ashtu mu ne Sarande e Durres. /pf/images/graemlins/tongue.gif A po vjen kush ndonje xhiro nga pylli me mua, ose me pa derdhjen e Bunes, po deshten edhe me kalu nga bregu tjeter, i Malit te Zi me shku e ma ba ke plazhi nudistave. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vec mos shkofsh nga pylli... jo per gja po nuk i dihet pyllit naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb] Mire se rrini!!!
Po afrohen pushimet.....oh!!
Keni nder mend ti kaloni ne plazhin me te bukur ose me mire me domethenes te botes???
Velipoje!!
Ja kaloshi mire!! [/qb]
Ku je moj ti qe ke hume eee?? :kiss:

Une per vedi se di hala te sigurt a shkoj a jo vetm se planet i kam se u ban 3 vjet pa pa ate ven me sy :cry:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]Pergjigjia ime :

Po afrohen pushimet.....oh sa keq :confused: !!
Keni nder mend ti kaloni ne plazhin me te bukur ose me mire me domethenes te botes???
Velipoje .... ohh edhe ma keq!!
Bafshi qejf :mad: :eek: !!

Besoj se nuk ka ma nevoj me than ma shum /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E veshtir jeta naqe eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] une per vete ne e gjetsha nje vend ne qender me pamje ka bregu skam nermend me lviz harap [/qb]
a thu e gjen dhe i vetn per mua aaaa afer teje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

S

Scorpion

Guest

Ju beni c'te doni, une neser nisem per ne Velipoje e do rri nja 15 dite, apo s'eshte dhe koha e mrekullueshme keto dite. Hajd pra kalofshi dhe ju sa me mire e me kendshem keto pushime! Hajd se po shihemi e po ju takoj ne Velipoje. /pf/images/graemlins/smile.gif Kujdes vajza nga pylli. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ciaoooo...

Raptor

Primus registratum

heheh prit se pa vi edhe un. me 4 me ke aty /pf/images/graemlins/smile.gif shendet

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa^:
[qb]
Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]Pergjigjia ime :

Po afrohen pushimet.....oh sa keq :confused: !!
Velipoje .... ohh edhe ma keq!!
Bafshi qejf :mad: :eek: !!

Besoj se nuk ka ma nevoj me than ma shum /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E veshtir jeta naqe eee /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jettttttttt e fshir the , jete makaber naqe , vetem se kam nje lajm gjys te mire per vedin tem normale se per ju me siguri qe asht i keq /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ka shum mundsi me shku ne shkoder more njerz , edhe me shku me i shpi kta koca njaty ne ran ne Velipoj sio per shtat pal qejf .
masandej me e ba edhe nji vizit andej ka drini e me evizitu uren se na ka marr malli me than te drejten .
Hajt tashi se boll fola kurr e mas lidh.
Ikkaaaaaaaaaa se po me presin
/pf/images/graemlins/wink.gif :wink:

leonora

Primus registratum

naqe ka kohe dhe 20 dit mor e ty te nryshon menja ka te fryjne era /pf/images/graemlins/tongue.gif manej ma mire rri aty se per te zez tane po te pash ne velipoj :smash: apo harrova une se ti ike kur te vi une :idea: :cry:

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa^:
[qb] naqe ka kohe dhe 20 dit mor e ty te nryshon menja ka te fryjne era manej ma mire rri aty se per te zez tane po te pash ne velipoj apo harrova une se ti ike kur te vi une [/qb]
Sshhhhhhhhttttttttttttt :confused: se vetem sherri tu shifka , se ka shum mundesi mas me shku :cry: , pappapa sa ters paske pa ken /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:
Vetem hajt te presim fundin e mujit.
se kta zgjedhjet paskan ken te kqija /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

iiiiiiiii shi si ban ky a thu se me tamam kam fajin une se i nrron menia kti :smash: Shko mor djal leni nazet tesh o shko o rri /pf/images/graemlins/tongue.gif te shofim sa her do nrroj hana der ne gusht /pf/images/graemlins/laugh.gif

genci

Primus registratum

Kush po na bjen foto te velipojes ket vit?
sidomos te atyne lokaleve ku mbledhet populli naten si Red Bull.. e te tjere

... sado pak na ishte shu malli neve qe nuk po shkojme ket vit

shnet e t'mira e bashi qef /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

un mbas i jave /pf/images/graemlins/smile.gif jam ne velipoje dhe jam ne nje night the doors quhet jam dj /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem houseeeeeeeeeee muzik