A pini bar???

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: A pini bar???

qe thoni... me erdhi dje nje shoqja ime me burrin e vet nga Hollanda, dhe gjejeni se cfare beme treshe :devil: BAAAAAAAAAAR. Ishte shume alucinativ dhe me coi shume shpejt ne "boten e krijimeve". Mora penelat dhe fillova te punoj pikture /pf/images/graemlins/laugh.gif

Artemis

Primus registratum

Tre here,,, shume efekt Koti! Nje here me qeshej... te dyten here me kapi paranoja te treten e kisha ok.. slow slow slow! Kot kot kot fare!
mendoj se marihuanxhinjte jane frikacake... edhe duan te drogohen edhe duan te mendojne qe nuk drogohen-
Nese ke nevoje per droge merr COCAIN vlla!
per mua... bari eshte nje tranquilizer i individeve neurotike dhe extra te ndieshem qe e kane te veshtire te krijojne maredhenie te cilterta me rrethin :cool: !

the phantom

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artemis:
[qb] Tre here,,, shume efekt Koti! Nje here me qeshej... te dyten here me kapi paranoja te treten e kisha ok.. slow slow slow! Kot kot kot fare!
mendoj se marihuanxhinjte jane frikacake... edhe duan te drogohen edhe duan te mendojne qe nuk drogohen-
Nese ke nevoje per droge merr COCAIN vlla!
per mua... bari eshte nje tranquilizer i individeve neurotike dhe extra te ndieshem qe e kane te veshtire te krijojne maredhenie te cilterta me rrethin :cool: ! [/qb]
Me ke lexuar ne mendje;mi ke mor fjalet prej goje! /pf/images/graemlins/laugh.gif Paskemi pasur eksperienca te ngjashme,mesa duket! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Artemis

Primus registratum

:thumbsup: hej nice por ik edhe nje here te Letersija se kemi "krisur" pak atje /pf/images/graemlins/laugh.gif !

S6T6N6

Forumium maestatis

Po mire ate nuk e diskutoj... kokes nuk i them asnjehere jo. Po ketu po flasim per bar apo jo qe per mendimin tim eshte tejet pozitiv?!

Prodigychild01

Primus registratum

Sic e ka thene Merhumi...

Edhe bar do te hame po armikut nuk ja shtrijme doren. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Jo mer jo... une pi bar qe te ha mish me oreks te plote /pf/images/graemlins/laugh.gif

kaci

Primus registratum

Kam provuar dhe marijuana dhe kokaine vetem nje here por sme kan bere pershtypje si kam pelqyer fare me nje llaf se kuptoj pse ca rob get addicted to it ...

komino

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kur u be dhe sander mafishja, i biri tetos!!!!!!!!!!!!!!!

shtriga

Primus registratum

more i nxoret te pa larat ne shesh qe te gjithe.qe ketu kuptohet gjendja.
po kuptohet qe bar pim te gjithe vetem se ka lloj barerash,ka bar per melcin, per stomakun, per koken, per kapesellekun e te tjera....
me sa kuptoj une ketu behet fjal per hashish ose marihuan si ta doni e themi. /pf/images/graemlins/wink.gif
une si shtrig me then te drejten nuk e kam provuar ndoneher sado qe kur isha ne shkoll kisha nje shok qe pinte. vetem se tani nuk ron me se nga bari u ngjit me lart e vdiq.nejse ata qe e provojn e din me mire ne se eshte per te miren e tyre apo jo. :confused:

S6T6N6

Forumium maestatis

Sa te mbyll internetin do bej nje dyfletsh vetem per qefin tim, se me ka ardh nje bar mallakastre i papare
20020306_marihuana.jpg
... Them pasi te mbyll internetin se nje here nga qe u bona dru e harrova hap dhe une e kam me dial up.

picasso

Forumium maestatis

te thate apo te njome???? /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gje por per cigare,kam pas pire.
dhe dikur femi me gjethe hardhie lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Nje here ikem ne Mastricht,me disa miq Italiane dhe si per "rastesi" u futem ne nje dyqan si ata qe kan pas ekzistu ne kohe te merhumit,tipi Buke dhe te Ndryshme,ku mund te gjeje c'do asortiment.
Keta miqte kishin ardh me menje te keqe dhe na qerasen me ate qe e quanin Trufels (ne pamje te pare kashte).
Dhe kjo nuk tymosej por pertypej (e cila te bente peshtymen mastic)
Efekti!
Te 10vsha Matrix & CO /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif sot do te provoj te pij spinaq... /pf/images/graemlins/tongue.gif kushedi sa shpejt do ta pastroj shtepine ...dhe pastaj drejt e ne pub.. :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Nje here ikem ne Mastricht,me disa miq Italiane dhe si per "rastesi" u futem ne nje dyqan si ata qe kan pas ekzistu ne kohe te merhumit,tipi Buke dhe te Ndryshme,ku mund te gjeje c'do asortiment.
Keta miqte kishin ardh me menje te keqe dhe na qerasen me ate qe e quanin Trufels (ne pamje te pare kashte).
Dhe kjo nuk tymosej por pertypej (e cila te bente peshtymen mastic)
Efekti!
Te 10vsha Matrix & CO /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO ca deshe ti mer LLap . PSe nuk bone nai Cerre Knej i THojsha BAbes t na sillte icik mall t mir si ahere qe i dham ne Spiro Veres qe iu bo koka Dru ... UN per Vete kom CInaret e MIa t Papame fare ne Barin sma terheq fare Fyti ca me i bo . Po qe per nai Ark Birre Vallahi si boj naze ...

S6T6N6

Forumium maestatis

Kam pi nji bar qe po me mban ne delir prej nje gjysem ore... qeka shum humoristik si bar...nuk e di pse vetem po qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :goofy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Kam pi nji bar qe po me mban ne delir prej nje gjysem ore... qeka shum humoristik si bar...nuk e di pse vetem po qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :goofy: [/qb]
Per Here t Pare e ke Ti Robo ...

S6T6N6

Forumium maestatis

Per here te pare e kisha ne 93-shin plako /pf/images/graemlins/laugh.gif ... mendo ti jom plak 12 vjet dhe nuk kom ndryshu mendim /pf/images/graemlins/laugh.gif