A perben Bin Laden nje rrezik per boten?

A perben Bin Laden nje rrezik per boten?

Bin laden, nje emer i perfolur shpesh vitet e fundit sidomos pas 11 shtatorit. A eshte ai nje rrezik per te ardhmen e botes? A eshte ai sipas Nostradamusit AntiKrishti i trete apo pas tij fshihet dikush tjeter?

OROSHI

Primus registratum
Re: A perben Bin Laden nje rrezik per boten?

Sipas mendimit tim,Bin Ladeni ka qene dhe eshte shum i rrezikshem,ekstremizmi(ne fakt inati i tij)i tij nuk njeh kufij.Ndjenja e madheshtise e ka pushtuar te terin,dhe per ate nuk ka me kthim mbrapa,askush nuk ben dialog me te,askush nuk i pranon kushtet e tij,dalengadale po behet nje figure e degraduar,por kjo nuk do te thote qe ai nuk ka fuqi qe sa here ti jepet mundesia ta dridhe boten.Pra,rrezikshmeria qe e ka emrin Bin Laden,jeton akoma neper shpella,dhe eshte rreziku me i madh per boten e qyteteruar!!!!

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:

,jeton akoma neper shpella,dhe eshte rreziku me i madh per boten e qyteteruar!!!! [/QB]
--------------------------------------------
sa idiotizem i papare ,nje njeri i shpellave qenka me i rezikshem per boten e qyteteruar se sa nje bush dhe sharon te cilet per cdo dite ne menyre me te persosur dhe te qyteteruar vrasin gra femije dhe pleq,a e paramendoni se kush eshte me i rezikshem

S6T6N6

Forumium maestatis

amar!
Mos je gje zedhenesi i AL QAEDES ti? Nga emri me ngan si i tille! Te them se nuk jam ndonje fans i Bushit apo i Sharonit pasi me pelqen me shume politika mediatike, por Bin Laden eshte nje nder figurat me negative te cilit uroj qe t'ja presin... mjekrren.

OROSHI

Primus registratum

Nqs dikush qe di Anglish e ka pare nje emision tek BBC-ja para tre ditesh,tek emisioni Hard Talk,ishte e ftuar nje femer me emrin Carmen Bin Laden,ju lutem te na jape ndonje shpjegim se perse behej fjale,sepse ajo permendte shume tre vajzat e saj,qe ajo nuk deshironte ti linte te jetonin ne Saudi,dhe luften e saj me kuneterit e saj!!!

Amar,vazhdo avazin ti se e ke marre rrugen e shpellave edhe ti /pf/images/graemlins/wink.gif

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] amar!
Mos je gje zedhenesi i AL QAEDES ti? Nga emri me ngan si i tille! Te them se nuk jam ndonje fans i Bushit apo i Sharonit pasi me pelqen me shume politika mediatike, por Bin Laden eshte nje nder figurat me negative te cilit uroj qe t'ja presin... mjekrren. [/qb]
----------------------------------------------

a te dukem une ti si zedhenes ketu or ahmak, ky eshte forum dhe diskutohet per temen kurse ti nese nuk te pelqen bushi,sharoni,bin ladeni mua sma ndin aspak as per ti e as per ata ,por mua me interesonte me shume se kush ishte me i rezikshem per boten,nje logjike e shendoshe e pranon me teper te rezikshme nje njeri i cili posedon arme nukleare e cfar jo tjeter se sa nje njeri shpelle si bin ladeni.

orosho ate emision se kam pare dhe sme intereson sepse eshte prodhim shkau e me se pari angleze armiku me i madh i muslimaneve dhe aty manipulohet si te duash.
kurse une shoku Urosho nuk jam ne shpelle sikur ta dishe se ku gjendem do te ma kishe lakmine /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

Hahahaha,do ta kisha lakmi,cna the :lol: :lol: ,po mire,ma trego se ndoshta do ta kem lakmi,ti kudo qe te ndodhesh,prape injorant do ngelesh gjithe jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga amar:
[qb]
[qb] amar!
Mos je gje zedhenesi i AL QAEDES ti? Nga emri me ngan si i tille! Te them se nuk jam ndonje fans i Bushit apo i Sharonit pasi me pelqen me shume politika mediatike, por Bin Laden eshte nje nder figurat me negative te cilit uroj qe t'ja presin... mjekrren. [/qb]
----------------------------------------------

a te dukem une ti si zedhenes ketu or ahmak, ky eshte forum dhe diskutohet per temen kurse ti nese nuk te pelqen bushi,sharoni,bin ladeni mua sma ndin aspak as per ti e as per ata ,por mua me interesonte me shume se kush ishte me i rezikshem per boten,nje logjike e shendoshe e pranon me teper te rezikshme nje njeri i cili posedon arme nukleare e cfar jo tjeter se sa nje njeri shpelle si bin ladeni.

orosho ate emision se kam pare dhe sme intereson sepse eshte prodhim shkau e me se pari angleze armiku me i madh i muslimaneve dhe aty manipulohet si te duash.
kurse une shoku Urosho nuk jam ne shpelle sikur ta dishe se ku gjendem do te ma kishe lakmine /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Me fal per injorancen por nuk i njoh fyerjet ne arabisht... perkthei tek Bin Ladeni dhe hajde dhe mi thuaj.
Persa i perket temes, Bin Laden eshte pergjegjes per vdekjen e 2000 e kusur personave te pafajshem dhe si i tille meriton te ripet per se gjalli e jo te mbrohet me orthodoksi nga nje musliman i ndershem si puna jote.

amar

Primus registratum

Me fal per injorancen por nuk i njoh fyerjet ne arabisht... perkthei tek Bin Ladeni dhe hajde dhe mi thuaj.
Persa i perket temes, Bin Laden eshte pergjegjes per vdekjen e 2000 e kusur personave te pafajshem dhe si i tille meriton te ripet per se gjalli e jo te mbrohet me orthodoksi nga nje musliman i ndershem si puna jote. [/QB]
-----------------------------------------------
mu sma ndin se a i njef a si njef fyerjet ,bile sme behet vone,kurse per vrasjet qe i ka bere bin ladeni a mos valle ti ja ke bere planin se si ti vrase ata 2000 vete nga e more ti kete lajm ?? a mos valle ai te ka treguar,sa idiota dhe sa te paftyre qe jeni ju shkijet ,vetem shpifje beni nuk dini gje tjeter vec te vidhni te vritni,e ne nencmoni tjeret ,me keteo cilesi identifikoheni ju,skeni ndryshe si

ledioni

Primus registratum

A mund te jete Bin laden njeriu qe mund ta coje boten drejt luftes se trete boterore? :rolleyes:

ledion

Primus registratum

vete fakti qe Bin Laden pati guximin qe te godiste World Trade Center ne qender te Nju Jorkut tregon se ai eshte i rezikshem per boten. deri ne cfare mase ai eshte i rezikshem kete nuk e dime ende.

amar

Primus registratum

as ti nuk ke gjo te sigurt pervecse faktit qe kur ofendon t'mshien mesazhet!

OROSHI

Primus registratum

Amar,nuk e sheh qe i paske hyp gomarit persmbrapshti,te gjithve na quajte shkje,neve qe nuk i njohim hiq shkijet mor budall,dhe as na intereson me i njoft,kur te vijn puna me u perballu me ta(shkijet pra)ju tregojme vendin.ti nuk e meriton te quhesh shqiptar!!!!!ta kemi thene disa here,por ti nuk merr vesht,duhet te jesh nga ato "mbetjet Turke" qe e them une,ik e pyet gjyshin se nga e keni prejardhjen :tipsy: :lol: :lol:

ledion

Primus registratum

Bravo Orosh. I ke dhene nje pergjigje te mire Amarit. ai burre duhet te kete ndonje lidhje me Bin Laden dhe mundohet ta mbuloje. Ndoshta ka pasur nje neglizhim nga ana e amerikaneve para 11 shtatorit por Bin laden i mori persiper ato sulme dhe vetem nje budalla ose i cmendur mund te marre persiper dicka qe nuk e ka bere.

lir

Primus registratum

rrezikshmeria me e madhe per rendin botror eshte politika keqdashese e administrates se republikaneve!!!!! amerikanet kane nje shprehje qeshume nga ju sbesoj ta dine...po ne ushtri thuhet, Liria mbrohet me gjakun e tjetrit!!! mos ma merrni per keq nuk jam kundra amerikes se do dali noi tole qe vec lexo nje rrjeshte pastaj nxjerr nje opinion 2 faqe mbi ty.
Amerika mbas luftes se ftohte desh arsye per te mirmbajtur nje ushtri qe shpenzon me perafersi 400 bilion dollar ne vit...pra duhen luftra o njerez...nese keni sy hapini..
Eshte amerika qe e krijoi bid ladenin dhe fisin e faren e tij..
gjithsesi e di qe do dalin ca me amerikan se amerikanet vet e do me hidhen ne fyt si kundra amerikan, islamic etj etj...
shnet o njerez dhe sa per bin ladenin mos u hutoni kur te degjoni ne vitet qe vjen se ai eshte zene me kohe po lajmi mbahet i fshehur per te perdor situaten per qellime e plane te tjera qe amerika i ka ber rresht...

Mr. Bin eshte thjeshtnje pasoje, mutacion i fares qe amerika ka mbjell ne dekada..
:wave:

GJENERALI

Primus registratum

ehh...ne kete pergjigje ka te beje besimi fetar /pf/images/graemlins/wink.gif Une jam ATEIST keshtuqe NUK E DI /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Lir,nuk je anti-amerikan,je anti-Bush /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kete e dime me kohe,nuk do rri tani e te mbush dy faqe per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ,bota ka njohur gjithmone luftera,me thoni nje shekull te vetem ku bota nuk ka luftuar???Lufta ne Irak nuk esht bere thjesh sa per te luftuar apo shitur armet apo sa e sa budalleqe te tilla.Mos harroni principet demokratike,mos harroni mbrojtjen e vlerave demokratike,mos harroni qe populli Iraken kishte dekada qe therriste per shpetim(tjeter gje qe po keqperdoret nga Muktada injoranti),ishte pikerisht politika liberale e demokrateve ajo qe qoi ne pershpejtimin dhe domosdoshmerine e luftes ne Irak o Liro,mos harroni qe Sadami duhej ndeshkuar(ve re qe ju shikoni vetem interesat Amerikane dhe jo ato Irakene???)

Kondrapedali

Kondrapedali

Dora nuk mund të jetë e rrezikshme sepse është kollaj ta këpusësh!
Ben Laden nuk është në gjendje të rrezikojë as një shtet si ky i yni e jo më botën. Të mos shkojmë me propagandën amerikane që në Shqipëri u përfaqësua nga Elez Bibilushi me thënien «Ben Laden ka armatime më moderne dhe më efikase se SH.B.A» :eek: !
Unë po pres vetëm ditën kur Sh.B.A të deklarojë kapjen e Benit.

P.S. Orosh nuk e kuptova se ç'hynte lufta e Irakut këtu (të paktën ato që kishe shkruar ti)! /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

Kondra,iu pergjigja pak Lirit /pf/images/graemlins/wink.gif
Bin Legeni do kapet para zgjedhjeve!!!!
Por terrorizmi nuk do pushoje se vepruari,do edhe 4 vjet qe te zhduket /pf/images/graemlins/laugh.gif (4 more yars /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

antares

Primus registratum

Ti Orosh edhe dhendrri i Bushit te ishe nuk do flisje keshtu....
Po pse ore njeri ti kujton se terrorrizmi eshte nje gje qe u eliminokerka me pune vullnetare apo me plane 4-5 vjecare?
Terrorrizmi eshte nje taktike (lufta asimetrike) dhe do te egzistoje gjithmone per sa kohe do te egzistojne edhe shkaqet qe e krijojne dhe e ushqejne.....
Pse budallenj ishin Irakenet qe te dilnin 400 000 apo 500 000 ne shkretetire e te benin lufte frontale me jankite?
Me mire keshtu thone me vehte i qerojme pak nga pak (nje sot e dy neser).
Ju kujtoj ketu se jankite mund te qerohen nje dite ne shtepite e tyre po irakenet nuk kane se ku te vene, pra koha punon per irakun.....
Per sa i perket Binit ai eshte thjesht nje figure qe amerikanet e pompojne si gogol per te trembur vete amerikanet apo edhe ata shqiptare budallenj qe i besojne amerikaneve.......
Rrezik per boten perbejne ata qe kane arme te shkaterrimit ne mase dhe qe kane dhene prova se jane gati ti perdorin mbi popullsine civile (qe jane perseri jankite).