A nuk jane femrat te poshtra?!

cokus

Primus registratum
Re: A nuk jane femrat te poshtra?!

ore qe jeni te poshtra te poshtra jeni po thoni shyqyr qe ne djemt ju dum shum.

Queen

Primus registratum

Boboooooooooooooo!!! Sa te shara per femrat more? Po paskeni qene fare? Po mire ore ndonje nga ju a ka moter se mama e di qe kane pothuajse te gjithe????? PO mire o do ju vinte mire ti degjonin keto mrekullira nga gojet tuaja?? Hajde hajde c'vete ketej more!!!!! :eek:

ezhderha

Primus registratum

po mashkujt ju shajne.....e pse? se ju dojne fort!

e pse me u irritu per kaq e gja?

nji qortim kisha: me ate muhabetin e periodave ma merr mendja ua keni cu robve "gojen lang"! si me kene femi te moshave parashkollore... /pf/images/graemlins/frown.gif

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Une psh jam aq e poshter /pf/images/graemlins/blush.gif sa po ta shoh qe ai rri urte ja ngrej zerin i bej zbor fare, po ta ngreje ai zerin pastaj i them shpirti im ca ke ti zemer, o yll bote a te kam yll polar une ty. Sa iki nga dera them he se ta rregulloj une ty ne darke kaq ta besh dhembin si qen do flesh vetem /pf/images/graemlins/tongue.gif Jemi me diplomate, nje dit psh me iku treni dhe me skadoi bileta, duhej te blija tjeter, i shkova atij ke ticket box i buzeqesha njehere, i perplasa syte nja dy here :rolleyes: dhe fap me vuri nje stampe ke bileta dhe e beri te vlefshme /pf/images/graemlins/wink.gif Stili eshte te dish te marresh ate qe do duke perdorur taktike. [/qb]
te kishte kene homosexual ai mjeshtri s'kishe pase shans fare!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Femrat te poshtra? Nuk jane aq sa duhet!Se po te ishin asnje nga keta te bukurit do kishte guxim te hapte gojen!

Sa per mestruacionet nuk e kuptova se ku ishte problemi...apo se ju cuant ngeleshit me gisht ne goje????

cokus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Femrat te poshtra? Nuk jane aq sa duhet!Se po te ishin asnje nga keta te bukurit do kishte guxim te hapte gojen!

Sa per mestruacionet nuk e kuptova se ku ishte problemi...apo se ju cuant ngeleshit me gisht ne goje???? [/qb]
well actually pms is the only way out for u girls... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mesazhi i meposhtem sic do ta shihni dhe vete, eshte postuar nga Hapesi i teme ne nje zone qe eshte e lejuar vetem per stafin e AF-se.Une po e postoj per kenaqesine tuaj ketu ne kete teme per t'ju treguar se si mendon ai ne te vertete per meshkujt. /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Captain Albania
Anetar/e # 138

Shkruajtur më 18. Shkurt 2003 17:18
--------------------------------------------------------------------------------
Gli uomini sono...
Gli uomini sono:

..come il caffè:
migliori sono caldi, forti e ti tengono sveglia
tutta la notte.
..come i rappresentanti:
non puoi credere a una parola di ciò che dicono.
..come i computer:
difficili da capire e costantemente senza
abbastanza memoria.
..come le fotocopiatrici:
servono per la riproduzione, e per nient'altro.
..come le banane:
più diventano vecchi, più si ammosciano.
..come un conto in banca:
senza denaro, non generano interesse.
..come una nevicata:
non si sa mai quando sta venendo, di quanti
centimetri sarà e quanto a lungo durerà.
..come un auto usata:
poco costosi, ma completamente inaffidabili.
..come le vacanze:
non durano mai abbastanza.
..come gli oroscopi:
ti dicono sempre cosa devi fare e di solito
sbagliano.
..come il tempo:
non e' possibile fare niente per cambiarli.
..come il cemento:
una volta stesi, ci mettono tantissimo per
diventare duri.
..come le minigonne:
se non stai attenta, ti scoprono le gambe.
..come i giocatori di baseball:
una battuta e via di corsa.
..come i dipendenti statali:
qualunque cosa gli si chieda di fare hanno sempre
qualcos'altro di piu' importante da fare, cioè
"NIENTE"

--------------------
♣IVSTITIA REGNVM FVNDAMENTVM♣

--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 1616 | Nga: Österriech | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |

Tani mendoni c'te doni per femrat, mua ky mesazh me ka dhene nje kenaqesi te pafundme. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Se mos po na ngelesh beqare mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alb

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistiku:
[qb] Mendoj se ne shqiptarët gjatë gjithë historisë i kemi pasur femrat të mrekullueshme, dhe ato na e kanë mbajtur gjallë Kombin. Ato janë shtyllat e familjes dhe e kombit. Mendoj se edhe nëse ka të poshtëra, në shumicën e rasteve është faji i mashkujve që ato janë të atilla. Mashkujt i kanë nëpërkëmbur, i kanë dhunuar, keqtrajtuar, i kanë lënë të pakënaqura edhe seksualisht, i kanë bërë sherbëtore, prostituta etj. etj.
Çdo rregull ka përjashtime, por për mua ato janë engjuj që e zbukurojn natyren, njerëzimin dhe jetën! [/qb]

Erind

Forumium maestatis

Lo scorso week-end si discuteva con un amico di birre.
E' saltato fuori che la birra contiene una grossa quantità di ormoni
femminili!
Dopo averlo preso un po' per il culo, per la cavolata sparata, ci ha
comunque convinto a verificare il fatto.
Cosi ci siamo ciucciati una ventina di birre a testa, questo
esclusivamente per scopi scientifici e di ricerca.
Il risultato di questa verifica e stato stupefacente!

Infatti al termine dei 20 giri e successo che:
- eravamo ingrassati.
- si parlava tantissimo per non dire nulla.
- avevamo difficoltà nella guida.
- ci era impossibile effettuare il benche' minimo e semplice
ragionamento.
- ci si rifiutava di ammettere di avere torto anche se l'evidenza lo
dimostrava ampiamente.
- e per coronare il tutto si pisciava ogni 5 minuti e per di più tutti
assieme.

Crediamo che sia inutile spingere oltre quest'esperienza.
Confermiamo che la birra contiene inconfutabilmente ormoni femminili

O sa per te qeshur! /pf/images/graemlins/smile.gif

*PINK_GIRL*

Primus registratum

hey people
patjeter qe femra ka futur djallin ne shishe sic thone meshkujt lol ,, so kjo do te thote qe ne femrat jemi si qenie me e zgjuar se meshkujt

Ela_001

Primus registratum

ndoshta jemi me te djallezuara, sidomos kur dime te veme ne funksionim aftesite me te cilat mund te dominojme apo kontrollojme nje mashkull /pf/images/graemlins/wink.gif

Sindroma

lv sx sx

Pas asja historie te padrejte te trajtimit te femres nga shtresa te larta mashkulli ata qe jane ende ne fuqi dhe qe ndertonin shoqerira sipas eksperimenteve te kohes nenvleftesimi qe eshte formuar ne brendesi duhet te shprehet ne nje fare menyre. Fatkeqesisht 'poshtersia' ne shumicen e rasteve drejtohet drejt krijesash me nje IQ te ulet ku femrat jane pa dyshim shume me te zgjuara pothuajse ne cdo drejtim ndaj mashkullit......keshtu qe femrat nuk fitojne ndonje gje te madhe vec zhytin veten me shume ne poshtersi etjetj

Ela_001

Primus registratum

per kuriozitet kjo puna e barazpeshimit te low IQ me poshtersine si rezultat e cfare research vjen, apo eshte hipoteze?

Sindroma

lv sx sx

hipoteze e provuar vetem ne shkalle lokale, nuk kam kohe ti bej eksperimentet apo vezhgimet ne gjithe boten una /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Shkruajtur nga PINK_GIRL

*PINK_GIRL*

I/e sapoardhur
Anetar/e # 1397

Shkruajtur më 12-03-2003 18:23
hey people
patjeter qe femra ka futur djallin ne shishe sic thone meshkujt lol ,, so kjo do te thote qe ne femrat jemi si qenie me e zgjuar se meshkujt

Shkruajtur nga Ela
Ela_001

Rrebelim
Anetar/e # 1352

Shkruajtur më 13-03-2003
02:50
ndoshta jemi me te djallezuara, sidomos kur dime te veme ne funksionim aftesite me te cilat mund te dominojme apo kontrollojme nje mashkull

Nuk jeni as me inteligjente dhe as me te djallezuara. Por ajo qe ju ben ju te ndiheni me te "mencura" eshte modestia e mashkullit. Une personalisht ja bej rrushin raki dhe vere femres kur me tregon ja ku eshte rrushi por megjithate per mua e ka gjithmone precedencen ajo e para, dhe keshtu kur une bie brenda dickaje qe e ben femren te ndihet me bij ku***, bie me vetedije sepse skam cfar te bej me shume.
Fatkeqesisht keshtu eshte, personalisht ndihem robi i femres.

Nuk jeni as me inteligjente dhe as me te djallezuara. Por ajo qe ju ben ju te ndiheni me te "mencura" eshte modestia e mashkullit. Une personalisht ja bej rrushin raki dhe vere femres kur me tregon ja ku eshte rrushi por megjithate per mua e ka gjithmone precedencen ajo e para, dhe keshtu kur une bie brenda dickaje qe e ben femren te ndihet me bij ku***, bie me vetedije sepse skam cfar te bej me shume.
Fatkeqesisht keshtu eshte, personalisht ndihem robi i femres. [/QB][/QUOTE]
Po kur femra ju tregon mollen ...cfare ben ti... /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

...le te shkoj dashnori vet tja marri. Ka nje rregull ajo molla.
Por megjithate une duke e ditur qe po thyej rregullin po shkoj ta kepus per ti bere qefin Eves time.

E pastaj thone qe jane femrat te poshtra... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif