A nuk jane femrat te poshtra?!

olti

Neo
Re: A nuk jane femrat te poshtra?!

Amam si ma keni deformuar idene e fillimt (ndodh shpesh keto kohet e fundit)
Une kam thene te poshtra dhe me pas drejtimet ku jane te poshtra, por me kete nuk doja aspak te thoja se jane apriorisht dhe kudo te poshtra, perkundrazi :smash: Nqs e marrim keshtu si e kane parashtruar disa atehere dhe meshkujt jane po aq te poshter, mos dhe me shume.

Mos m'i shani keshtu se i dua shume :wub:

Vetem tregoni dobesite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Neo.
Tia fillojme nga dobesit, dalim sgupthi nga tema. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Poshtersia tek disa eshte qe: Kur dashurojne nje djal dhe nje kohesisht e kane nje tjeter, nuk ja thone ne sy qe nuk te dua me sepse kam nje tjeter, por mundohen te hedhin kunja ose si njera ketu ne forum, /pf/images/graemlins/laugh.gif me SMS.lol

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:

Me mire do te ishte "Sa e poshter mund te jete nje femer. /pf/images/graemlins/smile.gif [/QB]
-----------------------
Atehere ky do te ishte nje titull diskriminues!

Ndoshta fjala "e poshtur" mund te ishte zevendesuar me shprehjen "te ngutura ne gjykim"

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga u74:
[qb]
Fillimisht postuar nga APACHE:

Me mire do te ishte "Sa e poshter mund te jete nje femer. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
-----------------------
Atehere ky do te ishte nje titull diskriminues!

Ndoshta fjala "e poshtur" mund te ishte zevendesuar me shprehjen "te ngutura ne gjykim" [/QB]
"te ngutura ne gjykim" do te dali tek "te pa afta ne shoqeri" pastaj do te dali tek "kot qe eksistojne" e ka** e pi*** keshtu shkon kjo puna jote.
Sa per diskriminim, tema eshte diskriminuese.
Ti nqs je xhelos/e ose i/e ofenduar hap nje teme sa jane meshkujt te poshter. Tek fundit ky eshte nje forum. Ketu jemi per te diskutuar, e jo per te qene te mencur.

Kordelja

Valoris scriptorum

Tema eshte diskriminuese e kam thene qe ne fillim.Nuk jam ndonje ekstremiste qe bej pjese ne ndonje lidhje femerore (feministe) e kelthas per te drejtat e femrave te shtypura.Kane ikur ato kohe...tashme cdo indvid e theksoj individ e gjen rrugne e jetes vete panvaresisht nga gjinia.
Keshtu mu me lind e drejta me ju pyt juve meshkujve: Kur thoni qe femrat jane te poshtra keni parasysh vetem ish te dashurat tuaja apo edhe nenat, motrat, tezet etj... ???!!!

Do cuditesha shume po te ishit kaq driteshkurter sa te mos mendonit se edhe ato bejne pjese ne nje kategori.kete gje pak apo shume e ksiha shkruar edhe ne mesazhin tim te pare pa qellime ofendimi (natyrisht nuk eshte ne natyren time kurrsesi)...por dikush ma kish fshi...

Nese kjo tema nuk eshte diskriminuese edhe neve femrave na lind e drejta per me hap nje teme te tipit: meshkujt jane maskarenj, mendojne me "ate" etj...si do t'u vinte juve???!!!

P.s.Neo ec e sqaro robt se s'me besohet qe dobesia jote te eshte bere problem, ose thuj qe ke dorzu armet mer burr i dheut edhe femnat te kane fut ne gracke. :eek: /pf/images/graemlins/smile.gif

u74

Primus registratum

Nuk besoj se Neo e ka nisur kete teme me qellime diskriminuese,une mendoj qe thjeshte gjithesekushe
mund te japi mendim per disa dukuri qe hasen tek femrat .
Dukuri qe hasen edhe tek meshkujt.
Dhe gjithsecili argumenton sipas pikepamjeve te veta.
P.S une mendoj qe femrat nguten nga ndonjehere ne gjykime,kjo s'do te thote te gjitha femrat nguten ,dhe aq me teper thjeshte nga nje ngutje i bene ato te pa afta ne shoqeri mendim ky qe ti APACHE e avancove me teper nga c'kisha dashur te thonja une.
Ka femra qe mbajne dy dashnore ne te njejten kohe
sic thua ti APACHE pak me sipert!
Sic ka edhe meshkuj qe bejne te njewjten gje!
Per te hapur nje teme mbi te metat e meshkujve,
pse jo le te hapet .
Une jam mashkull vete por forumi ashtu sic thua dhe ti APACHE eshte qe anetaret te shprehen lireshem ,
dhe une natyrishte nuk kam asgje kundra.

abs

nuk e di...

kurse un mendoj se neo don shume femra njekohesisht, realiteti s ja lejon kte...e prandaj si i pangopur qe eshte thote...femrat jane te poshtra, kte e thote ne dashni...apo jo neo :rolleyes:

hapja zemren shoqnise se ke lehtsime /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

gjekec

Primus registratum

i don't see where this is going :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

P.s.Neo ec e sqaro robt se s'me besohet qe dobesia jote te eshte bere problem, ose thuj qe ke dorzu armet mer burr i dheut edhe femnat te kane fut ne gracke. :eek: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
I kam sqaruar 'ropt' une, jane ata qe i marrin mbrapsht :eek: :confused:
unsure.gif
:rolleyes:
ninja.gif

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Amam si ma keni deformuar idene e fillimt (ndodh shpesh keto kohet e fundit)
Une kam thene te poshtra dhe me pas drejtimet ku jane te poshtra, por me kete nuk doja aspak te thoja se jane apriorisht dhe kudo te poshtra, perkundrazi :smash: Nqs e marrim keshtu si e kane parashtruar disa atehere dhe meshkujt jane po aq te poshter, mos dhe me shume.

Mos m'i shani keshtu se i dua shume :-luv-:

Vetem tregoni dobesite :-D [/qb]

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] femrat ne litar :smash: [/qb]
mrapa sheh filma vetem me burra ti, e t` merzitet jeta pastaj merr vet litarin ( larg qoft ) :eek:

ndrro mendje cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------

PrInCiPiEl

Primus registratum

- Nëse tema do të vazhdojë në këtë mënyrë
shumë shpejt do t'i plotësoj kushtet për ty mbyllur ! -

Une

Petroninsja

Primus registratum

Femrat e poshtra!? Mos o ZOT lol
Ok mund te jemi por sdo te thote gje ama, jo ekzistenca jone do sillte ne dynja merzitje dhe jo zbavitje pa fund.
Keshtu qe, na boni ysmetin se neve keni laj thaj...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1...

enkela

Primus registratum

Gjeneralizimet apo steriotipet e kane bere boten lemsh prandaj po ju pyes ju cunave pse doni te ngaterroheni dhe gjykoni me shume se 50 % te popullsise mbi kete toke. Se ne fund te fundit e ka thene edhe ai i madhi mos gjyko tjetrin perpara se ta dish se vet nuk je fajtor per te njejten gje. "Poshtersia e femrave " qendron ne deshiren per te permiresuar apo per te arritur ate qe ke synim. /pf/images/graemlins/smile.gif

Epo kjo te te quaj tjetri e poshter!

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Everlast:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] bote e veshtire, duhet te adoptohesh, ka shume meshkuj te veshtire out there, do s'do pershtatesh me ambientin /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ja kjo ela mu m'duket si yll.. mbaje nje hudher virtuale lal se shum syra t'kqia ka rreth e rrotull
excl.gif
:eek: :cool: [/qb]
ka dhe metoda te tjera............per mos me te marr me sysh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une per vete i kam qejf femrat e poshtra, they know what they want, and do everything to get it. It is the right attitude in this crap world.

P.S ej, edhe une mbeshtes kordelen qoshe me qoshe, apo se kam partnere ne krim /pf/images/graemlins/tongue.gif dru cunave
:tipsy: :smash:

nike palkola

Primus registratum

Jula, po të gjykonin me pjesën e poshtme të trupit (ata që gjeneralizojn se janë të gjitha pothuaj të poshtra) do deklaronin se janë hyjnesha!!! - sepse pjesës së poshtme vetem gjëra ekstreme të mira u kanë shkaktuar. Fajin ua ka rradakja që logjikojn ashtu. Nëse ndonjëra ua ka hedhur, ata i urrejn të gjitha.

Suedezi

Primus registratum

Te gjitha femrat jane kurva pervec nenes time qe eshte grua (NAPOLEON BONAPARD)

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Femrat e poshtra!? Mos o ZOT lol
Ok mund te jemi por sdo te thote gje ama, jo ekzistenca jone do sillte ne dynja merzitje dhe jo zbavitje pa fund.
Keshtu qe, na boni ysmetin se neve keni laj thaj...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1... [/qb]
lal kjo eshte thenie nga nji rob me men qe s'ja maj men emrin:

dio prese la costola dal uomo e creò la donna...e la monotonia nel mondo cessò di esistere! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: t'vrasin me pamuk kto grifashat mer amon, ta morin xhanen me stil /pf/images/graemlins/laugh.gif

o kumlle, ate firmen e dashnise veje i her e mire te veni perkates se u lodhe tu e shkrujt me çdo postim /pf/images/graemlins/tongue.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

ooooo femrat :eek: :thumbsup: , jane si shpirte por ndonje here kur u jep doren te marin krahun dhe mundesishte ty te gjithe, femren trajtoje si nje femer dhe jepi ca eshte per ti dhene, por jepja mire amma dhe ajo do te respectoj gjithe jeten si nje burre te vertete, foli ndonje here me te bute se nuk degjon me hu :smash:
help.gif
, dhe mos ja bej shume qefin se po ta hipi ne kurris s'ta zbret me kurre, c'do gje jepja me kufij qe you ti tregosh asaj qe je nje burre i vertete, pervec sex ...eeee... sex, ate e duan pa kufij te shkretat gjithe diten dhe naten mundesishte, as hard as you can, if you give them good sex they never forget you, thats what they want to keep them down as a woman or as a chicken, do you women agree with this???