Me me degju mu,ban mire me shku e me ba nje banjo te mire dhe mundesisht me uje te ftohet,se nuk me dikesh mire.Fillimisht postuar nga Lulkuqja:
[qb] 1> si mund te njifemi kur fyejm njeri tjetrin kur skemi respekt...edhe te gjith jan kryfort..mendojne se jan me te mire se tjeret por nuk esht e vertet te gjith kan te mirat edhe te keqijat e veta...edhe kerkush nuk lind i/e ditur por mesojme disa me ngadal disa me shpejt..nejse crendesi ka ,dhe pse fyejm njeri tjetrin pas pas fakte [/qb]
Me ca po kuptoj ty ste pelqen sjellja e askuj (me perjashtim tanit e te naj familjarit tan).Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Po njihen boll Shkodranet permes forumit?!
He Em!^! tu pergjigja temes apo jo?!
Ti po me duket se nuk je Shkodrane hic,ca po di e kam kete parandjenje!
Kunder kesaj teme nuk kam gje sepse ne nje fare menyre kerkon te nxjerr dicka rreth natyres se Shkodarneve ose thejsht ka nje ndjesi lidhse me kryetemen.
Kritika ime ishte per dy antaret qe nuk me pelqeu aspak sjellja e tyre,aspak edukative dhe shume e ulet ne karakter. [/qb]
Ti ke padyshim te drejte por nqs e ke fjalen tek nderhymja ime,ishte e drejte sepse ky personi qe me quajte femen e ult sme ka fol kurr e kam qef me u mrojte.Fillimisht postuar nga shkodrani80:
[qb] Shof qe disa e kane ngaterru forumin shkodran me chatin. Plus ksaj po shfaqet nji nivel shum i ult komunikimi me fyrje, duke e humb krejtesisht serjozitetin dhe duke shfaq nji imazh te pabukur per Shkodren.
Tema gjithashtu nuk asht premtuse qe te ruhet ky serjozitet. [/qb]
Epo boll tashi me keto llafe.Jeni ba si ato pulat ne kotec qe mbaron njena e fillon e hidhet tjetra.Fillimisht postuar nga stellina:
[qb]Ti ke padyshim te drejte por nqs e ke fjalen tek nderhymja ime,ishte e drejte sepse ky personi qe me quajte femen e ult sme ka fol kurr e kam qef me u mrojte.Fillimisht postuar nga shkodrani80:
[qb] Shof qe disa e kane ngaterru forumin shkodran me chatin. Plus ksaj po shfaqet nji nivel shum i ult komunikimi me fyrje, duke e humb krejtesisht serjozitetin dhe duke shfaq nji imazh te pabukur per Shkodren.
Gjithsesi,duket sikur te tan kan qef me fy njeni tjetrin. Pse-ne nuk e kuptoj. [/qb]
Shum gjanat i meriton ti por nuk du me ul vedin me ti than.Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb]Epo boll tashi me keto llafe.Jeni ba si ato pulat ne kotec qe mbaron njena e fillon e hidhet tjetra.Fillimisht postuar nga stellina:
[qb]Ti ke padyshim te drejte por nqs e ke fjalen tek nderhymja ime,ishte e drejte sepse ky personi qe me quajte femen e ult sme ka fol kurr e kam qef me u mrojte.Fillimisht postuar nga shkodrani80:
Gjithsesi,duket sikur te tan kan qef me fy njeni tjetrin. Pse-ne nuk e kuptoj. [/qb]
Pse te kam quajt te "femen te ulet",sepse e ke meritu.A e ke pa vedin ca ke ba me blune?!
Une nje diskutimi te tille i tham te ulet.
Deshte dhe mu mbrojt ti eee?
Shko pash zoten me shoqe e mesone edukaten! [/qb]
Stellina, heshtja ndaj nji fymje jo gjithmon mund te jete aprovim nga ana jote.Fillimisht postuar nga stellina:
ku rrin ti n itali moj naqe se po vij e baj sevap e po t`jap mend...(a e din pse nuk e pelqejme g`juhen letrare? se psh; sum dmth bir...bë....t, ose psh, bir= birr n shkodrance...pranaj largoju keqkuptimeve sa s asht vone!Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Kur thu 'gjuhen origjinale shqipe' une kuptoj 'gjuhen shqipe letrare'...Mandej thu 'shkruni shkodranshe!'Shkodranshe apo gjuhen origjinale shqipe??? As mish e as peshk edhe ti qe po na jep mend! [/qb]