a njihen shkodrant me njeri tjetrin ne forum apo mesin anonim

Diddy19

Su@mi
Re: a njihen shkodrant me njeri tjetrin ne forum apo mesin anonim

Kur thu 'gjuhen origjinale shqipe' une kuptoj 'gjuhen shqipe letrare'...Mandej thu 'shkruni shkodranshe!'Shkodranshe apo gjuhen origjinale shqipe??? As mish e as peshk edhe ti qe po na jep mend!

Zemra

Primus registratum

kurre si kam kerkue dikuj te me diftoje se kush eshte veç ne se e kam njofte perpara.
besoj se 75% nuk nihen mesi anonim
mire do te ishte nje sondazh per kete pyetje
Shendet e pare.............

westside

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lulkuqja:
[qb] 1> si mund te njifemi kur fyejm njeri tjetrin kur skemi respekt...edhe te gjith jan kryfort..mendojne se jan me te mire se tjeret por nuk esht e vertet te gjith kan te mirat edhe te keqijat e veta...edhe kerkush nuk lind i/e ditur por mesojme disa me ngadal disa me shpejt..nejse crendesi ka ,dhe pse fyejm njeri tjetrin pas pas fakte :confused: [/qb]
Me me degju mu,ban mire me shku e me ba nje banjo te mire dhe mundesisht me uje te ftohet,se nuk me dikesh mire.
Je pak konfuse,po te kuptoj ke marre mundimin te flasesh per gjera te rendesishme,me peshe dhe te duhet admiruar mundimi.
Prandaj ke shkru sa ke shkru tani e tutje ma len mu ne dore,merr canten dhe nisu shpi e pusho se ke nevoje.

westside

Primus registratum

Tani ti kthehemi Stedhines dhe blu-se(nobelmane).
Kot me ju pyt,ca ju gjet eee?
A i doni dhe nja dy hekra dhe me e sistemu punen?
Pah,ma femna ma te trasha se je skam pa.
Ju kam sha e ju kam shulu e prap me murin se me murin kam fol.
Dhe pastaj thojn,ska si femnat shkodrane.
Pika qe si bjen atij qe i permend ma.
A e shifni mar popull sa posht kena ra.
Kur cohen edhe femnat me qit trimni,imagjinoje se soi asht sjell bota,e ska leve ma me e kthy persmarit.
Asht fol per kultur shkodrane po ma teper per "kulturen e humbur shkodrane".
Qe asisen mas shifni vetem shifni titujt e temve qe jane ne kete forum,marre me i pa kush.Pse ma kulture mi thoni kesaj a??!
Tema si a njifen shkodrant apo mesin anonim etj qe spo i radhis se ma njet koka. Po si nuk jua ndiva nji gja te sjute pash zoten?!
Ju bani si te doni po ma mas i thoni vedit shkodrane ose ndryshonja emrin qytetit dhe harrone kulturen.E di qe keni nje barre te madhe me kene me kulture,ju as nuk e dini ca asht!
Nejse une ca kisha me thane,e thashe.Dikujt mund te mas ti kete pelqy po ma perpara se te me ktheni pergjigje veni gishtin kokes dhe shikoni llumin ku jeni.

Tanja

Primus registratum

Rex,,,sic te t5hashe edhe nje her...mos ofendo OK ppss njeri kot...mos shkruj mar nqff se sdon...edhe shkruj ne lidhje me temen..nejse spo kam kohe me u marr me tty ...

westside

Primus registratum

Po njihen boll Shkodranet permes forumit?!
He Em!^! tu pergjigja temes apo jo?!
Ti po me duket se nuk je Shkodrane hic,ca po di e kam kete parandjenje!

Kunder kesaj teme nuk kam gje sepse ne nje fare menyre kerkon te nxjerr dicka rreth natyres se Shkodarneve ose thejsht ka nje ndjesi lidhse me kryetemen.

Kritika ime ishte per dy antaret qe nuk me pelqeu aspak sjellja e tyre,aspak edukative dhe shume e ulet ne karakter.

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Po njihen boll Shkodranet permes forumit?!
He Em!^! tu pergjigja temes apo jo?!
Ti po me duket se nuk je Shkodrane hic,ca po di e kam kete parandjenje!

Kunder kesaj teme nuk kam gje sepse ne nje fare menyre kerkon te nxjerr dicka rreth natyres se Shkodarneve ose thejsht ka nje ndjesi lidhse me kryetemen.

Kritika ime ishte per dy antaret qe nuk me pelqeu aspak sjellja e tyre,aspak edukative dhe shume e ulet ne karakter. [/qb]
Me ca po kuptoj ty ste pelqen sjellja e askuj (me perjashtim tanit e te naj familjarit tan).

Meqe kritikon temat,pse shkrun ne to? Ose me mire,meqe sjan tema qe reflektojn at qe don ti,na hap nje teme te re iher,titullin po ta tregoj un: "Un dhe zgjuarsia ime e pafund"...

shkodrani80

Primus registratum

Shof qe disa e kane ngaterru forumin shkodran me chatin. Plus ksaj po shfaqet nji nivel shum i ult komunikimi me fyrje, duke e humb krejtesisht serjozitetin dhe duke shfaq nji imazh te pabukur per Shkodren.
Tema gjithashtu nuk asht premtuse qe te ruhet ky serjozitet.

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodrani80:
[qb] Shof qe disa e kane ngaterru forumin shkodran me chatin. Plus ksaj po shfaqet nji nivel shum i ult komunikimi me fyrje, duke e humb krejtesisht serjozitetin dhe duke shfaq nji imazh te pabukur per Shkodren.
Tema gjithashtu nuk asht premtuse qe te ruhet ky serjozitet. [/qb]
Ti ke padyshim te drejte por nqs e ke fjalen tek nderhymja ime,ishte e drejte sepse ky personi qe me quajte femen e ult sme ka fol kurr e kam qef me u mrojte.

Gjithsesi,duket sikur te tan kan qef me fy njeni tjetrin. Pse-ne nuk e kuptoj.

westside

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb]
[qb] Shof qe disa e kane ngaterru forumin shkodran me chatin. Plus ksaj po shfaqet nji nivel shum i ult komunikimi me fyrje, duke e humb krejtesisht serjozitetin dhe duke shfaq nji imazh te pabukur per Shkodren.
Ti ke padyshim te drejte por nqs e ke fjalen tek nderhymja ime,ishte e drejte sepse ky personi qe me quajte femen e ult sme ka fol kurr e kam qef me u mrojte.

Gjithsesi,duket sikur te tan kan qef me fy njeni tjetrin. Pse-ne nuk e kuptoj. [/qb]
Epo boll tashi me keto llafe.Jeni ba si ato pulat ne kotec qe mbaron njena e fillon e hidhet tjetra.
Pse te kam quajt te "femen te ulet",sepse e ke meritu.A e ke pa vedin ca ke ba me blune?!
Une nje diskutimi te tille i tham te ulet.
Deshte dhe mu mbrojt ti eee?
Shko pash zoten me shoqe e mesone edukaten!

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb]
[qb]

Gjithsesi,duket sikur te tan kan qef me fy njeni tjetrin. Pse-ne nuk e kuptoj. [/qb]
Epo boll tashi me keto llafe.Jeni ba si ato pulat ne kotec qe mbaron njena e fillon e hidhet tjetra.
Pse te kam quajt te "femen te ulet",sepse e ke meritu.A e ke pa vedin ca ke ba me blune?!
Une nje diskutimi te tille i tham te ulet.
Deshte dhe mu mbrojt ti eee?
Shko pash zoten me shoqe e mesone edukaten! [/qb]
Shum gjanat i meriton ti por nuk du me ul vedin me ti than.

Kalosh mire.

shkodrani80

Primus registratum

[qb]

Stellina, heshtja ndaj nji fymje jo gjithmon mund te jete aprovim nga ana jote.
Nqs nuk do te mundje t'i rrezistoje fymjeve nga ndonje person qe per x arsye mund te ti ket than, atehere duhet te egzistojne menyra te tjera per tu sqaruar mendoj, si psh. forma e mesazhit vetjak.
Pak si te teperta keto fjal qe te dergova pasi kam besim qe edhe ti mendon ne kete menyre.

Te pershendes !

Okay

Primus registratum

Stelina kjo bluja pervec qe qeka thashethemaxhije qeka edhe grindavece e madhe! Nuk mu duk se e kishte me te keq Stelina. Ne forumin tuaj vetem duke u share e duke u grindur.Edhe ai Cragy gallat qeke mundohesh te kritikosh te tjeret ne nje kohe qe sdi me u sjelle per vete ashtu sic duhet. :eek:

stellina

Primus registratum

paska edhe persona nga ana eme,kam menu qe sme don askush /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

shkodrant kan nje gje qe e kam dhe vet them
kuriozitetin e kan shume te theksuar o do dijne o ska /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Kur thu 'gjuhen origjinale shqipe' une kuptoj 'gjuhen shqipe letrare'...Mandej thu 'shkruni shkodranshe!'Shkodranshe apo gjuhen origjinale shqipe??? As mish e as peshk edhe ti qe po na jep mend! [/qb]
ku rrin ti n itali moj naqe se po vij e baj sevap e po t`jap mend...(a e din pse nuk e pelqejme g`juhen letrare? se psh; sum dmth bir...bë....t, ose psh, bir= birr n shkodrance...pranaj largoju keqkuptimeve sa s asht vone!
ndaq fjal tjera me dy(apo ma shume kuptime) ti çoj.

:wave:

Diddy19

Su@mi

Kur t'msosh me shkru e me fole pa perdore fjale vulgare ,edhe mund te merrem me ty...Nicku jem asht fjale e huj ,nuk asht shqip, kshuqe mos i shtin zor vedit me u mundu me me dhane sinonime te tij ne shqip...

P.S S'shkruhet ndaq, po n'daç;kjo sa per kronike!

Hajt shndet!

Nila77

Primus registratum

C'fare teme ishte kjo ?????