Ne kuptimin me i njoft ne real mar...apo i ke njoft edhe aty ti /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Turi:
[qb] Femrat i njof te gjitha kurse Cunat as qe sme kan intersu mej njoft [/qb]
Po mire maj stellina kush te beri mezori qe ti njofesh te gjithe ata /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga stellina:
[qb] Un njof boll sa ma kan merzit :goofy: [/qb]
Duhet t´ja keni kalu mire... Na difto pak ca keni ba. Kete vjet kur t´bahet ma nxehte tapo vij me ju taku.Po pse vetem per t´nxehte bahen takimet??? :angel:Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] Comova...tesh jena tuj pritu se asht ftohte e pastaj meqe kenke ne itali cudi qe spaske ardh ne takimet qe jan ba vjet..[/qb]
jeee, ty t'ka pelqy, po kto qe zbardhin dhamt jane martu ne chat .Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Po ti qa ke si i zbardh ata dham.A ka noj gja mu habit ktu kam pa njenen e m'ka pelqy shum. [/qb]
Jeeeeeee per nder t'fadiles je e madhe blue......Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]jeee, ty t'ka pelqy, po kto qe zbardhin dhamt jane martu ne chat . [/qb]Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Po ti qa ke si i zbardh ata dham.A ka noj gja mu habit ktu kam pa njenen e m'ka pelqy shum. [/qb]
pse e man kaq segret qe ke pa nje foton teme si me zor e te kam pelqy...sa per sqarimin qe desht bluja po ta tham jo per tjeter. CiaoFillimisht postuar nga tushi:
Eshte me se e vertete kjo qe ke thene.Fillimisht postuar nga Lulkuqja:
[qb] 1> si mund te njifemi kur fyejm njeri tjetrin kur skemi respekt...edhe te gjith jan kryfort..mendojne se jan me te mire se tjeret por nuk esht e vertet te gjith kan te mirat edhe te keqijat e veta...edhe kerkush nuk lind i/e ditur por mesojme disa me ngadal disa me shpejt..nejse crendesi ka ,dhe pse fyejm njeri tjetrin pas pas fakte[/qb]