A ndryshojn njerezit?

Hektor12

Locus omnem
Ndryshojne me vese e sjellje, po karakteri mbetet i njejte. Shprehje e asaj qe kane kaluar qe te vegjel.

Hektor12

Locus omnem
Ka tipa qe mbeten narcize, idiote dhe meskine... Kjo per interesa te ngushta dhe ligesi ne shpirt... Ama ti shohesh holle holle as breke ne byth skane, kjo jo per faj te tyre, por formimi me mangasi nga familja eee

Hope

dans ton coeur
Ndryshimi existon.nese do isha heraklit do thoja se ndryshimi ndodh si baze e perplasjeve te te kundertave.gjersa cdo gje qe kemi rreth eshte e kunder me dicka tjeter,e keqja-e mira,gezimi-trishtimi,e bardha-e zeza,etj se s po hyj ne ato ujra...pra ka dhe ndryshim qe vjen si rrjedhim i ketyre perplasjeve.gjithsesi,mendoj se ndryhimi existon ne disa menyra,mbase ndoshta eshte dhe me veshtire per tu sesizuar disa here ose ne disa here te tjera eshte aq i dukshem sa te trem.per sa i perket personit tim,kam ndryshime te brendeshme,gjera qe uni im vendos ti ndryshoje per nje apo tjeter arsye e qe s para influencohen nga jashte.por ka dhe ndryshim te jashtem.ai rrethi social qe ndikon,manipulon e influencon personalitetin tone.por gjithsesi...mendoj se ndryshimi ne thelb eshte progres.

Universal

AnonymouS
Personaliteti i njeriut ka mundesi te ndryshoje ne tri drejtime. Ne te parin-temperamenti, ne te cilin ndryshimi eshte minimal. I dyti eshte qellimet dhe aspiratat. Ne kete te dytin njerezit ndryshojne tmerresisht. Pra kalojne nga nji parti ne tjetren... Dhe drejtimi i trete dhe i fundit eshte ai i identitetit pershkrues. Ne kete drejtiom njerezit integrojne eksperiencat dhe gjerat ne te cilat besojne ne menyre qe jetes se tyre ti japin kuptim. Ky ndryshim vjen zakonisht kah fundi i te thridhjetave dhe vazhdon ose duhet te vazhdoje deri ne vdekje.

abs

nuk e di...
...kam nigjuar qe njerezit ndryshojne nese mesojne shume ose kane perjetuar vutje te madhe!

Landi78

Forumium maestatis
Jam dakort me Dr Shpetimin!
Njeriun nese don ta njohesh, vendose me pushtet mbi te tjeret dhe shume hspejt do ta kuptosh kush ai eshte ne te vertete. Nese njerezit jane eta barabarte ne detyra dhe ne pergjigjesi nuk duket dhe dallohet asgje.
Dr Shpetimi mire e ke thene!

Hektor12

Locus omnem
Perseritja eshte mema e dijes ose babai i harreses , shprehje e konsumuar kjo, karakteristika e shqiptareve eshte si psh ne Kuc te vlores e duan autobusin per se gjeri se duan te jene te tere ne vend te pare, ndryshimi i njeriut fillon nese don ai jo nese i jepet pushtet...

Amour

Valoris scriptorum
Jo, ne siperfaqe mund te ndryshojne, varet nga: ambjenti, gjendja si ndodhen me ke ndodhen, pershtatshmeria ndaj te tjereve dhe shoqeria qe i rrethon .
Por ne brendesi te tyre njerzit ngelin ata qe jane .

Hektor12

Locus omnem
Kjo po me pelqen se te marrim llogjike nr jo te gjitheve u jepet mundesia te jene ne pushtwt ose te vihen ne pozicione drejtuese. Dikush duhet te jete varte