A ndryshojn njerezit?

scadarsko

Locus omnem
A ndryshojn njerezit me kalimin e kohes,apo ne thelb jan gjithmon te njejtit?Mendoni qe nje njeri q e ka ber gjithmon keq ne te kalumen,mundet me u ndryshu e te kthehet ne rruge te drjete,apo heret apo vone ka per te rene pre e se kaluares....natyrisht qe njerezit rriten,ecin perpara e permirsohen n shum aspekte,po ndryshime radikale a ju ka qelluar shpesh me pa?ne menyren e te menduarit,te te vepruarit,apo ne qendrime ndaj qeshtjeve te vecanta?

dr love

Locus omnem
Une nuk besoj me ndryshimin e njerezve..ai qe eshte shpirt keq ashtu mbetet..por kam pare qe nje njeri i mire behet shume i keq kur e shtypin..por prap kthen.Pra nuk besoj ne ndryshim..po u formua karakteri ai mbetet deri ne fund.

scadarsko

Locus omnem
Une nuk besoj me ndryshimin e njerezve..ai qe eshte shpirt keq ashtu mbetet..por kam pare qe nje njeri i mire behet shume i keq kur e shtypin..por prap kthen.Pra nuk besoj ne ndryshim..po u formua karakteri ai mbetet deri ne fund.

dmth njeriu lind me shpirt te keq,dhe vdes i tille?

Hektor12

Locus omnem
Nuk ka rendesi mendoj se cdokush ka dy ane te karakterit ate qe shpreh normalisht dhe ate qe shpreh kur i prekin interesat e ngushta meskine

Hektor12

Locus omnem
Koshienca dhe subkoshienca..varet cfar balance ka
Jo nuk eshte kjo sepse ndergjegja koshienca si thua dhe sub ndergjegja jane thjesht dy elemente, dualiteti i karakterit eshte me kompleks dhe ka te beje me aktivitetin jetesor. Po te bej nje paralelizem me serial killer ne dosjet hetuse te FBI ne 90 perqind te rasteve marrdheniet e punes, nderveprimit dhe aktivitetit ata silleshin normale dhe teper korrekt ndersa ne mjedisin ideal te tyre naten shfaqnin anen e dyte te karakterit ate te verteten. Kjo pasi ana korrekte pergatiste terrenin dhe krijonte alibine e mbulimit pse kopertures.

dr love

Locus omnem
Ky qe thua ti eshte personalitet i dyfishte....dhe kto njerez jan te semure psiqik..Te gjithe kemi te miren dhe te keqen brenda vetes...ktu hyn peshorja..varet nga cila ane peshon..cila dominon e bardha apo e zeza..