maidstone_uk
Primus registratum
Re: A mund te mbetemi shoke me ish te dashurin?
hi everybody
hi everybody
Une nuk jam dakort, une kam shoke, djem dhe kam mardhenie shume te mira (miqesore)sa per mbetesh shok apo jo kjo varet nga mardhenia.Fillimisht postuar nga denna:
[qb] shoqeria midis nje mashkulli dhe nje femre eshte e veshtire kur nuk ke patur asgje jo mo pastaj kur e ke patur te dashur qe nuk ekziston. [/qb]
Fillimisht postuar nga *Mr. Love*:
[qb] Nese e ke dashur....s'e besoj. Nese se ke dashur...pffff ca te duhet shoqeria! [/qb]
Dakord! Nese do ta harrosh kjo eshte keshilla e duhur: largohu e mos e shiko,se kot nuk kthone: syte qe nuk shihen, harrohen!Fillimisht postuar nga AL 28:
[qb] Une po te tregoj ate cka me ka ndodhur
Para 8 vjetesh pothuaj isha fejuar dhe pas dy vjetesh u ndame.Keshtu deshi fati..
Ai jeton ne nje shtet tjeter por kthehet cdo 6 muaj.Ne fillim 2 vjet s'folem,pastaj nje dite te bukur u takuam rastesisht dhe shume te permbajtur dhe ftohte me kerkoi ta ndihmoja per nje problem.Kujtova ditet e mira qe kisha kaluar por edhe te keqijat...por ja qe njeriun qe ke dashur eshte shume e veshtire ta urresh e ca me keq ta lesh ne balte.Keshtu e ndihmova.Gjithmone flisnim shkurt dhe ne tel...
E di cndodhi?U lidhem serisht pa e kuptuar...
U ndame, u lidhem ,u ndame per 5 vjet rrjesht...
E keqja ishte se vuajtem me shume se me pare...
Do nje keshille?
- Rri sa me larg,mundesisht mos e shiko fare... [/qb]
Kuptohemi Respektë për Femratë atë që femra mundet me ba mashkulli s`mundet.Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] jo vetem aq po dhe gjera te tjera na ka fal[/qb]
vetem sa i ben vetes keq, se buka qe thyhet nuk ngjitet me!Fillimisht postuar nga Landa:
[qb] Ke te drejte eshte e vertete ajo qe thua por ja qe here pas here femrat ecin me shpresen qe mbase........ [/qb]