A mund te kthehet miqesia ne dashuri?

dr love

Locus omnem
Po mire me une sthash ndonje gje te keqe ... thjesht thashe se si e mendova mbase seshte ideali por e verteta mund te jete ndryshe pastaj duke tejkaluar miqesine , mbase kthehet ne urrejtje dhe hatermbetje

Nese e ndiejne te dy..s'ka pse.!

Hektor12

Locus omnem
Nese e ndiejne te dy..s'ka pse.!
Mbase por asnjehere nuke eshte e barazvlereshme dhe dikush e jep me pak nuk arrin ate qe quhet reciprocitet dhe kujdes, mendoj se kjo eshte e rendesishme dhe mbase funksionon per miqesine sepse e ke ne dore tia thuash se kur kalohen limitet ...

dr love

Locus omnem
E kam perjetuar ndr..
Duhet te jesh i zgjuar e i kujdes shem mos ti lalosh limitet..po thash..kur ndjejne te dy!

Hektor12

Locus omnem
E kam perjetuar ndr..
Duhet te jesh i zgjuar e i kujdes shem mos ti lalosh limitet..po thash..kur ndjejne te dy!
Se di per koeficientin tim te zgjuarsise nuk e bej dot per veten se del qe jam egoist ... dhe seshte mire as ne miqesi as ne dashuri ...

Amour

Valoris scriptorum
Sigurisht qe po, shume fakte me njerez qe njohim e kane vertetuar kete, por ama e kunderta e kesaj pyetje, asnjehere :)

Thamina

Papirus rex
Po madje do thoja qe eshte lidhje me rrenje pasi e njeh tjetrin dhe e ke par ne cdo situate...

Seyfert

Valoris scriptorum
Mendoj se PO. Miqesia mund te kthehet ne dashuri ndersa dashuria nuk mund te kthehet ne miqesi.

SNAP

Papirus rex
Po ndodh qe miqesia te kthehet ne dashuri ne fillim eke mike shoqe ne fund shpreh dashurine,
pastaj varet si ajo e pret.:rolleyes::D

-Zana-

e...Thjeshte
Mire eshte mos te perzihen , dhe mos te prishet shoqeria ... Nuk e di 2-3 raste qe i njoh nga afer, kane humbur miqesine & dashurine.

joetisti_

Locus omnem
mund t'i humbasesh te dyja, s'do te thote megjithate qe s'duhet te provohet. (dashuria ne miqesi eshte jo pak veshtire)