Fillimisht postuar nga Sexy_Baby:
[qb] Te them te drejten eshte hera e pare qe une shkruaj ketu nje problem timin dhe po e shkruaj ketu pasi jam e sigurt qe ju do te me ndihmoni me ndonje keshille te cilen sido qe te jete e vlersoj shume.Une jam rreth 17 vjec dhe jam ne gjimnaz,jo per tu mburrur po jam edhe nxenese shume e mire.Para nja 1 viti e ca kam qene e lidhur me nje djale,,te cilin e doja tmerrsisht.Por punet nuk shkuan sic duhen dhe u ndame,Keshtu me te ndenja fiks 1 vit e 5 muaj,ishte i pari per mua dhe une e doja shume shume.Ngaqe nuk e besoja dot qe nje dite do ndaheshim une u bera shume shume keq,qaja cdo sekonde,Kam qare per muaj te tere,,u mundoja edhe te flisja me te po ai nuk donte,,por jam e sigurte qe ai me donte shuem dhe dhe se ai e kishte te veshtire ndarjen,nuk e kuptoj edhe kesaj dite pse u ndame pasi ai nuk me dha ndonej arsye.Po per fat te mire mami im e dinte muhabetin e nqs nuk do te kisha pasur ate prane ndoshat do te isha cmendur fare ose do kisha bere ndonje gje e dhe me te keqe.Kjo pasi nuk e konceptoja dot ndarjen me njeriun qe doja me shume ne kete bote aq me teper qe une i kisha dhene atij cdo"GJE",dhe kjo me vriste akoma me shume.Tani kane kaluar 9 muaj nga ndarja me te dhe prane kam nje njeri tjeter.Me vjen dhe turp ta tregoj po ,,keshtu ndonhen gjerat,Kur je e lenduar nga nje lidhje nqs nje njeri te ofron dashurine e tij shpreson se nuk do gabohesh me dhe se ky njeri nuk do te te lendoje,,dhe lidhesh.Keshtu bera dhe une ,,po eshte ndryshe,,Babi im ka nje shok te cilin po behet 5 vjet qe e njeh.Eshte nje njeri shume i mire dhe per me teper eshte i pasur.Shume i pasur.Ai eshte i martuar dhe ka 2 femije.Vjen shpesh ne shtepine tone dhe sa here qe vinte me linte te kuptoja qe kishte dicka me mua.Ne fakt ai ka pasur probleme dhe ka akoma me gruan qe ka.Me ftoi te dilnim dhe dolem,me shprehu dashurine e tij dhe me tha se qe heren e pare qe me kishte pare i pelqeva shume,me tha shume gjera nder te tjera une e ngacmoja mbi gruan e tij dhe ai vete me tha se nuk e donte dhe se nuk kishte mardhenie me te prej shuem kohesh.Harrova te them se ky takim u be mbas shuem refuzimesh te mia dhe pas 4 vjeteve qe ai me njohu,,,ME FALNI QE U ZGJATA KAQ SHUME PO JAM NE NJE PROBLEM TE MADH.DOJA TE DIAJ MENDIMIN TUAJ NESE ESHTE GABIM QE UNE TA VAZHDOJ KETE LIDHJE ME KETE NJERI QE ESHTE RRETH 28 VJET ME I MADH SE MUA????????????JU LUTEM ME SHKRUANI DHE ME FALNI QE FOLA GJATE....FALEMINDERIT [/qb]