A MUND TA DUASH NJE NJERI PERJETESISHT????

joetisti_

Locus omnem
Po. Pastaj jeta nuk eshte edhe aq e gjate. Ne krahasim me gjendjen e mos dashjes dhe te urrejtjes, kur e do deri ne fund nje person, mund ta thuash me krenari qe te shkoi jeta duke dashuruar.

Hope

dans ton coeur
Asgje ne kete bote ska nje absulitizem,cdo gje eshte ne relativitet,ku me pak ku me shume...Dashuria eshte nje ndjenje e bukur dhe konkretisht me e bukura nga te gjitha,por si cdo ndjenje dhe emocion njerezor ajo lind dhe vjen nje kohe qe dhe shuhet...Nga nje shkak apo nga shume kjo ska rendesi,thjesht nje ndjenje njerezore duke hasur cdo dite nje realitet te ndryshem dhe duke pare qe njerezit nderrojne sjellje,evoluojne ne mendime ndodh dhe ajo qe dhe ndjenjat e tyre te nderrohen...Mesa kuptoj une nga tema behet fjale per nje dashuri qe lind mes dy personave,jo dashurise ne teresi....Nqs do e kapim ne teresi dashuria ska fund sic nuk ka fund njerezimi....

dr love

Locus omnem
Njeriu si natyre eshte i pakenaqur....ai kerkon gjithmone ate qe se ka ..dhe keshtu do kerkoj gjithmone te kaloje nga nje dashuri te tjetra per te kenaqur egon e tij.Por edhe mund te egzistoje .....NE ENDRRAT TONA ........ajo e pa arritshmja 'dashuria e perjetshme .......vetem ne endrrat tona.

joetisti_

Locus omnem
Ne dashuri mund te ndodhe ne nje kendveshtim. Une s'ia uroj askujt por, ne raste te shumta dashuria e dy vetave perfundon ne tragjedi. Keshtu qe, perderisa jeta e tyre mbaron aty, atehere ata jane dashur perjetesisht. Si Romeo & Zhuljeta, pershembull. Por ka raste kur je me nje person dhe te ka perfunduar dashuria per te. Fatkeqesisht ndodh edhe keshtu.

joetisti_

Locus omnem
Une besoj se me pyetjen "dashuri e perjetshme" nenkuptohet dashuria ndaj nje personi per gjithe jeten. Por tjeter gje qe dashuria si ndjenje te njeriu nuk mbaron kurre.

joetisti_

Locus omnem
Por eshte po ajo ndjenje. Duhet te "sherohet" kur ka patur nje lendim, qe te vazhdoje me dike tjeter. Dhe rifillon te dashuroje fort...

joetisti_

Locus omnem
Dashuria i ndan "dhuratat" per te dy njelloj. Ate qe ke perjetuar, edhe ai e ka perjetuar. Mos ki pishman. Mos ki frike nga dashuria. Edhe mua me ka ndodhur. Por jam i afte ta perballoj deri ne pafundesi.